Milyen érdekes, hogy tegnap a kommunista Nyakó elvtárs tartott bakot a náci, jobbikos Jakab Péter elvtársnak, hogy utóbbi át tudjon mászni a köztv kerítésén.
Nem látom itt egyik balliberális fórumozó elhatárolódását sem a Jobbiktól.
Bezzeg alig két éve még az orrukat és a valagukat fogták be, mert a Jobbik nevének említésére barna szagot éreztek és okádni támadt kedvük.
A filmdráma Hadházy lódoktor küzdelmét tárja a szemünk elé. Hősünk az első képkockákon már a Föld gravitációs középpontjára merőlegesen helyezkedik el. Fekszik, miközben kilóg a hasa. A póz ismerős, hiszen Ákos minden jelentősebb politikai akciója során valahogy a földre kerül. Egyszer Benedek kollégája (Je suis Sallai Benedek), most pedig a NER vitte földre. Erről nekem az, az itt illemtani okokból nem idézhető vicc jut eszembe a vadásszal és a medvével. Mert hát láthatóan Hadházy is azért megy valahova, hogy utána a földön fetrenghessen. Lehet, hogy ez is valamiképpen összefügg a korrupcióval, csak én nem tudom, hogy az ellen fekve lehet a legjobban harcolni.
A FEKVE POLITIZÁLÁS FELFEDEZŐJÉT TISZTELHETJÜK BENNE.
Ezután egy többféleképpen értelmezhető jelenet következik. Ismeretlen egyének megpróbálják felállítani a művészt, miközben a haladó képviselőnők, kart alkotva jajonganak. Én mondjuk ott hagytam volna fekve, majd csak feláll magától is. A jelenet azokra a rendőrségi videókra emlékeztet, melyeken a rend őrei, holmi csínytevésekért el akarják vinni Kalányos Rómeót, miközben a család tucatnyi nőtagja átkokat szór rájuk. A földharc befejeztével Ákost és Bernit kidobták. Most aztán meg vannak sértődve.
Mi viszont némiképpen megnyugodhatunk. Egyelőre nem látszik lehetőnek, hogy haladó képviselők szerkesszék és vezessék a TV műsorait. Meg kell elégedniük a néhány száz lelkes nézővel, akik figyelik mutatványaikat. A show folytatódik. Kunhalmit a karácsonyfa alá!
A kommunista közmédiában csak a primitív propaganda és álhírgyártás folyik, az ellenzék programjának nincs helye . Az sem véletlen hogy a vez. Ig. hirhamisitásért jogerősen elitélt személy.
Ez így kurvára kijött belőlem, elnézve az éjszakai tüntetés képeit. Kár, hogy a 444-re nem lehet beírni. Mert ami ott megy... Nyertes forradalmat (sic!) vizionálnak.
“száradjon le a kezem, ha az mszp-re és párttársaira szavazok (a jobbik ide sorolható), de a közmédia elfogultságában igazuk van, ezen ideje lenne változtatni. a korrupció gyanús ügyek sem tetszenek, de fidesz szavazó vagyok és maradok is.”
A közmédia kormánypárti! Itt is, máshol is! Még a tévesen etallonnak minősített BBC is kormánypárti!
Ha tehát legalább egy töredékét meg akarod ismerni a valóságnak, akkor figyeld mindkét oldal hírforrásait és használd a saját agyadat!
Ugyanis az alapvetés; mindkét oldal hazudik és manipulál. Kit és mennyire képes.
Vannak olyan munkahelyek, ahol erkölcsi bizonyítvány kell, makulátlan múlttal, hogy valaki ott dolgozhasson...... Az OGY-ben ez miért nem előírás? Miért van mentelmi joguk egyáltalán? Nem kötelező képviselőnek lenni! Mindent meg tudnak úszni a mentelmi jog mögé bújva! Rengeteg olyan munkahely van, ahol a dolgozónak sokkal nagyobb felelőssége van, és emberek életéért felel! Pl. az összes buszvezető, atomerőművi dolgozók. Nekik nincs mentelmi joguk! Szűk körnek kell megadni, Köztársasági elnök, Miniszterelnök, Miniszterek, OGY Elnöke! A többinek pedig nem!!!!! Van elég kiváltságuk amúgy is!
Tegnap olvastam egy párbeszédet fészen, hogy neki joga van fiatalnak lenni, utazgatni, nem benn rohadni a munkahelyen. Mindezt írta egy 21 éves ribanc.
“Gondoljunk bele. Ez a sivalkodó Szél Bernadett nemrég még az ellenzék MINISZTERELNÖK jelöltje volt.”
Nincs rá jobb szó; szánalmas!
Miként az egész bagázs.
A cöfögő noname f@szkalap megadta az alaphangot, amiből aztán az igendemokratikus ellenzék ezt tudta összehozni.
Vajon megérte? És egyáltalán kiknek rendezték az előadást? A saját szavazóiknak? Netán az egész társadalomnak? Vagy Európának? Ezen szánalmas figuráktól fölösleges bármit kérdezni, hiszen a produkció nem csak a pozíciójukkal járó megelőlegezett tiszteletet, de a hitelességüket is felemésztette.
És ha még csak az övékét, a párttársaikét, hanem lejáratták az egész parlamentet. Baj?
Valamilyen szinten az. Mert ezekre bíztuk az országot!
Szélbettike és társaik most emésztik fel hitelük utolsó morzsáit. Mi lesz velük? Lényegtelen.
Hogy k ágicának van pártja, vagy a pártnak van ágicája? Ha ez utóbbi, akkor még van remény. Mármint a tagságnak! Mert elküldhetik mondjuk brüsszelbe e levitézlett szerencsetleneket, hogy inkább ott csináljanak magukból hülyét! Nem lesznek egyedül.
A társadalomnak szüksége volt erre a performanszra? Kellett egy leeresztő szelep a felgyülemlett feszültség levezetésére? Vagy valami kohéziós erő, eseménysor?
Nem úgy tűnik.
De más nem akadt és az idő meg szorít!
Mert a vénégyeknél évek óta hagyományosan békés a karácsony és vidám a szilveszter, Nyeurópában meg gyakorta véres és tragikus! És ezt bizony nehéz megmagyarázni!
Szerintem ezért ez a szánalmas színjáték, e szégyenletes epizód. Amit, remélem, holnapra elfelejtünk. Ugyanis többre nem is érdemes!