Most azon gondolkodom, hogy a vasárnapi botzár miatt vajon nyitva lesznek -e ott a boltok, illetve főleg Nógrádsipeken lenne ez gond, mert ott egy boltban van a bélyegző.
Egyébként mi a véleményed a szállásról? Nem volt gond, hogy külön volt a zuhany meg minden?
Jövő héten tervezem megcsinálni az Ősagárd- Becske szakaszt. Becskén az ismert fagyizón kívül van-e másik szálláshely? Azért kérdem, mert lehet másnap mennék tovább Nógrádsipekig. Valakit esetleg érdekelne a túra?
Kivételesen nem én hibáztam, hanem még Widi, 2010-ben, amikor töltötte fel a szakaszokat, akkor "Nagymezőpuszta - Nagybárkány" helyett "Nagymezőpuszta -Nagybárkány"-nak nevezte el. Holnap kijavítom
Pulmy: holnap utánanézek a pontodnak.
Ma semmit nem tudok csinálni, ez a böszme szél a maradék logikus gondolkozást is kifújta belőlem. Viszont nagyon szép tiszta idő volt, A Kőszegi-hegységből még a Balaton-felvidéki tanúhegyek is látszottak.
Van egy szintmetszet amely nekem ránézésre is Nógrádsipek-Sámsonháza, viszont a játékban Nógrádsipek-Nagymezőpuszta a helyes válasz, az előbbi nincs is megadva a válaszok közt.
A Tepke 500-as csúcsai viszont szerepelnek az szintmetszetben, azok pedig Nagymezőpuszta után vannak Nógrádsipek felől.
Technikaiból a decathlonost próbáltam ki, de abban is izzadtam, meg annak az anyag irritált. Azt mondják, a drágábbak jobbak, lehet, hogy ki kellene egy olyat is próbálni.
Világos, azt meg is értem. Vizes időben épp ezért kamásli, azt a busz előtt leveszem, plusz a sarat kibányászom a bakancsból. Följebb meg nem szoktam varacskos lenni :D
A nyári izzadás bűzét eddig valahogy megúsztam. Mindig úgy mentünk, hogy a célban leraktuk az autót, és onnan busszal/vonattal a rajtba.
Azt szoktam mondani, hogy úgy izzadok mint nem egy, hanem két ló! :D Általában metróval jutok el a busz állomásra itt Bpesten ahonnan indulok és van, hogy már odafelé sikerül leizzadni, igaz ez főleg télen jellemző. Husky pólóm van, ami jól szellőzik, de tavaly, amikor 30 fokban másztam meg a Naszályt..hát a kilátónál már súrolhatta a kilót a tömege :) Szoktam betenni kis dezodort, stiftet, szóval igyekszem tekintettel lenni másokra is.
Jobb időben (tavaszttól ideértve, persze nem a mostaniban) pedig - ha nem dzsindzsában kell járni - a meztelen felsőtest:)
De régi pólóból csináltam olyat is, hogy az elejét kivágni (szemből nézve a hasi részét jobb és bal oldalon egy-egy függőleges vágás alulról egészen gallérig, gallér alatt pedig összeér), így szinte csak a vállat védi a zsák meghúzásától, viszont nagyon kellemesen szellőzik.
Dobogókői nyári hétvégi turistaözönben persze azért nem így megy az ember:), illetve a téli ruházat is nyilván bonyolultabb, ha nincs szupertechnikaid (de ha van szerintem akkor is), sajnos sokat kell öltöznivetkőzni.