Keresés

Részletes keresés

nightwish Creative Commons License 2001.10.15 0 0 571
Nem mintha zsigeri inger vezérelne az ellentmondásra, de a Kedvencek temetôjének filmváltozata szvsz az egyik legjobban sikerült filmadaptáció King-horrorban, A ragyogást és a Christine-t leszámítva persze. Az olyan vackokat, mint a Hasznos holmik, a Langolierek vagy a Rémkoppantók, magasan veri.
Lord Iffy Creative Commons License 2001.10.15 0 0 570
a vesédet??? :O)) nem sok egy kicsit cirka 100 oldalért? :O))
(egy másolattal tudok szolgálni, ha ideiglenesen megfelel mig be nem szerzel egy eredetit. vagy már van? én előrelátó a mulkoriak után elraktam +1 példányt, szivesen áll rendelkezésedre. vese nem kell.:O))))
Előzmény: -boneheaD- (569)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.10.15 0 0 569
Hali "Runaway" ! ;))
Örülök hogy akkor idetaláltál, mondanom sem kell hála nekem :)) Azért sztem nem kéne annyira lehúzni a filmeket, mert egy kettő jó, nekem máig egyik kedvencem a Langolierek, és a Halálsoron, na arra talán senkinek se lehet panasza...Tom Hanks játéka véleményem szerint sokat dobott a filmen. (de nem csak az övé, a nagydarab néger is jo volt) Na meg a Lord lffy által említett remény rabjai is nagyon rendben van.
Oké amúgy , csencs mehet:))
A Sorvadj el remélem akkor kilőve, ellenben a Világnagy strandért a vesémet is odaadnám :)) Azt speciel soha nem láttam, kivéve az SKHQn (thx to Dohi;)
Runaway Creative Commons License 2001.10.15 0 0 568
ugye,ugye....
Én nem előítéletes vagyok, csak a tapasztalat beszél belőlem.:)))))
Lord Iffy Creative Commons License 2001.10.15 0 0 567
ejnyebejnye, hát nem tanitotta az anyukád hogy nem szabad előitéletekkel élni? :O)))
igenis van jó king film. ott van például a remény rabjai, az szerintem egész jóra sikeredett. vagy ott van pl a ....ööööö.....izéééé....hát majd gondolkodom még rajta..:O)))))
Előzmény: Runaway (566)
Runaway Creative Commons License 2001.10.15 0 0 566
Jééézusom! Ti képesek voltatok filmen megnézni a Kedvencek Temetőjét?????
Hát akkor ti most nagyot kellett hogy csalódjatok.
Stephen Kinget filmen TILOS megnézni! Iszonyat szarok a filmek. Könyvben viszont tuti 100 pont.
Elég sokat elolvastam már közülük, hála Bonehead-nek :))) de azért elég sokat sikerült begyűjtenem.
A toplista élén nálam a Tortúra áll...Na azon úgy kikészültem, hogy szabályosan a fizikai rosszullét kerülgetett...És ettől jó egy könyv, ha ilyen szinte kézzel fogható hatása van.
Aztán elég meleg volt az Állattemető is...
Most kezdjem el sorolni?? hagy ne.
Figyu Bone! Mostmár meg fogom nézni neked azt a Sorvadj el-t, mert én megint láttam ott a Keletiben, amit mondtam. Ha látom, megvegyem neked? Aztán mejd megüzleteljük. Én úgyis csak elolvasni akarom, de neked jól festene a gyűjteményedben.
Te akartál csencselni.:))
Lord Iffy Creative Commons License 2001.10.15 0 0 565
hát igen, elég gyengére sikeredett.:O((((
nekem is az egyik nagy kedvencem a könyv....de ez a film???!! :O(((
Előzmény: zalus (564)
zalus Creative Commons License 2001.10.15 0 0 564
buá, harmadik rész?! a második is egy borzalom.... mondjuk, mindkettőt magasan veri a rémkoppantók idióta tv verziója az építőkockahlom szerű idegen űrhajójával, a gagyi trükkjeivel, a megváltoztatott [=elsceszett] történetével, traci lords-szal, mindennel együtt... a kedvenc regényem kingtől. :\
-boneheaD- Creative Commons License 2001.10.14 0 0 563
ez a Rémkoppantók azért jobb volt......a Kedvencek T.-hez viszonyítva...:))
-boneheaD- Creative Commons License 2001.10.14 0 0 562
hat, en is tegnap majdnem elaludtam a fotelban, de nem azért mert olyan késő volt....no comment, elb*szták, na!
amúgy, könnyű konkurenciát csinálni?? :((
nemá! jo gondolom ezt a frissítések ritkaságára értetted, de ettől függetlenül - és ez nem nyali - ritka jo oldal, legalábbis tartalmilag!!! a designra lenne mondjuk kommentem.....:)

végül:
3.rész?????ááh, mondjuk a 2.at biztos megnézem de ki tudja, legalább már eleve ugy ülök le hogy szar lesz.....:) ellenben ma Rémkoppantók!

