Gratulálok a dobogósoknak, azaz zi lajnak és Veszpréminek, a szezon második felétől igazi rivális ellenfelek voltak, sokszor megnehezítve a dolgomat! :)
Köszönet minden résztvevőnek a lelkes játékért, találkozunk nyáron remélhetőleg minél nagyobb létszámban!
Jövő héten várható majd a tippjáték statisztika is, reményeim szerint!
Köszi a megelőlegezett bizalmat a győzelmet illetően, de amíg nem történt meg, addig egyelőre az csak fikció marad! :)
Egyébként az utolsó forduló előtt 124 ponttal vezetek zi laj előtt, azaz a következő esetekben bukhatom el az elsőséget:
(ha ez ne adj isten megtörténik, menten lehídalok!!! :) )
A csapatértéket illetően +35 pont fórja van zi lajnak velem szemben, tehát, ha:
- Stjernen nyer és Stoch 19. vagy még hátrébb végez.
- Stjernen második a legnagyobb ugrással és Stoch 19. vagy még hátrébb végez.
Elsősorban köszönjük neked a kiváló játékszervezést!
Köszönet MINDEN résztvevőnek, aki játszott!
Gratulálok 22man-nek a győzelemhez és greeny manó-nak a bronzéremhez. Érdekes játék ez, de én őszintén bevallom, csak a csodacsapatra tudok koncentrálni, a prémiumban elért eredmény "csak" mellékterméke annak. De azért izgalmas volt, sajnos a hosszú vezetést nem tudtam megőrizni az igen pozitív gólkülönbségem ellenére sem.
A csoda-dobogó is gyakorlatilag kialakult, nagy derbi volt, nagy taktikázás, elismerésem zbigniew-nek a győzelemhez és zi_laj-nak az ezüsthöz, sajnos állva hagytak a 2. félidőben, de nincs szomorkodásra okom :)
Gratulálok én is 22man-nak a győzelemhez és Veszpreminek is a 2. helyezéshez.
/Amúgy én nem a "feltámadt" Schlierit cseréltem le Oslo előtt Stochra, hanem a gyengélkedő Schlierit cseréltem az előtte 2 győzelmet szerzett lengyelre. Schlieri csak utána támadt fel /direkt:-)/, hogy kitettem a csapatból, Stoch pedig gyengélkedni kezdett:-( De már mindegy... /
A Prémium 2012/13. évi győztese: 22man 25 ponttal!
2. Veszpremi 24 ponttal
3. greeny manó 24 ponttal
Gratulálok 22mannak a nagyszerű győzelemhez! Most van igazi értéke a családi x-nek, prémium győzelmet ért! :)
Természetesen gratulálok a dobogósoknak is, Veszpreminek, valamint greeny manónak!
Az utolsó fordulóig kiélezett küzdelem folyt a végső sikerért, minden elismerésem az érmeseknek!
A 2012/13. évi Prémium kiesői:
gugugaga
both5
Kalóz80
Csicsa16
A legnagyobb meglepetés természetesen a tavalyi győztes, gugugaga kiesése, nagyon sajnálom, hogy így járt!
Át tudom érezni helyzetét! Tavaly hasonló körülmények közt estem ki én is, szintén rosszabb pontkülönbséggel! :(
A planicai hétvége legnagyobb vesztese ő, hiszen ha nem cserél, vagy jobban cserél, akkor most valószínűleg bent maradt volna! Hasonlóan járt Oslo előtt greeny manó is, ő a szezon végére "feltámadt" Schlierit cserélte le Stochra, ez pedig a végső győzelmébe került...! Sajnálom!
Találkozunk ebben a játékban november végén (mivel nyáron nem lesz Prémium), addig is kitartás, már csak 8 hónap van hátra az újabb szezonig! :)
A táblázatból már most kiderül, hogy az első 3 helyezett biztos dobogós, csak a sorrend kérdéses még! A 4 kiesőből is már kettő biztos, ők Csicsa16 és Kalóz80!