Nézegetve az OB1 alsóházi rájátszás jegyőkönyveket, vannak érdekes dolgok:
Dunaújváros – Neumann 4:4 >>> Mitli Attila 5 percet kapott 59:19-nél és 59:59-nél meg kap egy 2 percest…hogy is van ez?
Neumann – Szolnok 5:5 >>> Strauss Tamás 38:51-nél kap 2 percet (vagyis 40:51-ig kint ül a büntibe) erre 39:28-nál meg gólt lő…hogy is van ez?
Veszprém – IBK CH 6:7 >>> Tölgyesi Attila kapott kiállítást 201+502+101+301. Ez nálam 2p+5p+(2p+10p)+5p=14p+10p. Hunfloorball.hu-n meg 16+30 van…hogy is van ez?
Ennyire egy inkompetens bandát komolyan... 2 év alatt végre sikerül az egyetem berkein belül valamit létrehozni, aminek az egyik feltétele a MEFOB szereplés... legalább egy csöppnyi intelligencia szorulna belétek, hogy időben szóltok... erre tervezni... amit tudtam hétvégi programot áttettem máshova... egyszerűen nevetséges...
Elképesztő... így tervezzen be bármit is az ember... mondanátok azt, hogy a versenynaptárban semmi sem biztos... Pécsieknek szervezem a MEFOB-ot, és szinte az utolsó pillanatban változtatjátok meg az időpontot... valaki biztos lesz aki elviszi őket...
Ha minden igaz, az MFSZ Elnöksége megválasztatotta az U 19 női szövetségi kapitányt. tette mindezt titokban. Mint ahogy mindent szoktt. Nem értesítette róla a közvéleményt, nem értesítette róla a klubokat, senkit.
Már ott sántít a dolog, hogy az Elnökség ülései nyilvánosak. Igen ám, de hogy nyilvános az az ülés, amiről nem áértesítenek senkit?
NA mindegy. Az új kapitány állítólag Leitner Tamás. Hát nagyon-nagyon értetlenkedve álltam a dolog előtt, nagyon-nagyon nem értik a női csapatiok edzői sem.
Hogy lehet, hogy leváltják a sikeres edzőt????!!!! Ez olyen magyaros. HA valaki feljut az A csoportba akkor az miért nem érdemelte ki, hogy ott ő vezesse a válogatottat.?
Miért nem olyan emberek kapják ezt a posztot Magyarországon, akik már letettek valamit az asztalra??? Akiknek van nemzetközi tapasztalatuk?
Nem titok én is akartam pályázni, Sharkyval, össze is állítottam az anyagot, de azt mondtam ez ját Zsuzsának!
A másik, hogy kezdődik, ami eddig minden válogatottnál az utóbbi időben, a kapitány a klubok megkerülésével a játékosoknak üzenget, és természetesen minden Egerben lesz!!! Ez már most borítékolható.
VAjon miért nem nyilvános, az hogy új kapitány van?VAjon miért nem nyilvános a keret??
Szerintem ezek után nem kellen olyan sokáig várni azzal az elnökválasztással!!!!
Már egyszer feltettem a fórumra, csak aztán beindult itt az élet, és szerintem mindenki átsiklott fölötte...
Keresném olyan személyek jelentkezését, akik szívesen írnának egy összefoglaló cikket a magyar női floorballról. Pár hónapja beindult a http://www.ladystrike.com/ , ahol női floorballos hírekről lehet olvasni. A szerkesztők szeretnének Magyarországról is összehozni egy cikket. Természetesen magyarul kellene megírni, a német változatot én szolgáltatom. Akit érdekel, az jelentkezzen a nicole3390@freemail.hu címen. Remélem lesz jelentkező, nagyon sokan követik ezt az oldalt (külföldön), jó lenne, ha rólunk is olvashatnának!!!
Senki sem mondta, hogy jobb. Lehetőséget kaptunk egy VB részvételre, férfi és női szinten. Érdemes vele élni. A szlovákok támogatják anyagilag is a részvételt 2200 euroval.
Olyan különleges meccseket játszhatunk, mjint a Kaján -szigetek, vagy Bermuda elleni, a lányok meg az USA és Kanada ellen.
Egy sportélménnyel gazdagabb lesz, aki jön.
De hogy mégis miért jobb :)
Nincs utánpótlás kötelezettség, nem fúj meccset Kovács Geri és Vörös Laci (Ezeket viccnek szántam, ne sértődjenek meg az érintettek)
Közelebb van a hokihoz, emiatt széles körben ismertebb. USA, Kanada szerte sokan játszák, míg a floorballt pl. nem ismerik, mert egyszerűen csak leveszik a korit ha nincs jég, és fogják az ütőt, ami úgyis van. Legalábbis USA-ban a kanadai szobatársam így interpretálta a dolgot. Náluk nyáron ez olyan, mint nekünk az, hogy lemegyünk rugdosni egy kicsit a focilabdát...
A szurkolók véleménye meg legkevésbé érdekes ilyen témában - úgyis fogalmazhatnék, hogy hiteltelen, legyen szó akármilyen sportról. Offolhatnék itt ezer példával, de sem a hely, sem az idő nem megfelelő hozzá.