Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.06 0 1 1162

Kérdésed felveti a kérdést amire szerintem mindenki kíváncsi, hogy felvennéd-e a facebook csoportba Zöccséget? Arra az esetre, ha nem tudná valaki, hogy kiről van szó, összegyűjtöttem a szava járásait. Úgy is most nyilatkozott nem rég, hogy milyen fene büszke minden egyes bőtűjére, így biztosan nem bánja az extra rivaldafényt. Feltételezzük ezt. Maximum félre nézz, amíg erről lesz szó, nagy kaland.

 

Elmondom, hogy mit tudtunk meg róla, mert az idézés(ek) túl hosszúra nyújtaná az egészet. Nem hitt a társkeresőkben, de kipróbálta. Ezt a sztorit már hallodtuk párszor. Viszont Ő azt tapasztalta, hogy ha Te férfiként rájössz, hogy Ő társat keress a társkeresőn, akkor veled nem lehetséges beszélgetni. Ha mégis megszólalsz csak ágyba akarod vinni. Gyorsan kilogikázta, hogy a végeredmény az, amire Ő számított. Elvárásai a következőek voltak: Te írj Ő rá, mert Ő nem fog. Azt lesheted! Lehetőleg "Szia van kedved beszélgetni" -vel kezdj. Vagy küldj neki cuki képet macská(k)ról, vagy mittomén (szó szerint így írta). Mindig csak rövidebb ideig volt szingli, legutóbb mobil használat miatt dobta a pasiját, akivel csak hétvégi táv - szex kapcsolatot ápolt. Haverságból léptek át erre a szintre. A külső nem számít neki, ha jól nézel ki. Sosem fog utánad szaladni, viszont könnyen kap herótot szinte mindentől. *Ezek és a következők is mind szerepeltek egy-egy hozzászólásában kivétel nélkül. Hadd ne kelljen hozzászólás számokat mondanom. Ha tényleg érdekelne valakit utána járhat maga.

 

Külseje.: Ha nevet, akkor láthatsz rajta három csíkot a szeme szélén, alakja gömbölyű, magassága alacsony.

 

Utálja a kamerát, a sör,foci, haverok szentháromságát, a vékony pasikat, a szívecskéket küldözgetőket, szélsőségeket, a szőke kékszemű (kiestem) pasikat, ha valaki a piával fejelgeti a zabálást, a sima pasi igény leírásokat illetve a menyasszony nagy napját se említsd meg előtte, mert felpörög a Hulk vonata.

 

Szereti az agyat, farkat, lelket, macskát, pocakot, macikat ( Mintha csak valami Alien filmben étlap felsorolást néznénk. Nyámi & Bon Appetit xD).

 

Nem érti a gyerekkérdést, az értelmezhetetlen katyvaszokat.

 

Kérdéseim a többiekhez.:

0; Melyik mostani kérdésem válaszát fogod a leginkább érdeklődve követni?

1; Mit gondolnátok erről az adatlapról, ha társkereső oldalon találkoznátok vele? S mindenképp szóba kerülne mondjuk egy haver miatt.

2; Egy régebbi hozzászólása miatt kérdezném, hogy csak számomra vicces, hogy állítólag nincsen humorérzékem, mégis tudok nevetni azon, hogy rossz nyelvek szerint hatvan éves is elmúltam, de még húsz se vagyok!? Tudjátok csak tortát ne kelljen vennem számgyertyával. :)

 

3; Csak az én fejemben fordult meg a gondolat mintha Zöccség  (reménytelenül) vonzódna KSHK-hoz? Ezek után hány %-ban fogadnátok arra, hogy letagadná, akkor is, ha igaz?

 

Kérdéseim KSHK -hoz:

 

4; Nem azt állítottad hogy jobb megőrizni a fórumon az inkognitónkat, mert később visszaüthet? Akkor ez a csoport létrehozása a facebookon nem szembe menne az első megérzéseiddel? Az előző álláspontoddal értek egyet, ahol még ellenne voltál. Jobb a diszkréció, óvatosság. Ha valaki felé menet közben bizalommal tekintesz, majd akkor mentek át privátba (szerintem, éltem már a lehetőséggel). S abból még lehetne valami valós kapcsolat tartás is. S a legszebb benne, hogy most itt szűretlenül betoppanhat bárki. Sosem tudhatod, hogy mi vár rád. Izgalmas és veszélyes, olykor csak unalmas.

 

5; Felvennéd-e a nem létező a facebook csoportba Zöccséget, ha jelentkezne?

