Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

GangstaBoy Creative Commons License 2001.12.17 0 0 1316
Hali!

SzaboZE: A hivas megy, ha itt lesz az ideje! Merre lax/dolgozol (kerulet eleg - egyenlore)? :-o

Kinyomocsapagy: Hat eloszor csak olyan surlodo hangokat adott ki, amikor benyomtam a pedalt. Mentem is gyorsan a szerelohoz, O meg megmondta a frankot! :-( Akkor meg nem volt veszes... Azt mondta akkor, hogy lehet hogy mar masnap bedoglik, lehet, hogy csak egy honap mulva... Hat ebbol masnap este lett... Volt egy szep reccsenes, aztan megszunt a surlodo hang es csak sipolt. Beesett a pedal es mar csak 2-be tudtam menni vele... En is mindent kicsereltetek, a kit 55e Ft + a munkadij... Kiskaraaacsony, nagykaraaacsony... ;-)

Most itt allok auto nelkul a nagy bevasarlasok elott. Raadasul szabin leszek igy meg idom is lenne... Csak autom nincs... Vagyis akad, faterom 120L-es Skodaja... Tegnap mar probalgattam, inkabb nem meselek... :-)

GangstaBoy

Előzmény: SzaboZE (1315)
SzaboZE Creative Commons License 2001.12.17 0 0 1315
Hi!

Norbicska: Üdvözlet a tagok közt! Valamikor én is ilyen 1.6GT-t akartam turbóval! 7,4 alatt van állítólag százon! Király lehet a gép. Digitális a műszerfal? Csúszkálás ok, bár igy karácsony körül elég durva az időbeosztásom.

Gangsta: ok, telefon mindig nálam figyel. Milyen hibajelenséget okozott a kinyomócsapágy? Miből vetted észre a hibát? Szerintem nem lesz nagyon vészes, nekem a BD-ben 60-ért komplett tárcsát+kinyomótszerkezetet cseréltek annakidején.

Koriel: bizony, a mienkben is a kis pöcök enged ki! Caris F-jében is ott volt, megfigyeltem! Szerintem túltermelés volt! :)

SzaboZE

GangstaBoy Creative Commons License 2001.12.17 0 0 1314
Egy kicsit elgepeltem a betuket (neha)!! Hat ennyit tesz 1 het PC megvonas... :-)))

Egy kis segitseg:
kk = bb
k = j

Bocsi! :-))))

GangstaBoy

Előzmény: GangstaBoy (1313)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.12.17 0 0 1313
Sziasztok!!

Csuszkalas: Nagyon baro moka... :-) Nekem is teccik! Igy sokkal egyszerukk rakanyarodni a garazs-kapura, mielott nekiallok tolatni! ;-))

Gaz: Szoval, kuplung-kinyomocsapagyas lett az autom! Bassz! Jobb ajandekot is el tudtam volna fogadni... :-( Meg jo, hogy a szerelo a haverom es meg kari elott megcsinalja! Egy kicsit most morcos vagyok! :-[

Norbicska: '89-es 323GT (turbos), DOCH 16v 140LE... Ugye kol tudom??! ;-) Udvozlet a Mazdasok kozott! Ha tudsz, kuldj nekem kepeket az autodrol, hogy fel tudjam tenni a klub oldalaira! CARIS! Te is kuldd el a kepeket egy kicsit nagyobb meretben! Koszike! :-)

SzaboZE: A usersmanual-t megbeszeljuk, a szamodat bepotyogtem a telefonba! :-) Hat igen, Caris autojaban nekem is a kormany volt a legismerosebb darab! De azert volt meg egy-ket kicsi alkatresz, ami rogton eszrevettem! :-)

GangstaBoy

Koriel Creative Commons License 2001.12.16 0 0 1312
És te mivel csúszkálnál?
Előzmény: Norbicska (1311)
Norbicska Creative Commons License 2001.12.15 0 0 1311
Sziasztok én most reisztráltattam magam klubba!Milenne ha szerveznék egy csuszkálos talit???
Koriel Creative Commons License 2001.12.14 0 0 1310
extárs=extrás >:(
Előzmény: Koriel (1309)
Koriel Creative Commons License 2001.12.14 0 0 1309
Megjárja...éppenséggel :)
Szép a műbőr fotőly is...

Na jó, abbahagyom, nagyon teccik, sőt irigykedem!! :) Full extárs?
Nekem szerintem csak a belső ajtózár pöcök lenne ismerős. A kiállításon azt vettem észre, hogy a vadiúj 323-okban ugyanaz a pöcök van, mint a 20 évvel ezelőttiekben... :) Ezekszerint bevált, vagy bazi sok van raktáron.

Előzmény: Caris (1306)
SzaboZE Creative Commons License 2001.12.14 0 0 1308
A kormánykerék határozottan ismerős nekem... :) Gangsta neked nem? :)

SzaboZE

Caris Creative Commons License 2001.12.14 0 0 1307
SzaboZE:

Fejegység nekem kellett volna, mert nincs beépített rádióm.

Caris

Előzmény: SzaboZE (1297)
Caris Creative Commons License 2001.12.14 0 0 1306
most már mukodnie kell:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Caris

Caris Creative Commons License 2001.12.14 0 0 1305
Báz, vajon miért nem megy??? áááá
Caris Creative Commons License 2001.12.14 0 0 1304
Halihó!

Végre vannak képek! Kicsit ugyan retkes és havas, de a miénk! :)

Caris

SzaboZE Creative Commons License 2001.12.14 0 0 1303
Najó 10-10 :)

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.12.14 0 0 1302
Én meg a ki-be parkolást élvezem behuzótt kézifékkel akár elöl-hátul 5 centire is be lehet állni!

