7,5 éve van meg neki, és eddig, ennek az árnak kb a nyolcszorosában van neki az autó. Nyilván, ezt soha, senki nem fogja kifizetni neki. De nem is ez a cél.
Mit gondoltok, mi lenne a reális ára? Nem árulni, hanem eladni szeretné. Sajna, félő, hogy ebben az árkategóriában csak a "szevafőnökömmennyitengedel" kategóriájú vevőjelöltek fognak csak jelentkezni...
Vállalja, nekem is tokot akart forrasztani az IC alá, hogy ha elsőre nem megy, akkor ne kelljen mindig a 44 lábat forrszatgatni. Lehet azt is megcsináltatom. Habár chippleni nem akarom...
Köszi! Akkor jó vagyok, 96 végi a gép. A számot mentettem, majd felhívom, ha aktuális lesz a dolog. Egyelőre odáig jussak el, hogy ne folyjon végre a vizem. :) Imádom a BMW hűtőrendszerét. A második hűtőcserém után végre nem folyik belőle a víz. Mármint a hűtőből, mert azóta a blokk hátuljáról folyik valahonnan. Holnap viszem megnézetni. Remélem, hogy csak egy fűtéscső.
Jah 95 második fele utáni vezérlőt tud írni csak, az elejéről valóban csak chip csere játszik. De olyan chip nem nagyon kapható. (asszem ezres tételben vhonnan azért lehet rendelni)