Multizást szervezünk December végén! További részletek itt: http//vautok.cjb.hu Mindenkire számítunk! Szeretnénk ha végre 8an összetudnánk ülni. Egyenlőre 2 emberünk van.
A midtown madness 2.de én azt irták a forumba, h már a hqtm-es classic madness nek már letölthetö a traffic carsja... de én nem tudom honnan..hqtm-es oldalon errl szó sincs. a classic madness valószinüleg csak jövöre jön ki... se baj addig is van mit küzeni.
Legyen már valaki oly kedves, hogy le tudna írni nekem 1 olyan linket ahonnan le lehet tölteni a Midtown Madness2-tőt.Ha valaki tud 1 ilyen linket akkor azt írja meg e-mail-ba!
melyik a legújabb abusz amit kkiadtak a mm2 höz? classic madness röl valami info? állitólag az is amm2 höz van.. csak én nem tudom sehonann letölteni öket... még 1 kénne jó buszos oldalak a mm2 höz
A felső képet ha megnézed, az is San Francisco- ban készült, én csak azt mondom, hogy a Design sorozatú buszait nem adta ki (hivatalosan) ehhez a játékhoz.
Egyébként meg simlis csávó, de legalább tud modellezni, csak a modelleket konvertálásánál van bajban, s mivel nem egészen tisztességes nem szívesen segítenek neki.
http://www.midtownmadness.net/extra/cm_preview/ szal ez kiesgészitö a mm2-höz cska azt tudnám, hogyan vagy honan lehet letölteni a traffic cars classikot, a mm2-höz mert kurva jól nézz ki.
Sziasztok!!!Lehet ez egy kicsit béna kérdés lesz de én nemrég kezdtem el komolyabban játszani a 2-vel és letöltöttem hozzá a New York-i pályát de azt nem tudom hogy pontosan melyik vagy milyen mappába másoljam az mm2-n belül jah és a kocsikat sem vágom hogy hova kell kitömöríteni ha valai tud segíteni annak előre is köszönöm
én kipróbáltam és mennek 8-9 kocsi van acarpackban..nem kell félni, nekem p3-asom van 128mb-tal 800hz proci és megxeget a játék, egyszerre ne legyen túl sok minden a mm2 könyvtárba erre figyelj.
Itt van: www.mm2x.com . Van itt egy új autós pakk( Driver Muscle Carpack) is, ha kipróbálod írd meg milyen, én nem mertem letölteni még.
Csak azt tudom hogy XP és P4.
Azt hogy csináljam, hogy csak egy két autó legyen? Az MM2-ből másoljam ki egy önálló könyvtárba a többieket, és csak azt hagyjam benne amivel menni akarunk?