SzaboZE

Törölt nick Creative Commons License 2001.12.13 0 0 1301
Idonkent csa-csa-csazva indulok el :) De jol nez ki, ahogy idonkent kanyarodok. Mint a filmekben :))

Mikor megvettem eletem elso Mazdajat, egy hatsokerekes 626-ot 1980-bol, en is ezzel szorakoztam a hoban, pont januar volt :) Aztan tesom az elso hetvegen kolcsonkerte, es amikor jott vissza, szolt, hogy ugyan menjunk mar segiteni kihuzni az arokbol... o is kiprobalta a farolos kanyarodast ;))

Előzmény: sirk (1299)
SzaboZE Creative Commons License 2001.12.13 0 0 1300
Akashi kollega is hátsókerékkel küzdi magát előre, majd mesél! :) Ha már az inditási problem ok.

SzaboZE

sirk Creative Commons License 2001.12.13 0 0 1299
Koriel:
Az enyem hatsokerekes ugye. Kesz elmeny :))
Idonkent csa-csa-csazva indulok el :) De jol nez ki, ahogy idonkent kanyarodok. Mint a filmekben :))
Előzmény: Koriel (1291)
SzaboZE Creative Commons License 2001.12.13 0 0 1298
8 rugóért van hozzá fm adó, így barmolni sem kell a meglévő rádión. Ráadásul a szomszéd is hallgathatja! :)))

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.12.13 0 0 1297
Hi Gangsta!

Jobbulást!!!!! Az 50 rugós cucc a Dension Mp3? Itt a fórumon is fent vannak. Lehet hogy bepróbálnám ha lenne fölös. HDD-m van, fejegység nem kell Caris RCA kimenet van!

SzaboZE

Caris Creative Commons License 2001.12.13 0 0 1296
A téligumi tényleg hasznos (lenne), ma én sem voltam éppen az utak királya a 195-ös Pirellikkel.

Kenwood MP3:
120 rugó volt az ára, kb annyi, mintha megvennéd a magyar lejátszót+HDD-t+fejegységet.

Caris

GangstaBoy Creative Commons License 2001.12.13 0 0 1295
Halihoooo...!!

SzaboZE: Bocsesz a Mikulasnak, de arcureg gyulladassal itthon vagyok... :-( Ha rendbe jottem, akkor osszeszaladhatunk egyik nap. Jovoheten hetfon mar megyek!

Caris: Mennyit kertek a Kenwood mp3 lejaccoert? Most olvastam egy magyar mp3 lejaccorol (autoba es pc-be beepito kerettel adjak!), ~50e Ft + a HDD, ami akkora lehet, amekkorat a penztarcad elbir! Allitolag egesz jo ki stuff!

Teligumi: Nalam szuperek! Tapad, nem csuszik, lehet veluk menni rendesen... ;-)

GangstaBoy

SzaboZE Creative Commons License 2001.12.13 0 0 1294
Ez oké, ez nekem is nyárival ment 2-3 évvel ezelőttig, de nem mentem a legbelsőben éppen ezért, hogy ne tartsam fel a többieket. A bér-gumi téma sajnos igaz, de ésszel közlekedni semmibe nem kerül! :)

SzaboZE

Törölt nick Creative Commons License 2001.12.13 0 0 1293
Szerintem meg az a dobbenet, hogy ebben az orszagban olyan qrva draga minden a kocsikhoz (a berekhez viszonyitva), hogy az embereknek teli gumira mar nem futja, vagy nem akarnak ra kolteni, mert az mar az utolso csepp a poharban. Nem hiszem, hogy ne cserelne le boldogan mindenki telire a gumijat, valoszinusitem hogy az ar a visszatarto ero.
Előzmény: SzaboZE (1292)
SzaboZE Creative Commons License 2001.12.13 0 0 1292
HaliHÓ!

MA bizony lett tesztelve a téligumó! :) Döbbenet hogy városban a nyráigumisok tötyörögnek minden sávban. Legalább nem a belsőben tötyögne 20-szal előzve 18-al tépő társát.

SzaboZE

Koriel Creative Commons License 2001.12.12 0 0 1291
Hali!

Na, teszteltétek már az új szerzeményeket a havon?
Ma gondoltam letesztelem kicsit a négyévszakos gumikat,hogy birják a havat. Ilyenkor legalább jót lehet csúszkálni a mellékutakon. Még az én gépem is szervós lett!! :)) Csak kár,hogy nem háccsókerekes...

Caris Creative Commons License 2001.12.12 0 0 1290
Fogyasztási adat még nincs, még nem tankoltam tele egyszer sem... :) Olyan 9-10 körül ehetett, ami nem egetrengetôen magas. (Gyári adat városban: 10,4) A benzin a legkisebb tétel lassan az autófenntartásban (casco, részlet, stb...). Ja a Providenciás Casco egy évre 720.000 (igen, hétszázhúszezer) lett volna... A Generalinál 160-nal megúsztam(?).

Caris

Előzmény: SzaboZE (1288)
SzaboZE Creative Commons License 2001.12.12 0 0 1289
Ha időben megnézitek még lehet hogy láttok pár érdekessséget!

http://www.hasznaltauto.hu/partner.auto?ID=2

Opel Astra Caravan, VW Passat... :)

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.12.11 0 0 1288
Télleg Caris, van már fogyasztási adat?

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.12.11 0 0 1287
Notebook hdd kerül majd bele... :) Amig terv addig úgyis mindegy. :)

SzaboZE

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!