Még mindig itt figyel a padlásomon egy 2015-ös kombi Ceed csomagtértálca...nekem útban van, így ha valakit érdekel keressen és kitalálunk valami okosságot, hogy mindketten jól járjunk...kidobni sajnálom :) Szfvár környékéről ha lehet, mert a posta a méret miatt már nem nagyon gazdaságos....emil publikus ;)
én is keresgéltem ez ügyben de nagyjából pár autós újságírós teszten kívül nem találtam semmit de ugyanez a hibrid rendszer működik az ioniq-ban és a niro-ban is, ha azokról találsz valamit akkor a motorizációt illetően az érvényes a ceed-re is
Egyhónapos Ceed autóm van. Sajnos két telefonnal kell járjak, mert a cégtől kapott Samsungon speciális szoftvereket kell futtatnom.
Korábban bluetoothon keresztül csatlakoztattam a fejegységhez a saját Xiaomi Mi Note 10 készülékemet, de most szeretném ezt a kapcsolatot megszüntetni. Az autón és a telefonon is eltávolítottam a Bluetooth profilokat, de ha bekapcsolom a telefonon a Bluetootht, akkor állandóan követeli, hogy párosítsam az autóval és folyamatosan fel is dobálja kapcsolat létrehozásához szükséges pinkód bekérő ablakot.
Hogyan tudnám erről lebeszélni? Telefon, vagy fejegység probléma ez?
Szia ! Van egy srác aki Szegeden lakik és erre van rá specializálva . Sajnos a gyári led meghajtó ami gyárilag nem lett jól meg tervezve megy tönkre .:(. 30000 ft/db áron cserél . Persze az oda-vissza posta is költség . Ha gondolod adok tel számot de privátban .
Nekem is volt (németből hozott) még 4 hónapig garanciális korú autóm (Rio III), a szervizkönyvet végignézték (JP Veszprém), azt mondták, ha az rendben lenne, élne a gyári garancia! (Nálam egyszer túllépték 1-2 hónappal az olajcserét, ezért nem lett volna garis, de szerencsére nem is volt rá szükség.) Ebben a cikkben külön kiemelik a koreai autók menetfény problémáját, a javító cég Szomódon van. https://totalcar.hu/magazin/technika/2020/02/22/mitol_doglik_a_ledes_vilagitas/ Ha sehol sem megy a garanciális javítás, ez is egy lehetőség.
A Pappasra gondolsz? Én ott vettem az autómat, 15e km után, meg a 2 éves szervizre még odavittem, azóta a Vestar-ba járok, igazából nagy bajom nem volt velük, de jó drága, és arra nem volt képes a spori, hogy megnézze van-e valami szoftverfrissítés az autóra, amit a Vestarban kérdés nélkül megnéztek.
Én mielőtt megvettem volna a külföldről behozott autót, megkérdeztem a képviseletet a garanciáról, mondták, természetesen, EU-n belül mindenhol él a 7 év. És a lámpámat is kicserélték.