Keresés

Részletes keresés

mainap Creative Commons License 2008.09.01 0 0 47881
T61 ---- csak kérdezném nem durva egy kicsit ez az elnevezés ????Persze mindenki úgy nevezi magát ahogy akarja :)))
Előzmény: T61 (47878)
Tim1981 Creative Commons License 2008.09.01 0 0 47880

Szia Zsebi,

KK az észrevételeidet, és persze a tanácsokat.

Jelenleg Porci el van tiltva a lánytól, azaz csak 7:30körül viszem le, és így akkor nincs gond.

SAJNA a "nem szabad, gyere ide," szavak nem segítenek,ilyenkorALKALMI süketté válik az én drágám.

De mind1 is, most hála istennek bevált, a nem 1üt sétáltatás, azaz nem látja, így nem akar udvarloni neki.

Előzmény: Zsebi-baby (47872)
angelyorki Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47879
Szép yorki és kutya masnik itt
T61 Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47878
Nomea, yorkiebaba!

Khm...
Nomea Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47877
Mi az, hogy ne merjek??? Kiscsillagom, én nem az anyád vagyok. Vele megengedheted ezt a hangnemet, ha nem vág pofán. Mondjuk ez az ő szegénységi bizonyítványa... Sajnálom, hogy egy ilyen kis ostoba libuskát sikerült felnevelnie, és valószínűleg az ő arca is égne, ha látná, hogy kicsinyke leánygyermeke mekkora baromságokat képes leírni... A káromkodást is kéretik édesanyádnak tartogatni.
Előzmény: yorkiebaba (47868)
Zsebi-baby Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47876
Bocs, hogy a többi hsz-re visszamenőleg most nem írok már, de sajnos nincs most több időm.... Szép délutánt. Később még lehet, hogy benézek. Üdv, Bea
Zsebi-baby Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47875

Kakszievés vitaminhiány miatt, vagy rossz beidegződés és az érdekes illatok, maradványok felfedezése iránti vágy miatt lehet. Minél előbb probáld leszoktatni róla. Egyrészt mert az embernek felfordul tőle a gyomra (gondolom Te sem repdesel az örömtől, amikor meglátod, hogy éppen mit csinál), másrészt meg, az a sokminden, ami a szájába kerül, annak egy része ott marad baci formájában, utána meg Neked ad puszit.... Áhh... Uuuuutálat.... Mi is küszködtünk ezzel a problémával, szóval tudom miről beszélek :)

Nekünk ami bevállt: azonnali szidás, amikor észrevettem, hogy mit csinál, majd ezután fogkrémes fogmosás, nem erőteljesen, de azért úgy, hogy ne okozzon örömöt, mellette pedig fertőtlenítős szájvizes pofaátmosás/áttörlés belülről természetesen - aminek a drágám egyáltalán nem örült persze, mert egyrészt nem tetszett neki, másrészt az ízvilág sem jött be, amit a fogkrém és a fertőtlenítő jelentett neki, ráadásul látta, hogy szétvet az ideg, úgyhogy hamar rájött, hogy ezektől mind megszabadul, ha eleve neki sem veselkedik a kakievésnek. Nagyon következetesen és határozott módon vesd be ezt a módszert minden rajtakapáskor, meglátod, eredményes lesz.

Előzmény: inkacica (47840)
Zsebi-baby Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47874

Szia!

Akkor szoktak bizonyos helyekre odakapkodni a fejükkel a kutyusok, ha valami azon a területen nem a megszokott módon funkciónál. Tehát éppen fáj neki, vagy viszket stb... Mivel írod, hogy furán is fut, valószínűsíthető, hogy nem viszketésről beszélünk. Mozgásszervi elváltozást, vagy az azzal kapcsolatos elváltozásokat (csípőműtét, térdprobléma) szerintem mindenképpen egyeztesd az orvosával. Lehet akár izuleti probléma, kopás egy újabb helyen stb.... Jobb ötletem sajnos nincs.

Előzmény: Ercsi 84 (47844)
Zsebi-baby Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47873

"Amugy meg ez a fórum szerintem lepangott,szinte már senki nem ir ide,ugyhogy olyan mindegy,hogy kinek a neve van kiirva,szerintem!" - bár lehet, hogy ez a fórum, hogy szavaiddal éljek, már lepangott, de speciel én ezt a nick nevet más fórumokon is használom, és azért ha valaki akarja, össze tudná szedni a különböző fórumokon tett hsz-eimből, hogy ki vagyok, honnan vagyok, mert ugye darabjaiban most már a teljes nevemhez hozzá tudná társítani néhány információt.... Na most vannak a világon olyanok, akik veszik a fáradtságot, hogy az ilyennel elbíbelődjenek... Szóval azért nem kell mindent ennyire lazán venni.