 

6; Rosszul tenném, ha azt feltételezném, hogy a társkereső oldalakon az ilyen típusú nők és a Te aranyszíved kombináció miatt (amitől kitűnő barát nyersanyag lehetsz) kényszerülsz az átlagnál gyakrabban hibernáltatni a profilodat? Egyszerűen tudod, hogy nem ő kell, de mutat némi érdeklődést így válaszolgatsz neki, aztán átfurdalhat a lelkiismereted furdalásába a dolog, hogy miért adtad alá a lovat!? Tévednék? Ez nem Zöccség  ellen szól, bármennyire kinézné is valaki belőlem,  elvégre ő is nyerhetne rajta, hiszen kitudja mikor kaphat az életében újra ennyire őszinte kritikákat, anélkül, hogy lenne bármiféle következménye a tényleges életére nézve. Továbbá kihasználom a kínálkozó lehetőséget, hiszen momentán nincs sok közös női ismerősünk, akit példaként felhasználva segíthetne megismerni a másik nézőpontját, esetleg ezáltal magamat is jobban megismerhetném a másik reflektálásából. Amennyiben megütötte ez a hozzászólás valaki ingerküszöbét annyira, hogy válaszoljon rá.

 

Abszolút igaz, hogy sem többet, sem kevesebbet nem tettem, mint tartottam a tükröt. Még azzal se lehetne őszintén megvádolni, hogy torzítottam volna. Nem kellett. Nem is volt  célom. Ezek nem a rám jellemző szavak (feljebb), hanem az ő saját gondolatai voltak, amiket megosztott eddig velünk és kénytelenek voltunk látni.

 

Plusz kérdések mindenkihez.:

Sokkalta izgalmasabb volna azon eltűnődni, hogy vajon meglepetésre ad-e okot, hogy mikor valaki ilyen arcot vág a külvilág felé, akkor tényleg lett volna más lehetősége a végkifejletnek? Vagy eleve kudarcra volt ítélve? Illik-e rácsodálkozni arra, hogy nem járt a társkeresésben sikerrel? Szerintem nem. Ti mit gondoltok? Ő álmaitok, vágyaitok netovábbja? Netán aggódtok, mert láttatok most nőként egy erős konkurenciát?


A leendő válaszok örömmel olvasom kommentek formájában, még ha nem is reagálnék feltétlen rájuk. S remélem mindenki okul belőle. Mert nem ez volt az első esett, hogy valaki előítélekekkel felvértezve közölte, hogy a másik teljes nem el lehetetlenítette a valódi társkeresést a kezdetektől fogva! Konkrétan emlékszek, hogy a 670 hozzászólásának a végső konklúziója és első mondatának a jelentése ezt volt. De régebbről más tagok hozzászólásaidat is felhozhattam volna például. Ideje átbeszélni, ha már ennyire gyakori jelenség. Nem gondoljátok?

Előzmény: Törölt nick (1093)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.06 0 0 1161

Már régóta mondom, hogy nők online előbb és gyakrabban vetik be az efféle szövegeket, mint hinnétek. Örülök, hogy most egyszerre két nő által Ti is ízelítőt kaptatok abból, amiket nekem előszeretettel ajánlgattak eddig is, a mai napig rendületlenül. Mert hát a köztudatban nem ez él. Környezetemben sem ezt látom, de az internet a maga nyers őszinteségével közelít meg. Ki hinné el ezt bizonyíték nélkül, privát beszélgetést meg nem szívesen osztanék meg arról, hogy a mai online nők pasivá váltak valamilyen szexuális önmegvalósítás/kielégítési vágy miatt.

 

Feltétlenül szólj majd hozzá az ezt közvetlenül követő következő hozzászólásomhoz. ;)

Előzmény: Törölt nick (1139)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.06 0 0 1160

Tetszik megfogalmazásod. Egyetértek veled. A krízis tetőponttal is (feljebb). A betegségekről ne is beszéljünk, amikor ma már az emberek a náthát is bőszen terjesztik majd pont a nagyobb bajokat nem. Nyilván túl nagy a szakadék a két felfogás között, ezt már nem lehet áthidalni. Érdekes volna belegondolni, hogy ha más hatására változol meg, nem magad miatt, akkor kinek is az életét éled? (Lentebb, a női hozzászólásra reagálva.) Megjegyezném, ha a másik hirtelen felkapja a vizet miközben higgadtan szóltál hozzá, abból lehet tudni, hogy neked volt igazad. Sokan élnek tagadásban. Ez olyan mint a passzív dohányzás, ártatlan, vétlen áldozattá válhatsz a másik aktuális hóbortjának. Meglepődve tapasztaltam mennyire jól kezeled a konfliktus helyzeteket, lehetne tőled mit ellesni. Több vitába bonyolódhatnál, hogy láthassam több technikádat, amennyiben fentebb is bírtad a nyürödést. ;) (Azokat még nem olvastam).

