Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Heavy_D Creative Commons License 2000.04.09 0 0 8
Hali!
Van még egy benzinkutas topic.
egy benzinkutas válaszai
Inner Circle Creative Commons License 2000.04.09 0 0 7
A Petőfi-híd budai hídfőjénél a MOL kút piszok drága, viszont a pénztárnál a szakállas fickó mega-udvarias. Mindig megköszöni a vásárlást és további jó napot kíván.
Az Osztyapenkónál van egy kis kút, talán Agip? Nohát az ottani áraktól tényleg majd' kiestem az ajtón.
A Shellnél rendszeres műsorszám, hogy "Elromlott az a kút, csak V-Powert tudunk adni" ami persze pofátlanul drága - nem is járok Shell-hez, ha megtehetem.
MGP Creative Commons License 2000.04.09 0 0 6
Én a magam részéről az OMV-t bojkottálom jelenleg, azt még elnéztem mikor a 34 literes tankba sikerült 36,5 litert tankolnom az órájuk szerint, de most a motorom rohadt le miattuk, teli volt vizzel a karburátor egy tankolás után.
Amit egységesen utálok az összes kutnál a kicsinyességük: ha 2-5 ft-al kerek ezres előtt áll meg az óra akkor oda se bagoznak a visszaadásra, de ha mondjuk 8001 ft akkor képesek kérni..pedig általában akkor ugrik még az óra mikor a pisztoly visszakerül a helyére. Nem mintha számítana bármit is, csak marhára bosszant.
Blindmouse Creative Commons License 2000.03.21 0 0 5
Mostanában oda járok tankolni... mintha kevesebbet enne a kocsi.. az Avanti az nem a MOL-tól veszi a szlottyot.. a többi igen... bár most megette átlagban a 10-et de eléggé tapostam is neki...
Előzmény: gbrl (4)
gbrl Creative Commons License 2000.03.21 0 0 4
hi... szerintem nem cége (aral, mol, agil, avanti, shell, stb....) válogatja, hanem kútja. nem igazán számít, hogy melyik cégé a kút, inkább az ott dolgozók hozzáállása a fontos.
bp-en a 17.ker-ben: aral: unott pofi guminő, de vol amikor kedves is tudott lenni...
omv (bp volt): átlagos. olyan semmilyen.
mol: koszos kis kút.... no comment....
jet: bunkó hirtelenszőke maca...... a kútkezelők meg b@sznak mindenre....
avanti: (bár az már 10.kerület) ez teccik :)... elég normális a pénztáros és a kútkezelő sem tartja a markát egy szélvédőmosi után....
......
szerintem tényleg kútja és nem cége válogatja....
hm?
Előzmény: Pet (-)
ZöPö Creative Commons License 2000.03.21 0 0 3
ZöPö Creative Commons License 2000.03.21 0 0 2
Van már erről egy topic. "PROBLÉMÁK A SHELLNÉL".
Eclipseboy_ Creative Commons License 2000.03.21 0 0 1
Szerintem a MOL a legrosszabb és legbunkóbb ha egy mód van rá nem térek be hozzájuk.
efdé Creative Commons License 2000.03.21 0 0 0
Váó, én vagyok a 0-ázós :-)

Érdekes, én pont a Molnál szoktam unott pofákkal találkozni!
Szerintem a Shell-nél a legudvariasabbak, de hát ott meg az árak!
Én általában Aralnál tankolok, de engem nem nagyon zavart még az ott tapasztalt viselkedés.

Jelenleg a Jet-nél április elejéig a 98-as ugyanannyi, mint a 95-ös: 228,9.

efdé

Előzmény: Pet (-)
Pet Creative Commons License 2000.03.21 0 0 topiknyitó
Sziasztok,
kivancsi vagyok, milyen elmenyeitek vannak kulonbozo benzinkutaknal?
hol erdemes tankolni/vasarolni/mosatni - hol nem?

Vitaindito:
Szerintem udvariassagban a MOL vezet.
Ellenpelda: Aral.
Hideglelest kapok az ott altalanosan elterjedt mosolytalan guminoktol, meg a leultetett kocsijaikat munkaidoben pucevalo kutasoktol.

Pet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!