Meg hát ugye vannak a fórumozásnak szabályai, amit sajnos az újak közül sokan semmibe vesznek, vagy egyszerűen nem olvasták rendesen át, amikor regisztráltak (tisztelet a kivételnek), és hát ez is köztük van, mármint a személyességi jogok védelme. Más ha én magam írtam volna ki, hogy ki vagyok, meg megint más, ha más adja ki az adataimat... A szabályok pedig azért vannak általában, és legfőképpen, hogy betartsuk őket.

Előzmény: yorkiebaba (47862)
Zsebi-baby Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47872

Igazándiból túl sokat nem tehetsz a kutyusod és a kislány kutyus közt, akinek olyan vadul udvarolna. A hormonoknak nehéz megállt panancsolni :) A kislánykutyus természetes reakciója, hogy ha már a fenébe nem kívánja a fiú kutyus heves reakcióit, hogy a maga nyelvezén elhajtja a fenébe :) Annyit tehetsz, hogy Porcival tréningezel és jó erősen "beprogramozod" rá, hogy ha rászólsz, akkor abbahagyja a lányok hajkurászását... Persze ez így nem ilyen egyszerű. De talán a "nem szabad" "gyere ide" hatásos gyakorlásával elérhető lenne, hogy vissza tudd hívni, ha már túl erőteljesen nyomulna. Aztán előbb-utóbb csak rájön, hogy akkor hívod be, ha túlságosan aktívvá vállik, és akkor talán lelassít a tempóból.

Egyébként nekünk is van hasonló intenzitású barátunk (Lilith76 Gézuja), aki egy tünemény kutyus - csak sajnos mostanában nem tudunk velük találkozni - és hát ő is tud aztán udvarolni rendesen. De érdekesek voltak az eddigi szituk, mert volt amikor tök aranyosan eljátszottak, meg volt olyan is, amikor Zsebi már erőteljesen jelezte felé, hogy fogjon vissza az udvarlásából. Volt, hogy 1-2 alkalom másról sem szólt, csak arról, hogy Gézu udvarol, Zsebi meg néha nekiront, de aztán ezután meg jött olyan is, hogy Zsebi jobban elviselte Gézu hevességét, ami olyankor talán nem volt annyira aktív, vagy éppen Zsebi is jobb passzban volt :))) Mi hagytuk, hogy ők egymás közt rendezzék, de Gézu úgy gondolom, hogy nálunk elég jól vette Zsebi jelzéseit - bár ugye minden új találkozónál eljátszották egyszer-kétszer, hogy ki mit szeretne :)))))

Előzmény: Tim1981 (47857)
lupcsi Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47871
Sziasztok!
Tudjátok kedves új hozzászólók,amikor én először jöttem ide,tele volt ez a fórum sok segítőkész emberrel.Aztán amit most látok,hát az siralmas.
Talán igaza van Nomeának,és valóban ti kedves új fórumozók más fórumot kereshetnétek,ahol lehet olyan szépen írni amitől engem is kiráz a hideg.
Itt a kutyákról,kutyáinkról volt eddig szó,nem egymás kioktatásáról,meg dicsekvésről.Sajnálom,hogy előbb nem lehettem itt,és nem ismerhettem meg mindenkit a régiek közül.
Nem vitatkozni szeretnék,csak a véleményemet írtam le.
Zsebi-baby Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47870

Az "akko" az "akkor" lett volna :)

Zsebi-baby Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47869

Üdv Mindenkinek!

Először is köszönöm a felköszöntést. Kedves Ádámtól, hogy gondolt rám. Tény és való, hogy nem kívántam volna az egész világgal megosztani a teljes nevem, de sebaj, mindjárt töröltetem. Gondolom nem direkt volt :))) Mindenesetre tényleg jó, ha ilyen "apróságokra" az ember odafigyel, legyen az bárki is a fórumon. Mert az, hogy az ember megosztja a keresztnevét meg a városát a nagyvilággal az egy dolog (ráadásul azt akko saját elhatározásából teszi), és attól még nem biztos, hogy beazonosítják, na de így, szóval tényleg kicsit necces.

