szted, ha más nem, szokás ezt így megvalósítani? ez így általános? netán paksra is be mehet és szabadon cserélgetheti a fűtőelemeket? csak me úgy gondolja hogy a másik jobb?
v. szted a műsorrend ad hoc megváltoztatása az rendeltetésszerű?
amúgy ez a sikitozás, az emberek hergelése komikum, és mégis a külföldi balos sajtóban ez fog megjelenni...
száradjon le a kezem, ha az mszp-re és párttársaira szavazok (a jobbik ide sorolható), de a közmédia elfogultságában igazuk van, ezen ideje lenne változtatni. a korrupció gyanús ügyek sem tetszenek, de fidesz szavazó vagyok és maradok is.
Bocs, nem tudtam, hogy ennyire egyszerű logikai összefüggést sem vagy képes átlátni, miért is tettem be neked jóelvtársad idolját, amikor fikázni próbáltad a Magyar Idők szakértőit. Nektek Bazsika, a Tahó a nyerő, hát olvasgasd.:D
222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
...
c) hatalmi vagy befolyási helyzetével visszaélve, illetve
d) hivatalos személy sérelmére, hivatali tevékenységével össze nem egyeztethető helyen vagy időben
követi el, az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évig, a (2) bekezdésben meghatározott esetben bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.