Előzmény: Albert Einstand (1126)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1159

"A nők sokkal inkább az érzelmi megcsalásra, a férfiak a fizikai megcsalásra "féltékenyek". Éppen ezért képes sok nő elnézni a férfi hűtlenségét, ha biztos benne, hogy csak szex volt és semmi több, ugyanakkor az érzelmi megcsalást már nem viselik el, az már nem megbocsájtható. "

András férfi
Anita nő
András és Anita egy pár
Zsolt Anita férfi barátja
Erika András női barátja
Gizi András egy éjszakás alkalmi kapcsolata
Péter Anita egy éjszakás alkalmi kapcsolata

Nézzük a lehetőségeket:
-Anita megtudja, hogy párja András érzelmi kapcsolatban van Erikával. Ez megbocsáthatatlan, mert Anita tudja, hogy a férfiak erőforrást, figyelmet, munkát adnak a női intimitásért cserébe, így András abból ad Erikának, ami teljes egészében Anitának járna, ez esetben tehát Anita szakít. 


-Anita megtudja, hogy András félrelépett Gizivel, de mivel csak szex volt, az Anitának járó gazdasági erőforrások nem lettek elvonva, ez esetben Anita végül nem szakít, sőt megbocsátásért gazdasági erőforrásokat igényel. 


-Zsolt Anita régi barátja, talán még Andrással való kapcsolata előtt is ismerte. Néha jól jön, mert bizonyos szívességeket megtesz, segít ezt-azt még időnként munkát is végez, cserébe Anita érzelmi támogatással fizet. Zsolt régóta reménykedik egy Anitával való komolyabb kapcsolatban, talán valahol tudja is, hogy erre semmi esélye, de jól esik számára a számára ideális nő érzelmi támogatása. Sajnos Zsolt rosszul kalkulál, mert ez nem igazi barátság, csak az idejét fecsérli amit fordíthatna normális kapcsolat keresésre is. 
András ugyan rajta tartja a szemét Zsolton, de tudja, hogy Anita nem dugna egy ilyen lúzerrel, ugyanakkor hülye lenne elmarni Anita mellől a reménykedő Zsoltot, hiszen az megspórol Andrásnak egy csomó melót. 

-Anita egy céges bulin becsiccsentett, és véletlenül a pénzügyi osztályvezető Péter farkán találta magát annak új BMW-jében. Nem tehet róla, csak úgy megtörtént. 
Valahogy kiderül a dolog, Anita esküdözik, hogy csak egy szex volt, András mégis szakít amit Anita nem ért, hiszen nem került érzelmi kapcsolatba Péterrel, csak adtak a hormonoknak. 
András viszont úgy gondolja, nem éri meg Anitáért folyamatosan erőforrásokkal, figyelemmel és munkával fizetni, ha másnak ingyen adta magát, és a család alapjaként sem képzelhető el Anita többé, hiszen onnantól kérdéses lesz az utódok származása, illetve a megcsalás megismétlődése. 

Előzmény: Törölt nick (1158)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 1 1158

A féltékenység evolúciós ösztön, és ha valakinél nincs jelen ez egészséges szinten egy komoly kapcsolatnál , ott valami nem stimmel. A nők sokkal inkább az érzelmi megcsalásra, a férfiak a fizikai megcsalásra "féltékenyek". Éppen ezért képes sok nő elnézni a férfi hűtlenségét, ha biztos benne, hogy csak szex volt és semmi több, ugyanakkor az érzelmi megcsalást már nem viselik el, az már nem megbocsájtható. A férfiaknál pedig éppen a fordítottja az általános. Ennek elég komoly evolúciós/biológiai háttere van és nem hiába volt hasznos az elmúlt kétszázezer évben (is). Persze kivétel mindig van, de általánosságban így működik. Amikor azt várod egy férfitól, hogy kérje meg a kezedet, éljen veled házasságban, csináljon gyereket neked és tartson ki melletted társként, de közben szexuálisan sosem leszel hűséges felé, az kicsit olyan, mint ha ez a férfi azt mondaná neked, hogy köteleződj el mellette, de ettől még más nőket fog szeretni.