Én egyébként függetlenül attól, hogy ilyen a hangulat a fórumon amilyen, jönnék szívem szerint többször is, csak sajnos most időhiány miatt nem nagyon tudom összehozni. Pedig jó lenne, ha felül tudnánk kerekedni dolgokon, és foglalkozni azokkal, akik megírják valós problémáikat vagy élménybeszámolókat tartanak lassan már a senkinek. Ha nem is lehetne visszaállítani mindent olyanná amilyen volt, de az új tagokkal és azzal a pár régivel, aki vissza-visszajár, lehetne még egy normálisan működő fórumot újra összehozni, ahol megint a valós értékek szerepelnének és nem a veszekedés, hajcihő, felesleges attrocitások.....

Üdv, Bea

yorkiebaba Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47868

Nos ha neked se tetszik,amit irok,neked sem kell elolvasni és irni rá:)

És ne merj sértegetni,mert én sose tettem ezt veled,de tudod mit most elkezdem:)Az elmebajt elvileg lehet gyógyitani,keress fel egy szakorvost:) és tedd meg ezt a szivességet ugy mindenkinek,aki itt fórumozik. Köszike:)

És remélem majd egyszer rájössz h nem én vok az "ostoba libuska",hanem TE magad :) és nem csak én állitom ezt...

A nickváltásomhoz,meg semmi közöd és keress mást akit basztathatsz,már elnézést a kifejezésért,de ezt teszed,és gondolom nagyon nagyra vagy magaddal,amikor ilyeneket irsz,büszke is lehetsz magadra ennyi idősen:)

Előzmény: Nomea (47867)
Nomea Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47867
Szar lehet neked... Hiszen azt sem tudod, melyik zenekartól idéztem... ;-) Kifejtettem a véleményem, ugyanúgy, mint te. Ugyanis ez egy nyílt topic, és sajnos ezáltal a hozzád hasonló ostoba libuskák is idetalálnak, akik a hatodik nickjükkel is regisztrálnak, mert nem képesek kivárni a büntetésük leteltét, és az első hozzászólásukban az új nickjükön elárulják magukat, pedig azt hiszik, hogy milyen jól álcázzák magukat... És még a fórum használati szabályzatát sem képesek értelmezni. Ha nem tetszik a véleményem, nem kell elolvasni.
Előzmény: yorkiebaba (47866)
yorkiebaba Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47866

Szar lehet,hogy ennyi idősen ez a kedvenc zenekarod:)

Amugy meg ne pattogj itt,senki nem sértegetett téged,meg senki nem szólt hozzád,nem tudom miért ütöd MINDIG bele az orrodat más dolgába,ezen elgondolkozhatnál:) köszike^^

Nomea Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47865
Hogy idézzem egyik kedvenc zenekaromat: "ostoba, ostoba, jaj, de ostoba..."
Előzmény: yorkiebaba (47864)
yorkiebaba Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47864

Na tessék,köhög a bolha:) Márcsak a Te hiányoztál,meg a hülye beszólásaid.

Remélem mostmár jól vagy,hogy ezt leirhattad:D szuu száá:)

Nomea Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47863
Már hiányzott egy ehhez hasonló mélyen szántó gondolatod... Vajh ki miatt nem ír ide senki? Hát igen, egy Nancipszilon-gazdi miatt... Aki egész véletlenül te vagy, ugyebár... De legalább lesz helyed kifejteni az ehhez hasonló magvas gondolataidat...
Előzmény: yorkiebaba (47862)
yorkiebaba Creative Commons License 2008.08.31 0 0 47862

Szijasztok!

Hmm... szerintem csak kedves akart lenni,nem hiszem,hogy olyan nagy baj történt,hogy kiirta a nevét:) Szerintem aranyos tőle,h felköszöntötte:)

Amugy meg ez a fórum szerintem lepangott,szinte már senki nem ir ide,ugyhogy olyan mindegy,hogy kinek a neve van kiirva,szerintem!

De nem akarok vitatkozni,csak elmondtam,hogy hogy látom...

Na további Szép Napot:)

dagmar Creative Commons License 2008.08.29 0 0 47859
Sziasztok!

Mi van itt? Az utolsó augsuztusi napokat mindenki kint tölti a kutyusával? Szeptemberben is szokott sütni a nap : )
RitaEsBelzi Creative Commons License 2008.08.27 0 0 47858

Boxmops!

