Orbánnak most van egyéb dolga is, mint ezzel az idiótával vitatkozni" Nem vet ugyan rá jó fényt, hogy ez az idióta felmosta vele a padlót, de te tudod.:D
Ezt már hallottam a tüntetőkről is. Aztán egyszer csak ott voltunk legalább hatvanezren, oszt a fele fiatal. Van ez így. De azért csak fütyülj hangosan a sötétben.:)
Elvannak azok a maguk 10%-ával, minek velük foglakozni? (Pár embernek megvan örökre az elorzott tejföl egy kis darabja, ami még minig százsorosa annak, mint az általuk állítólag segített proliknak jut.) Soha többet nekik!
Fideszem? Egyszer szavaztam rájuk. Nem is hiszem, hogy mostanában még egyszer fogok. Szerintem nagyon sok mindet elrontottak. Lényegeseket is. Nem vagy te túl jó emberismerő, illetve nem nagyon tudsz különbséget tenni, de ezt nem csodálom.
Tartok tőle, hogy nem szövegelnél, ha nem idegesítene. Kár erőlködöd, ezzel a dedósan primitív dumával, a nevetségességtől!
Totál igazad van. A különbség ott volt a FIDESZ és az MSZP közt pl. 2002-ben, hogy egyikben még csak 100 ordasfarkas termelődött ki, a másikban meg már eleve adott volt vagy 10000. Sokba kerültek ám nekünk ezek. Vagy túl sok, vagy túl kevés volt a szavazóbirka. Vagy az eszkimó, meg a fóka. :-((
Nem tudja valaki, hogy a Fay utcai haknit mibol fizettek? Mert teremberlettel, szinpaddal, diszlettel, hangositassal, fellepokkel, stb. erosen 8 szamjegyu osszegrol lehet szo.