 

Amit te "megfelelő IQ és EQ-nak" gondolsz, inkább csak önbecsapás. Valószínűleg képtelen vagy megmaradni egy férfi mellett, még 38 évesen is (pedig már bőven ketyeg az a bizonyos  óra), talán sosem volt olyan, aki teljes mértékben megfogott ( talán rosszul is választasz), talán valami mélyebb pszichológiai oka van az ilyenfajta gondolkodásodnak, fene tudja. Szerintem az is benne van, hogy mélyen belül tudod, hogy valami nincs rendben veled, és a férfiakhoz is nem teljesen egészségesen viszonyulsz, de ezt valami felvilágosult értékrendnek próbálod elkönyvelni (amit csak a magasabb IQ és EQ érthet meg és hasonlók), kifelé legalábbis így próbálod kommunikálni ezt, mert így nem bánt annyira a dolog mélyen. Igazából ahelyett, hogy magadat tennéd rendbe, inkább keresel valakit, aki elfogad ilyennek, cserébe ő is azzal kefél, akivel akar. Valójában kényszerhelyzetben vagy,  mert alig akad olyan férfi, aki így "elkötelezné" magát. Persze szexpartnert bárhol bármikor találhat az ember, de az teljesen más. Olyat aki össze is házasodik és gyereket vállal veled, miközben bármikor félreléphetsz, talán nagyítóval, de azzal se biztos.

 

 

Előzmény: Törölt nick (1142)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1157

Csináltass a pároddal együtt hpv tesztet, és ha olyan szerencséd van, hogy eddig megúsztad az onkogén törzseket, akkor adassátok be magatoknak a gardasil védőoltást. hpvcentrum.hu

Előzmény: Törölt nick (1156)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1156

Azt, mit kezdjek vele?

Előzmény: Albert Einstand (1155)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1155

Hpv ellen a koton pont nem véd. Az összedörzsölődő bőrfelületek, főleg ha borotvált, borostás, elősegítik a terjedést a mikrosérüléseken. 

Előzmény: Törölt nick (1154)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1154

Úgy írsz, mintha mindenki mindenkivel csak natúrba csináná és a koton nem létezne...

Előzmény: Albert Einstand (1149)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1153

Nekem sem feltétlen.

Előzmény: Albert Einstand (1150)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1152

Értem.

Előzmény: Törölt nick (1151)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1151

Neked. Nekem nem.

Előzmény: Albert Einstand (1150)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1150

Amúgy ez fura, mert szerintem a kielégülés része az érzelmi kielégülés is.

Előzmény: Törölt nick (1147)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1149

Tehát a párodal szemben elvárod a feltétlen bizalmat, meg vele szeretnél megöregedni, de vágjon jó képet hozzá, hogy érzelemmentesen szexelsz olyan emberekkel akiknek megbízhatóságáról fogalmad sincsen. Hát nem is tudom nem csinál e azzal hülyeséget a párod, hogy nem valami biztonsági játékos egészségügyi téren. 

Előzmény: Törölt nick (1147)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1148

Mondjuk az erzelem nélküli * nalam is megy. Az mas dolog ha rendszeres a partner, többször, akkor nálam jönnek az érzelmek.

Előzmény: Albert Einstand (1146)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1147

"Megközelíthetjük máshonnan is. Mi értelme a szexnek érzelem nélkül?"
A kielégülés. A változatosság.

 

"Mire alapozod a másik iránti feltétlen bizalmat, ha nem érez irántad semmit?"

A feltétlen bizalom a párommal szemben kell, kölcsönösen egy ilyen nyitott kapcsolathoz. Itt pontatlanul fogalmaztam, nem a szeretőre gondoltam.

 

 

Előzmény: Albert Einstand (1146)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1146

Megközelíthetjük máshonnan is. Mi értelme a szexnek érzelem nélkül?
Mire alapozod a másik iránti feltétlen bizalmat, ha nem érez irántad semmit?

Előzmény: Törölt nick (1142)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1145

Nem csak két dolog lehetséges. De aki erre nem képes, még gondolati szinten sem, azzal nem vitatkozom. Neked csak fekete, vagy csak fehér létezik. Nagyon sarkosan gondolkodol és nagytörvényű vagy. Ilyen emberrel, aki ennyire nem befogadó, nem lehet érdemben eszmét cserélni, mert csak a saját maga teóriáját szajkózza. Arra sem hajlandó, hogy meghalgassa a masáikat, vagy befogadja annak a véleményét, elfogadja, hogy ilyen is van...

Előzmény: Albert Einstand (1143)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1144

"megfelelő IQ és EQ is szükségeltetik"
és itt a megfelelő alatt egy bizonyos szintet értünk ami egyáltalán nem biztos, hogy a minőségileg fejlettebb kategória. 