Küldtem neked mailt!

Tim1981 Creative Commons License 2008.08.27 0 0 47857

Sziasztok,

Nagyon régen voltam, de azért rengeteget olvastam.

Kérdésem lenne: végre vége van a telepen a tüzelésnek.

Van egy fehér kis kutyi lány, és örülten szerelmesek vagyunk belé.

Mikor lemegyünk nem hagyja élni, és persze ilyenkor alkalmi süketté válik a kutyám, és rém kellemetlen hogy szegény kutyit miattunk fel kell vinni, mert a Porci kutyám 1000rel próbálkozik a kislány kutyus pedig ugat, és mérges rá.

Mit tegyek???

Van valakinek ilyesfajta tapasztalata???

yorkimano Creative Commons License 2008.08.26 0 0 47856
Sziasztok!
Manóm "Nagyija" készített egy videót a családról!Olyan édesek!
http://videa.hu/videok/allatok/yorki-szerelem..-kolyok-kutya-u4P62hGFZ5oUZ0V6
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.26 0 0 47855

Szia Inkacica!

Megvagy...! Örültem,pontosabban örültünk,hogy találkoztunk veletek Székesfehérváron.Kérlek keress meg privátba! Az email címem: ujvarizita@yahoo.de.

Köszike!

Előzmény: inkacica (47850)
funyiras Creative Commons License 2008.08.26 0 0 47854
Sziasztok! Van egy db felnőt yorki kanom eladó:sulya kb 2,20 és nagyon nagy alomszá jön töle fedeztetésre kiváló minőség szine:ezűst arany ,sajnos a shárpejeim ivarérettek és nem tűrik meg egyik kutyám se a szukája most fog elleni ő egy 1,6 éves ezűst aranyszinű kb 3kg elsőre fog elleni .
dagmar Creative Commons License 2008.08.26 0 0 47853
Szia boxmops!

Ha jól értem a feltett kép alapján azt mondod, hogy csúnya a hasa a kutyimnak. Ez a kép 2 nappal a műtét után készült, miután a doki levette a sebtapaszt. Kb. 1 héttel a műtét után kiszedte a varratot, utána szépen lesímúlt a seb. Lénámat januárban műtötték, de már hónapokóta nem látszik semmi, gyönyörűen begyógyult. Annyiban változott csak a viselkedése, hogy ragaszkodóbb lett, meg sajnos hízott egy kicsit - 300 grammot 7 hónap alatt. Most 2,8 kg 12 cm-es marmagasság mellet, a gerince domború, azaz nem lóg a hasa. A doki szerint nem kövér.
Előzmény: boxmops (47833)
Rege2 Creative Commons License 2008.08.26 0 0 47852
Sziasztok! A tápváltást úgy érdemes csinálni,hogy 2-3 napig 70% régi és 30% új tápot keversz össze,ezután 2 napig fele-fele arányba,majd 2 napig 70% új és 30% régi,majd teljesen át lehet térni az új tápra. A Hills jó táp,érdemes a legújabb Hills Natures Best-et választani,ez tartalmaz paradicsomot,spenótot és répát is.
Előzmény: inkacica (47850)
yorkiebaba Creative Commons License 2008.08.26 0 0 47851

Nenszy nappal már szobatiszta,vagyis kikéreckedik az udvarra,csak este nem tudja még tartani,ezért szeretném a pelusra szoktatni,legalább addig amig megtanulja tartani...mert a parketta nagyon beszivja a pisit és elég kellemetlen takaritani:(

Köszönöm a tanácsot:)

Találtam egy horvátos képet,épp pihenget a napozóágyon,imádta a szelet meg a hosszú esti sétákat:)a tenger nem érdekelte annyira,nem is merészkedett bele,csak megkosolta és ennyi volt,a nagyobb hullámokat meg ugatta :D kis édes:)

Előzmény: happiness01 (47849)
inkacica Creative Commons License 2008.08.26 0 0 47850

Szia Martina!

Mi Székesfehérváron lakunk.Állitólag ugy kell tápot váltani hogy elöször a régihez kevered.Nem tudom miért de hátha olassa valaki aki tudja és megirja hogyis van ez a tápváltás.Mi royal canint eszünk és ö sem akarja már nagyon.A hills nevün gondolkodom.Ismeri valaki azt a tápot?

Előzmény: Martina87 (47846)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!