Nagyon érdekes és tanulságos volt olvasni a Rolling Stones-fanek homepage-ét. Nem akarok "ellenlábaskodni", vagy fölemlegetni holmi ostoba "Beatles kontra RS" vitát (mellesleg ez a vita nem, vagy legföljebb RS-oldalról létezik), mindenesetre azt javaslom: nyissunk mi is itt egy oldalt, azaz írjon mindenki, aki vonzalmat érez a Történelem Legnagyobb Zenekara, a BEATLES iránt! Kicserélhetnénk egymással a véleményünket, információinkat stb. Profi rajongók, figyelem! Máris a figyelmetekbe ajánlok egy hasznos weboldalt: www.rarebeatles.com
A hír szerintem különben is hülyeség. Dhani sosem állna össze azzal a Liammal aki a faterjával durva nyilatkozat-háborút vívott nem is olyan régen. Különben is a SUN kb. olyan mint itthon a Blikk meg a többi szemétparádé.
Nem érdemes sajnálkoznod, az Oázis már kb. tízszer feloszlott, műbalhé. A gitáros, akiről egyesek "nem tudják ki", John Squire (Stone Roses, Seahorses, plusz nem túl érdekes szólólemezek)
OASIS frontman LIAM GALLAGHER is forming his own supergroup featuring former STONE ROSES guitarist JOHN SQUIRE and late BEATLE GEORGE HARRISON’s son DHANI.
The band are planning to start recording tracks later this year and expect to record an album for Christmas.
According to The Sun newspaper, the trio are now looking for other musicians to join the group.
Gallagher will be lead vocalist, while Squire and Harrison will play guitars.
Squire released his latest solo album ’Marshall’s House’ in February, while Harrison performed The Beatles’ classic ’While My Guitar Gently Weeps’ when his father was posthumously entered into the Rock ‘N’ Roll Hall Of Fame’ in March.
As previously reported on NME.COM, Oasis are set to go back into their own studio shortly to continue work on the follow-up to ’Heathen Chemistry’. Death In Vegas, who produced early sessions for the record, will not be producing.
Viszotn ha társalogni szeretnénk, akkor arra csak félóra marad, vagy megpróbáljuk túlharsogni a zenekart.
Esetleg előtte másutt lehetne röffenni, és fél 8-ra átvonulni a tetthelyre.
A zenekar azt kérte, hogy 19:30 körül érkezzünk, mert addig még technikailag el kell készülniük a video beállításokkal és néhyán fotót és kell készíteniük hozzá.
Azt olvastam, hogy Dhani Harrison zenekart alapított Liam Gallagherrel, aki lényegében megszűntnek nyilvánította az Oasist. Meg van a bandában valami híres gitáros is, de az nem tudom, ki.
Remek! Úgyis terveztem már, hogy ellátogatok a szolnoki színházba, akkor majd teszek egy kitérőt a gimid felé is. Már majdnem megvan a teljes napi program. Esetleg tudsz még valami kulturális programot szolnokon, amivel a hátralevő időmet kitölthetem?
.Unterm Rain.: Nem az érettségire, hanem arra, hogy időben hazaérjek. Egyébként lemertem volna fogadni, hogy valaki ezt meg fogja kérdezni. Legközelebb 600szor nézem át egy hozzászólásomat, hogy a legapróbb fogalmazási hibákat is kiszűrjem.
Na, pihentetőül elmesélem Nektek, milyen kiadásban vannak meg a Beatles-bakelitek nekem.
Please Please Me - Pepita, magyar
With The Beatles - Jugoton, jugoszláv (horvát)
A Hard Days Night - Pepita
Beatles For Sale - Jugoton
Help! - EMI, Made in EEC
Rubber Soul - Jugoton
Revolver - Jugoton
Sgt. Peppers - EMI, Made in EEC
Magical Mystery Tour - EMI, német
The Beatles - Jugoton
Yellow Submarine - EMI, angol (egyesek szerint originál)
Abbey Road - Dum-Dum, indiai
Let It Be - EMI, Made in EEC
Past Masters 1-2 - EMI, Made in EEC
Hey Jude - EMI, angol
Hollywood Bowl - Jugoton
Love Songs - Jugoton
20 Golden Hits - Jugoton
In The Beginning - Jugoton
Az EMI-lemezek baromi jól szólnak, jobban, mint a CD-k. Nálam legalábbis. Szép, telített hangjuk van.
Huszonhatan, de négyen nincsenek rajta.
Egyébként van rajta a fenti sorban rocker informatika tanár, és Edda rajongó matektanár, meg Deep Purple rajongó is. . . szóval vegyes. .
A drága osztálytársaim között pedig van egy idióta rocker-punk hülyegyerek, és még sorolhatnám. De mindegy, minden szerénység nélkül állíthatom, hogy Én vagyok a lényeg :)
igen, de nekem ahhoz még aznap éjjal haza is kéne jutnom, hogy másnap érettségizhessek, amire nem igazán vannak reális esélyeim.
Ja, ha valakitérdekel, nekünk is ki van téve a tablónk Komáromban az Igmándi utcában a vas-műszaki bolt kirakatába. Gondoltam, ha esetleg véletlenül arra jártok...
Szabi, Titusz!
Ha még érdekel titeket: a tablóm állítólag holnaptól megtekinthető a Rákóczi úti Libri könyvesbolt kirakatában. A suli neve Ludovika, az osztály 12.f, a nevemet csak tudjátok. . .