Előzmény: Törölt nick (1142)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1143

Két dolog lehetséges:
-Szerintem mindenképpen kell legyen valamilyen érzelmi kapcsolat a szexhez, ebben becsapod magad, mert letagadod és a párodat is, mert másnak adod azt az intimitást ami a párodnak járna. Addig nincs gond amíg ezt a "párod" elhiszi, vagy bele nem szeretsz a szeretődbe és te borítod fel. 
-Tényleg képes vagy érzelmek nélkül szexelni, akkor viszont valószínű a párodat sem szereted, csak számításból vagy vele. 

Előzmény: Törölt nick (1142)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1142

De nem szeretsz bele. Mert eltudod választani, a kettőt. Ez csak szex.

 

Persze, ezt hiába magyarázom olyanoknak akik erre nem képesek. Sokan sajnos beleviszik az érzelmeket a szexbe egy szeretővel is, többet gondolnak mint ami valójában.... aztán jön a pofára essés.

 

Azért ahhoz, hogy ezt így tudd kezelni, megfelelő IQ és EQ is szükségeltetik. És persze zérő féltékenység. Hiába kezeli le inteligensen valaki, vagy azt hiszi, hogy inteligensen lekezelte, ha közben egy féltékenység ott motoszkál benne...... legtöbb ember ezen bukja el.

 

Másik nagyon fontos a zéró féltékenység mellett a feltétlen bizalom.

Előzmény: Törölt nick (1141)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1141

Én is ezen gondolkodtam. H beleszerez és onnan nem igazán működhet a stori. Mondjuk ugy a nagy többségnél.(szerintem).

Előzmény: Törölt nick (1139)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1140

Pedig működőképes és sok pasi keres ilyen kapcsolatot.

Előzmény: Törölt nick (1139)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1139

Hát, mega, giga LOL. Ha elém állna egy nő és a randin ezt előadná, kiröhögném. Ki az a hülye férfi, aki ilyen kockázatokat bevállal? Ki tudja milyen nyavalyát hozol haza és kitől? Vagy hogy kivel csináltatod fel magad? Az apasági vélelem miatt cseszhetem is, mert automatikusan az enyém lenne a gyerek, az apja meg talán egy külföldi turista, aki jól gerincre vágott az egyik buliban, mivel éppen olyanod volt. Arról nem is beszélve, hogy mennyire működőképesek az ilyen történetek, mert valamelyik fél előbb utóbb úgy is beleszeret az egyik szexkapcsolatába és akkor vége a nótának. 

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (1119)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1138

Ez ugyan kölcsönös, de ne legyél szexista, nem kell kéretlenül kinyilvánítani, hogy nem dugnál velem, én sem tettem. 

Előzmény: Törölt nick (1137)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1137

Jah az másik topik volt.

 

Am. nem is akarok tőled semmit nem fenyeget a veszéle, hogy bekapom a micsodád és HPV-s leszel.....

Előzmény: Törölt nick (1136)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1136

Hol írtam én itt a monogámiáról... azt írtam, hogy 35nm lakásban lakot, de laktam kertesben is... innen hogy jön a hpv....

 

 

Anyám borogass... mennyé túrjad inkább a földet a kertbe.

Előzmény: Albert Einstand (1135)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.05 0 2 1135

Nem lenne ezzel semmi baj, ha a következményei csak rajtad maradnának. 
De én pl. nem szeretnék 10 év múlva az onkiba mászkálni szájüregi rákkal a párom hpv gyűjteménye miatt, mert ő szeretőket tartott, ezért alapkövetelmény nálam a monogámia. 

Előzmény: Törölt nick (1134)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.05 -1 0 1134

Persze, hogy tudtam kötődni hozzájuk. Különben nem éltünk volna együtt.

 

Soha nem dugtam még szerelmesre magam. Teljesen áttudom állítani az agyam, hogy ez csak szex. Mondjuk nem is olyanok ezek a szexek, mint a párral. A párral ált. szerelmeskedés, vanilia szex, finom, érzéki. A szeretővel ált. kiadós vad mocskos baszás. Gőzkieresztés...

Előzmény: Törölt nick (1131)
Albert Einstand Creative Commons License 2019.04.05 0 0 1133

Az ilyen felállások szerintem kötődési zavarokra vezethetők vissza, addig életképes az ilyen jellegű kapcsolat amíg nem jön egy krízis élethelyzet. 

Előzmény: Törölt nick (1131)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!