Keresés

Részletes keresés

brazil_8 Creative Commons License 2003.03.24 0 0 1
Szia!

A http://www.ingatlanexpressz.hu-n is van rengeteg ingatlan.
Ahogy neztem egy telek 4 mFt-tol indulnak felfele.
Ja es ha jol tudom, akkor az apos telke melleti tavaly epult haz is elado, csaladi okok miatt, ezt meg tudom kerdezni.

Udv.: brazil_8

brazil_8 Creative Commons License 2003.03.24 0 0 0
Szia!

En Varsanyban elek es szivesen segitek ha tudok neked. Csak par szo a falurol (ha konkret kerdesed van, akkor valaszolokra.
~ 6000 fo a nepesseg es 2 fo belterulete van Duna- nagyvarsany es -kisvarsany (persze a Kisvarsany a nagyobb) A 27-es km konel talalhato az 51-es ut mellett, reggelte (7 korul) es este a Lagymanyosi hid tul fele ~35 perc autoval. Van termeszetesen busz es vonat kozlekedes is. A vonat reggelente 1/2 orankent megy, delutan orankent. A buszok szinten,de azok delutan is ~30 percenkent jarnak. A menet idejuk ~45-50 perc. A kozsegben megtalalhato szinte minden (ovi, suli, orvos, posta, minden fele bolt, tornacsarnok, uszoda, tavak ..., kiveve rendorseg, de azert nem rossz a kozbiztonsag.
Hat a haz helyzetben most nem vagyok eppen kepben (decemberben lett kesz a mienk, na jo azert nincs teljesen kesz, de mar alakul;) ). Ezert inkabb azt javaslom, hogy nezz korul a kovetkezo ingatlanos laponkon: www.deak69.hu, www.leeb.hu, csigahaz.freeweb.hu. Itt azert jo szazalekban elo szoktak fordulni varsanyi ingatlanok. Bar most jut eszembe, hogy van egy a foutcan is egy, ezt tavaly epítettek, pici telek, ~110 m2, garazs, arat nem tudok. A falu hataraban most parcellaznak foldeket a szennyviztelep mellett, itt is lehet vasarolni es van egy lakopark a Nagyvarsanyban is es ugy tudom, hogy vannak meg elado osszkozmuves telkek ott is.
Phu, azt hiszem egyelore ennyi, ha van kerdesed akkor keres meg.

Udv: brazil_8

Előzmény: Amalfi (-)
Amalfi Creative Commons License 2003.03.24 0 0 topiknyitó
Dunavarsányba szeretnék költözni Pestről.
Tanácsokat, ötleteket, véleményt várok a községről, a ház kínálatról, vásárlásról, eladásról, cseréről!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!