Az ilyen márkákat meg dollárokat télleg nem ártana átszámítni forintra, mer mégiscsakugye. Nem beszélve Wágner úr 24 fontjáról, mer az is lemaradt.
Amit nem olyan fontos átszámítani, az a "Gyurkaferkó 100 korsó sör ára" c valutanem, mer az úgy lyó, ahogy van. Lyó lesz valamelyik avatásra, utcanévtábla, szobor, ilyesmi... :)
1. Én úgy látom, a listán Derek úr 100 USD-vel szerepel. Ez, majd valami hozzáértő bankár megállapítja, kábésacc 200DM. Lyó a meglátásom?
2. Ismétlem én csak segédkönyvelő vagyok, de támogatok mindenkit. Főleg Vanek urat, ha már nagyon szédül.
Rövid de alulmúlhatatlan pályafutaása alatt Ön meglepő előmenetelt tanusított, ezért kezdeményezem a kuratóriumnál, hogy eddigi felügyelőbizottsági illetményét a kuratórium 10x-esére emelje.
Egyben javaslatát egyhanguan elfogadva kérem, hogy jelentse be maplesyrup alaptőke úrnak a felügyelőbizottság megalakulását. Elnök: pernahajder, titkár: Vanek B Eduárd közlegény, alelnök: Gonosz Frigyes (90 kiló!!!), önkéntes: Derek, aki hazajön.
Ez az, drága jó sztrovacsekok, akinek nincs pénze, az majd ás! A sumbavai szép napok tapasztalatai Lyól jönnek, és senki ne mondja, "hogy a rovott múlt állami szolgálatban hátrányos előélet..."! Vivááát!
Természetesen Gonosz Frigyesre is szükség van!
Sőt ahogy nézem Derek kolléga önkéntes vizsgálóbigottsági tag lett és Ő is felhívta a t. Ig Úr figyelmét az általa elkövetett súlyos hibára. Bár az is lehet, hogy csak be akarja hízelegni magát a bigottságba, hogy mégnagyobbat sikkaszthasson. Node ezt kikérjük magunknak. És mégis mozog a föld!
Tisztelt Vanek Úr, úgyismint bigottsági titkár!
Én , mint egyszerű, önkéntes-könyökvédős segédkönyvelő vagyok csak jelen.
Azér' majd este igyekszem hiánytalanul kopipasztolni a listát, korábbi megállapodásunk szerint.
én is maradok, feltéve, ha játszik nekünk a szimbolán.
Valaki Nemetorszagbol felajanlott 200 markat is az nincs a listan.
Szoval , en 27-tol MO-on leszek szept 4-ig. Jo lenne ha erre az idore valami hivatalos fazonja lenne a dolognak. A kuratorium megalakulhatna az esedekes zongoradobalason. Bar en videken leszek, de valahogy felmennek erre a nagy esemenyre es letetbe helyeznem a manit, ha nem lesz addig szamlaszam, akkor otthagyom Vera-nal, vagy Undoc-nal akiket szemelyesen ismerek, vagy az Index haziorvosanal akit szinten es veluk biztosan talalkozom.
Aztan be is lehetne a penzt fektetni addig, bar MOL-t most ne vegyetek rajta, de ha a Csernovec gyerek arra jar akkor feldobhatna a rulettre.:-))
Miután a gyémántbányából származó kissebb vagyont Tuskóval sikeresen elruletteztük,így csak jelképes 1000.-Ft-ot tudok felajánlani.
Majd a Tuskó megírja a csekket.....kezében sebesen fut az irón.Csodálatos darab a tetején egyetlen hatalmas rubin.....
Az Ellen-Őrző bigottság mekkezdi áldásos tevékenységét.
T. Topictársak, T. maplesyrup izgató Úr!
Nb. könyveim és az Önök hozzászólásainak átvizsgálása soránaz alant elkövetett lista felsorolásából az alább elmulasztott felajánlások összegei fumigálnak:
xsany a 366. hozzászólásban 200 DEM felajánlást tett!
