Már egyszer feltettem a fórumra, csak aztán beindult itt az élet, és szerintem mindenki átsiklott fölötte...
Keresném olyan személyek jelentkezését, akik szívesen írnának egy összefoglaló cikket a magyar női floorballról. Pár hónapja beindult a http://www.ladystrike.com/ , ahol női floorballos hírekről lehet olvasni. A szerkesztők szeretnének Magyarországról is összehozni egy cikket. Természetesen magyarul kellene megírni, a német változatot én szolgáltatom. Akit érdekel, az jelentkezzen a nicole3390@freemail.hu címen. Remélem lesz jelentkező, nagyon sokan követik ezt az oldalt (külföldön), jó lenne, ha rólunk is olvashatnának!!!
Senki sem mondta, hogy jobb. Lehetőséget kaptunk egy VB részvételre, férfi és női szinten. Érdemes vele élni. A szlovákok támogatják anyagilag is a részvételt 2200 euroval.
Olyan különleges meccseket játszhatunk, mjint a Kaján -szigetek, vagy Bermuda elleni, a lányok meg az USA és Kanada ellen.
Egy sportélménnyel gazdagabb lesz, aki jön.
De hogy mégis miért jobb :)
Nincs utánpótlás kötelezettség, nem fúj meccset Kovács Geri és Vörös Laci (Ezeket viccnek szántam, ne sértődjenek meg az érintettek)
Közelebb van a hokihoz, emiatt széles körben ismertebb. USA, Kanada szerte sokan játszák, míg a floorballt pl. nem ismerik, mert egyszerűen csak leveszik a korit ha nincs jég, és fogják az ütőt, ami úgyis van. Legalábbis USA-ban a kanadai szobatársam így interpretálta a dolgot. Náluk nyáron ez olyan, mint nekünk az, hogy lemegyünk rugdosni egy kicsit a focilabdát...
A szurkolók véleménye meg legkevésbé érdekes ilyen témában - úgyis fogalmazhatnék, hogy hiteltelen, legyen szó akármilyen sportról. Offolhatnék itt ezer példával, de sem a hely, sem az idő nem megfelelő hozzá.
A 4. fordulóban a Miskolc - Neumann időpontjáról érdeklődnék. Szombat vagy vasárnap lesz a mérkőzés? Elvileg már meg kell lennie, csak a hunfloorballra nincs feltöltve a 4. forduló egyik meccse sem egyelőre.
Ha úgy fogalmaztam, hogy az félreérthető volt, akkor elnézésed kérem! :))
A 42. percben 5-3-ra vezetett a Dombóvár és ebben a sportban két gólos fór számomra még nem megnyugtató előny. Ezért írtam úgy, hogy a harmadik harmadban dőlt el.
Annyit hozzászólnék a bejegyzésedhez, hogy saját magadnak mondasz ellent benne. Idézem "A Dombóvár fiatal csapata a harmadik harmadban döntötte el a játékot..." pár sorral feljebb írtad:
bár volt két 5perces kiállítás (ütő fejet talált, ill sípszó utáni palánkralökés), mégis nagyon sportszerű meccs volt, melyet remekül fújtak a sporik (jó felfogás, következetesség!)
A nap pazar meglepetése, az eddig nulla pontos Siketek SC nagyarányú győzelme, a Pénzes Attilát, Klinghammer Zoltánt, Vad Zsoltot, Holubkó Istvánt és Huszti Pétert is felvonultató listavezető ellen. A hazai Török Péter élete meccsét játszotta, gyakorlatilag mindenegyes kapura tartó labdája bement, így meg sem állt 10 gólig. A Dombóvár fiatal csapata a harmadik harmadban döntötte el, a játékot csere nélkül vállaló - és helytálló - maroknyi szombathelyiek elleni nyitányát. Az alig 15 perces szünetet követően a Cápák nagyobb rutinja hozta a két pontot, míg a negyedik mérkőzésen a szombathelyiek szoros mérkőzésen maradtak alul a hazaiakkal szemben.
Ma az OBIII-as fordulóban láttam az egyik kosárlabda bírót fújni. Illetve pontosabban, nem fújni. Szegény a világát nem tudta, bírótársát figyelte végig, merre és mit mutasson. Mérkőzés után félfüllel azt hallottam a beszélgetése során, hogy nagyon gyors, és kemény sport ez neki. Mondta ezt úgy, hogy tudomásom szerint több éve elsőosztályú bíró... Mindemellett, örvendetes, hogy próbálkozás van, az más kérdés, hogy lesz-e foganatja...