Minden, amit a sorozatról tudni kell, és érdemes. Akik nézik a sorozatot, és hasonlóan rajonganak érte, mint én, azoknak nem is mondok semmit, akik még nem látták, nem tudják, mit hagynak ki! Egy topik, ahol kötetlen csevegés keretein belül oszthatjuk meg egymással a sorozattal kapcsolatos összes észrevételt, problémát, eseményt. Mindenkit szeretettel várok! ~:-))
Most megy a viasaton a Szex és New York, az új részek! Ezek most tényleg új részek. ~:)) És nem lájtosan, hanem 16-os karikával! ~:)) Kár, hogy ezeket a részeket is már láttam! ~:-DDD
A sorozat nem folytatódik. De ahogy Habmalac is mondja, a Viasathoz képest új részeket fognak adni. Ott max az ötödik évadig jutott el a dolog, ezek szerint most már a hatodik évadból fognak részeket leadni. Maga a sorozat (legnagyobb sajnálatomra) nem fog folytatódni. Legalább is most úgy van, és ha folytatódna, akkor is a Samantát tuti más játszaná, de az úgy már nem az igazi. De nem baj, akkor is van jó sok rész, amit tudok nézni! ~:)) Szal sajna leálltak a forgatással. Sőt, még úgy volt, hogy mozifilmet is fognak csinálni belőle, de annak a forgatásával is leállt az HBO. ~:(((
Szerettem ezt a sorozatot annakidején.... de már kissé unalmasnak tartom a folytonos ismétlését legyen az "rendes", vagy "light"-os ismétlés akár. És nem hallottam arról, hogy folytatódna a sorozat miután a legutolsó részt úgy kommentálták ahogy.
Na nem tom. Majd akkor én is megkukkolom, de van egy olyan sejtésem, hogy megint átverés az egész. Majd megnézem, hogy tényleg a normális részeket adják-e le, vagy pedig megint okoskodtak valamit.
hát, én nem tudom, bíztam benne, hoyg tényleg folytatják tovább a sorozatot, és csak az volt kíírva, hogy szex és NY és nem volt ott, hogy light... No, majd meglátjuk
De ez az új évad ez tudod mit jelen? Hogy leadnak megint három részt, ami viszonylag új (de láttad már ötször), és aztán megint elölről kezdik. Ja, és persze mindez light-ban. Tudom, mert egy párszor már megszivattak így. "ÚJ RÉSZEK!!!!!" Dorinesz nézi mint a barom, leadnak két új részt, aztán elölről kezdik... ~:SSS Csak egy kicsit voltam ideges...
Asszem kitaláltam, hogy mit fog kapni a nővérem karácsonyra. Vagy ezt már írtam? ~:)) Szal ő is imájda a sz & ny-t, úh úgy döntöttem, megírok neki pár évadot. Persze nem akarom az összes leendő DVD-met erre a célra áldozni, de azért kap egy pár részt. ~:))
Hogy ez eddig nem jutott az eszembe!!
Ja, és lécci adjatok már ötletet, hogy a fateromnak mit vegyek karácsonyra, mert abszolút nincs ötletem.
hát, igen... igazad van..és hát, ha simán nem tudja megvenni az ember, akkor valahonnan meg kell szerezni. Pedig aki szereti, az megveszi a "gyári" kiadást... és sokan szeretik, szóval nem értem, miért nincs még a polcokon a magyar szinkronos kiadás....
Az a helyzet, hogy lehet, hogy így topikon keresztül megtalálhat valaki, és aztán számon kérheti, hogy miért reklámozom itt a sz & ny-t, merthogy ez csalás meg egyéb. De kérdem én, hogy lenne már csalás, ha eccer képtelen kiadni magyarul??? Én megmondtam, hajlandó lennék akármennyit fizetni érte, csak hogy meglegyen, de csesznek kiadni. Most ezek után mi van? Mindenki szívjon, mert nem mozdulnak rá a témára?
Hát..sajnos ez nagy taláány, hogy eddig miért nem jelent meg. De azért ne add fel a reményt!!! Csak nem tudom, hol és miylen fórumon kéne jelezni ezt a dolgot...
Hát rájöttem, hogy mi lenne a legjobb akarácsonyi ajándék, ami a földön létezik. Persze nem fogjátok kitalálni. Vagy mégis? ~:))
Szal az a helyzet, hogy utánanéztem a dolgoknak, DVD ügyileg. Hogy mikor akarják kiadni a sorozatot magyar szinkronosan a boltokba. Senki nem tud semmit. Persze ezt már egyszer írtam, de eléggé kétségbeejtő, hogy TÉNYLEG ez a helyzet. Eccerűen nevetséges. Nem tom kit kéne lefizetnem azért, hogy végre kiadják... ~:))