Kéretik a szíves korrekciót végrehajtás általi lefolyamodványba vezényelni vagy miaszösz.
Maradtam tisztelettel
Vanek B Eduárd
közlegény és magántitkár
ellenőrzési bigottsági titkár
ui.: azért a kőfaragókkal vigyázni kell, mert érzékeny lelkek!
Bizony-bizony! Egy ilyen bonyolult részvényalapítványi társaság nem nélkülözhet egy nagytudású megvesztegethetetlen felügyelő bigottságot, melynek elnöke egy (a) pernahajder a titkára meg természetesen én vagyok.
Alkonyodik. Rejtő a Japán kávéház elött az Andrássy út gyönyörűen felújított lámpaoszlopának
támaszkodva papír zacskóból sült gesztenyét majszol, esetleg kis jegyzetfüzetébe irogat. Mellette Wágner úr szintén az oszlopot támasztva, vagyis inkább az oszlop az öreg kékszakált / szín patinával megoldható/ . A járdán néhány méterre kis iluminált csoport közeledik, mint Calais-i polgárok és hozzák Budapest város kulcsát, amit most loptak a polgármesteri hivatalból. Rejtő csak ír, Wágner úr lassan csúszik lefelé, egy bronz kutya emeli lábát az oszlop másik oldalán /mobil szobor/ "
Erről a mobil dologról (asszem) még le kell beszélnünk, úgyhogy ha ti is úgy gondoljátok, akkor télleg jól jöhet a Gonosz Frici 90 kilója... :)
Na, ez azér' nem fog igy menni! Miaz, hogy utána fogunk Söröt inni?! És közbe' meg haljak szomjan ottan a cilinderbe' meg kékszakállúlag, amig a Trebitsch kihajtja a szoborolást ólmosbottal?!
azér történnek dolgok, mer a kuratórium az kuratórium. Először is eladtam a Mai Nap teljes szerkesztőgárdáját gályarabnak. A Tulipán nem akarta őket átvenni ugyan, satnyállotta mindet, de ingyen (nagykegyesen) azér mégis. Szal ez el van intézve, épp Borneó felé eveznek.
Másrészt az Index szerkesztősége, egész pontosan graffiti (ha megkérhetném a kartácsokat, hogy a falfirka-ellenes harcot egy másik topicban... :) szerintem épp ebben a percben beszél a VI. kerületi önkormányzattal, utcanév meg köztéri szobor-engedély meg alapítvány ügyében. Bátortalan lyavaslatunk utcanévileg a Mozsár utca, hogy a Sekinek jobban induljon a napja, mikor felnéz az utcatáblára, de azér ez az önkormányzaton múlik.
Ezen kívül a @TV2 csütörtök hajnalban fél hétkor beszámol a topicunkról, mere teljesen véletlenül a graffiti lesz ott valamiféle műsorvezető. Ha minden igaz, a kuratórium két tagja is ott lesz, úgyismint a Wágner úr, ha sikerül rádumálni, meg Trebitsch (azaz én). Az ui. elég poénos lenne, hogy a Wágner úr meg aTrebitsch mint a Rejtő-szoborállító kuratórium tagja makognak valami marhaságot. Ezután sört fogunk inni, az már tisztán láccik. :)
Vannak egyebek is, de azt malyd később. Most söröznöm kell. :)
Megjegyzem, bár most rettentő csoró vagyok, ha a szoborhoz földmunkára, vagy ilyenre lenne szükség, rám számíhattok. 198 cm. magas kilencvenkilós ürge mindig jól jöhet.
A másik 5letem. Néhányan, állapodjunk meg egy alkalmatos időpontban, és ballagjunk el átnyújtani a peticiókat az illetékes polgármesternek. Mondjuk Wágner úr, a búzakék szakállával, Wendriner Piroska, aki sakál, részemről szintén hülyén festek, meggyőzők lehetnénk...