Dohi Creative Commons License 2001.10.14 0 0 561
en eddig asszem ketszer jatszottam el, hogy elobb film, aztan konyv: a langolierek eseteben nem volt gond, mert a film es a konyv kozott semmi kulonbseg nincs, koontz phantoms-ja eseteben meg kellemesen csalodtam: a filmen majd' elaludtam, a konyv ehhez kepest egesz jo volt :)

bone: aki arra vallalkozik, hogy az SKHQ-na konkurenciat csinaljon... nos, annak roppant konnyu dolga van, sajna... :-/

zalus: tudtad, hogy keszul a 3. resz? komolyan :)

egyebkent egyik ismerosomnek jobban bejott a film, mint a konyv (az allattemetorol beszelek). mindig elfelejtem megkerdezni, miert, de egyszer csak eszembe jut :)

Előzmény: E-ditke (555)
dzsó Creative Commons License 2001.10.14 0 0 560
Jövő szombaton azt is megcsodálhatjuk a Tv2-n.
Előzmény: zalus (559)
zalus Creative Commons License 2001.10.14 0 0 559
és ez még hagyján: van ám második része is! :]
Előzmény: -boneheaD- (558)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.10.14 0 0 558
ez télleg szar film volt......:((
-boneheaD- Creative Commons License 2001.10.13 0 0 557
és persze az sem elhanyagolhato amit Editke mondott...

na hogy ne csak e filmről legyen itt szo:
mit szolnatok ha itt elkezdenénk csencselni a King könyvekkel? mert szvsz lenne ertelme...vagy kene egy uj topic hozza? na mindegy en keresem:
Remény Rabjai ; Sorvadj El!
bonehead@freestart.hu

ha nem adja el senki de tud egy helyet ahol tuti meg lehet venni az is jo!

p.s. Dohi ne ertsd felre nem konkurenciat akarok a hirdetes rovatodnak........:))))

-boneheaD- Creative Commons License 2001.10.13 0 0 556
hm, hat Dohi elbizonytalanitottal:)) de most má nemsokára kiderül...megnézem, a könyvet nemtom addig kiolvasni (cirka 300oldal:)) ez van
E-ditke Creative Commons License 2001.10.13 0 0 555
szerintem inkább nézze meg előbb a filmet, akkor nem éri csalódás utána a könyvvel, míg ellenkező esetben... :-)))
Előzmény: Dohi (554)
Dohi Creative Commons License 2001.10.13 0 0 554
bone: ne mondd, hogy meg akarod nezni a filmet, mielott elolvasnad a konyvet?! kulonosen, hogy ez az egyik legjobb irasa a fickonak!
Előzmény: -boneheaD- (551)
E-ditke Creative Commons License 2001.10.13 0 0 553
Sziasztok King-fanok!
Csatlakoznék... :-))

A Kedvencek temetője tényleg elég gyenge... sitty-sutty letudták azokat az epizódokat, amelyekből remek jeleneteket lehetett volna kreálni. És a vége... :-(

Előzmény: zalus (552)
zalus Creative Commons License 2001.10.13 0 0 552
most tőrjelek le? :] a film szar, nem utolsó sorban azért, mert nő rendezte. :]
-boneheaD- Creative Commons License 2001.10.13 0 0 551
egyetértek.
már csak 24 óra és Kedvencek Temetője....;)) Nemtom miért de én nagyon várom remélem nem csalódok. A könyv eddig jo, most jött vissza benne a macsek.

Más, egy kicsit talán offtopic:
Réka, ha ezt olvasod, regisztráld magad, hogy eltölthesd a munkaidőt az ide való irogatással! ;))

cukorbogar Creative Commons License 2001.10.12 0 0 550
valószínűleg nem akarják elriasztani azt a potenciális befogadótábort, akik számára Stephen King a "horror királya" = marketing
Előzmény: zalus (549)
zalus Creative Commons License 2001.10.11 0 0 549
a könyv inkább érdekes, mint nyálas. amit scott hicksről írtál, abban egyetértünk, s a poszter is elég veszélyesen néz ki. a trailer még veszélyesebb. nem azt írják, hogy "from stephen king", hanem "from the author of the green mile". ez azért eléggé felvonta a szemöldököm... william goldman nagyon jól megmívelte a tortúrát [veled vitáztam róla???], viszont a ragadozók elég nagy szemétre siekredett. anyway: majd meglátjuk.
nightwish Creative Commons License 2001.10.11 0 0 548
A plakátja alapján nehéz elképzelni, hogy igazán jó lesz, és két legutóbbi szereplésével A. Hopkins is erôteljesen kikezdte a renoméját a szememben.

