Tegnap olvastam egy párbeszédet fészen, hogy neki joga van fiatalnak lenni, utazgatni, nem benn rohadni a munkahelyen. Mindezt írta egy 21 éves ribanc.
“Gondoljunk bele. Ez a sivalkodó Szél Bernadett nemrég még az ellenzék MINISZTERELNÖK jelöltje volt.”
Nincs rá jobb szó; szánalmas!
Miként az egész bagázs.
A cöfögő noname f@szkalap megadta az alaphangot, amiből aztán az igendemokratikus ellenzék ezt tudta összehozni.
Vajon megérte? És egyáltalán kiknek rendezték az előadást? A saját szavazóiknak? Netán az egész társadalomnak? Vagy Európának? Ezen szánalmas figuráktól fölösleges bármit kérdezni, hiszen a produkció nem csak a pozíciójukkal járó megelőlegezett tiszteletet, de a hitelességüket is felemésztette.
És ha még csak az övékét, a párttársaikét, hanem lejáratták az egész parlamentet. Baj?
Valamilyen szinten az. Mert ezekre bíztuk az országot!
Szélbettike és társaik most emésztik fel hitelük utolsó morzsáit. Mi lesz velük? Lényegtelen.
Hogy k ágicának van pártja, vagy a pártnak van ágicája? Ha ez utóbbi, akkor még van remény. Mármint a tagságnak! Mert elküldhetik mondjuk brüsszelbe e levitézlett szerencsetleneket, hogy inkább ott csináljanak magukból hülyét! Nem lesznek egyedül.
A társadalomnak szüksége volt erre a performanszra? Kellett egy leeresztő szelep a felgyülemlett feszültség levezetésére? Vagy valami kohéziós erő, eseménysor?
Nem úgy tűnik.
De más nem akadt és az idő meg szorít!
Mert a vénégyeknél évek óta hagyományosan békés a karácsony és vidám a szilveszter, Nyeurópában meg gyakorta véres és tragikus! És ezt bizony nehéz megmagyarázni!
Szerintem ezért ez a szánalmas színjáték, e szégyenletes epizód. Amit, remélem, holnapra elfelejtünk. Ugyanis többre nem is érdemes!
szted, ha más nem, szokás ezt így megvalósítani? ez így általános? netán paksra is be mehet és szabadon cserélgetheti a fűtőelemeket? csak me úgy gondolja hogy a másik jobb?
v. szted a műsorrend ad hoc megváltoztatása az rendeltetésszerű?
amúgy ez a sikitozás, az emberek hergelése komikum, és mégis a külföldi balos sajtóban ez fog megjelenni...
száradjon le a kezem, ha az mszp-re és párttársaira szavazok (a jobbik ide sorolható), de a közmédia elfogultságában igazuk van, ezen ideje lenne változtatni. a korrupció gyanús ügyek sem tetszenek, de fidesz szavazó vagyok és maradok is.
Bocs, nem tudtam, hogy ennyire egyszerű logikai összefüggést sem vagy képes átlátni, miért is tettem be neked jóelvtársad idolját, amikor fikázni próbáltad a Magyar Idők szakértőit. Nektek Bazsika, a Tahó a nyerő, hát olvasgasd.:D
222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
...
c) hatalmi vagy befolyási helyzetével visszaélve, illetve
d) hivatalos személy sérelmére, hivatali tevékenységével össze nem egyeztethető helyen vagy időben
követi el, az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évig, a (2) bekezdésben meghatározott esetben bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.