Az adatokból amúgy nem lehet túl sok mindent megtudni. A rebdezô Scott Hicks a Ragyogj-jal elég nagyot dobott, de az utána következô filmje, a Hó hull a cédrusra semmit sem ért. William Goldmnan nevéhez is fűzôdnek már jó forgatókönyvek, de ócskák is. A film nyitó bevétele a gyártási költség csaknem egyharmadát hozta be. Sz'al, vegyesek az érzéseim.

Attól félek, hogy nyálas ócskaságot csinálnak belôle, mert a regény is eléggé nyálasra sikeredett.

Előzmény: Bosco (536)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.10.10 0 0 547
Nekem nagyon tetszett, szvsz talán a legjobban sikerült King film. Jo ez szinte biztos hogy nem igaz, ugyanis elég keveset láttam, szal maradjunk annyiban, hogy számomra eddig a legjobb King film.

Amúgy, mit szóltok milyen királyi hétvégénk lesz? :))) Szombat, pontosabban vasárnap 0:40 ->> Kedvencek Temetője 1., vasárnap estefele Rémkoppantók 1, a jövő héten pedig ezek második része.....ahhhhhhh:)

Hikari Creative Commons License 2001.10.08 0 0 546
Annyi szó esik itt mindenféle filmről, namost engem az érdekelne, hogy Az évszázad vihara hogy tetszett nektek? Szerintem jó volt, én mindig alig bírtam megvárni a folytatást.
Dohi Creative Commons License 2001.10.08 0 0 545
bone: meg szerencse :) de ha te nem vagy... :)

garp: 2003 elott nem nagyon lesz dark tower 5, de addig is elolvashatod a bevezetot, esetleg a black house-t (talisman 2), ugyanis abban is van nemi dt utalas.

spanci: en vagyok. palyazattal tovabbra sincs semmi, de amint lesz, a site-on is megemlitem (bar mostansag nincs tul surun frissitve :((((((((()

Előzmény: -boneheaD- (541)
Spanci Creative Commons License 2001.10.08 0 0 544
Helló Dohi! Te az a Dohi vagy, akivel kb. 1-2 éve az SK oldalak után méleztem. Mi lett avval az SK novellapályázattal???
SzLívia
Előzmény: Dohi (540)
Garp szerint Creative Commons License 2001.10.08 0 0 543
Hát persze, hogy a Setét Torony! Valaki tudja, hogy mikor lesz már végre folytatás? Na. Még a Rémkoppantók se volt rossz. Meg az összes többi. :)
-boneheaD- Creative Commons License 2001.10.07 0 0 542
Mivel még én is új vagyok itt, elolvastam itt a vége felé levő hozzászólásokat. Nos, én listát képtelen lennék alkotni, nemtok pl olyat mondani ami jobban tetszett a másiknál, legalábbis nagyon meg kéne erőltetnem magam ;). Ahogy láttam, az Állattemető szerintetek marha jó könyv. Ehhez az én storym: elég régóta megvan a könyv, s amikor megvettem, elolvastam a tartalmát, és a végén ott volt a kiírás hogy még ő is vonakodott befejezni mert olyan borzasztó...háát, gondoltam csak a szokásos figyelem felkeltő akció. Elkezdtem olvasni, eljutottam addig amikor Gage /gyk. a doki kisfia/ meghal, és a temetésnél állnak. És annyi. Nem olvastam tovább. Hogy miért? Máig nem tudom, egyszerűen abbamaradt. (de abszolut nem az előbb említett figyelemfelkeltő szöveg hatására) Aztán egyszer elkezdtem még1x hogy most juszt se fogom abbahagyni. És láss csodát: de! :) Megint, ugyanott. Miért? Nem tudom.
.....
Ma harmadszorra is nekiálltam, remélem ezúttal sikerül végigolvasnom. Drukkoljatok pls! :)
Egyébiránt a filmek télleg elég szarok, bár én elég keveset láttam, de azokbol az Éjszakai Műszak, ill. a Borzalmak Városa egyszerűen katasztrofálisak. Utóbbin majdnem elaludtam, holott délután néztem. Ellenben a Halálsoron nagyon jól sikerült, legalábbis szvsz. Nemrég említettem ugye hogy mekkora könyv az Éjszakai Műszak - hát télleg nekem nagyon tetszett! Baromi jó novellák voltak benne, talán 2-3 volt ami nem tetszett, profi munka. Ráadásul azt bírom az ilyen novellás kötetekben hogy mivel átlag 30 oldal egy novella, egy buszozás alkalmával el lehet olvasni. Vagy ha van otthon 10 szabad percem.

Nah, elég egyelőre belőlem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!