Sziasztok! Látom, hogy most egy kicsit eltért a téma a horvátországi nyaralástól, de azért remélem, hogy valaki tudna nekem segíteni.
Idén Brelába szeretnénk menni nyaralni, nagyon megtetszettek a képek és a leírások, amiket találtunk. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e itt valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogyha július vége-augusztus eleje környékén mennénk foglalás nélkül, mekkora eséllyel találhatnánk tengerpart közeli szállást, illetve úgy általában egy kétszemélyes apartman mennyibe kerülne?
Esetleg rövid élménybeszámolónak is nagyon örülnénk.
Én próbáltam normálisan védeni azt aki belinkelt apartmant. Pedig semmi érdekem nem fűződött hozzá. Lehet másnak hasznos. Ezáltal én is célpont lettem. Viszont én meg nem vagyok ijedős gyerek. Aki normális velem azzal én is az vagyok. Aki nem azzal pedig úgy viselkedek ahogy Ő velem. Ennyi. Másnak osztani az észt viszont magamra nézve nem alkalmazni , az bizony kettős mérce. Az , hogy ki milyen szinten reklámoz nem az Ő feladata szabályozni. Majd ha az adminoknak sok akkor figyelmeztetik és felszólítják. Onnantól meg ha van esze befizet és nyugodtan reklámozhat akármennyit. Akinek meg nem tettszik Ő ajánlotta a jobb gombot.
Engem még a reklám sem zavart eddig, max. nem nyitom meg. Főleg, ha mellette közérdekű, hasznos infókat is tartalmaz. Ja és amíg nem minden második poszt szól erről...
Sziasztok Olyan emberek segítségét szeretném kérni akik busszal utazási irodán keresztül mentek ki Horvátországba.Mi a családdal Borik üdülő negyedre gondoltunk mert közel van Zadar is ahonan indulnak hajó járatok a környező helyekre illetve szigetekre.Ha valaki járt már itt szivesen fogadnám ha leírná a tapasztalatát erről a helyről.Az a problémám hogy a busz csak a illetékes autóbusz állomásig visz ott állítólag kitesz és mindenki menjen el a szállásáig ahogyan tud.Csak ott a probléma hogy fogalmam sincs hogy mikor mennek ott buszjáratok vagy a taxik mennyire megbízhatóak hiszen sosem jártunk még eben az országban.Ha valaki tud adjon tanácsot ,előre is köszönöm
Másik utazási fórumon sérelmezte a reklámot. Felhívtam a figyelmét, hogy Ő is ezt teszi az adatlapján. Ki akart oktatni nyelvtanból de nem jött össze. Ha lehetne most "lájkolnék" a hozzászólásodra.
Nem a Jadrolinija üzemelteti. A "DSC Krilo" Kapetan Luka tulajdonában van Krila Jesenicából.Üzemeltet más kishajókat is és egy vitorláshajót. Dubrovnikban a gruzsi kikötőben vehető menetjegy, az Avans Travel D.o.o. Gru Stjepana Radića 40 .
Úgy látszik minden fórumon ,,kinövi" magát 1-2 tag, aki az összes feltett kérdésnél, kommentnél megszólítva érzi magát. Egy határig nincs is ezzel baj, főleg, ha a kérdésre válaszolsz és nem teljesen másról írsz kesze-kusza gondolatokat. ...és hidd el vagyunk itt jópáran, akik értjük a humort, még a fanyart is, de nem kell minden második mondatban vicceset írni, ez egy utazási fórum! A kevesebb néha több!
Ma már sajnálom, nem figyeltem meg az utasokat, hogy fiatal "hippik" v. öregfiúk voltak-e pl. Másnap már mentek is tovább, mire feljöttünk a partról, nem voltak. Ez egy komoly vállalkozás, egy kb.30 v. több éves, gondolom sokezer km-t megtett oldtimerrel ezer kmrekre elmenni kempingezni.
Na jó, tényleg mi is sokmindenre vállalkoztunk Trabantos időnkben. Egyszer úgy értünk haza, hogy csak imádkoztam és nem mertem leállítani... nem is indult többé, a Ménesi úton, az utcán simán javítható volt, csavarok dubel és tömítés, csak hengerfejes lett.
A 90-es évek elején a német határon dekkoltam vagy 4 órát a sorban - annyi volt az átkelési idő. Egyszerre szinte az összes német kiszállt az autójából, s ment a belépő oldalra megtekinteni a cseh "csodát": Skoda 1202-es, a vezető ülés mögötti rész pléhnyíró ollóval "pikaposítva", az ülés mögé a tulaj pléhet heggesztett, majd az egészet kézzel lefestette f..zöldre.
1987 Savudrija, kemping: Egy hatéves és egy hétéves (miután túl volt a szokásos napi barangolásán) szalad boldogan az apjához: "Apa senkinek sincs ilyen autója, csak nekünk!" egy okkersárga(!) kétütemű Trabant volt :)
Szerintem is. Nem kezdi ki a szél a mellét, ehhez a matuzsálemhez már lélek kell. Megállni, pihentetni, de hát nem mindenkit hajt a tatár, mint szegény Béla királyunka.
Igen hasonlít a valamikori csőrös Csepelre...
Persze mind US koppintás.
A kempingben pedig van egy igazi panorámás terület, isteni. Ha meg körben villámlik és jön a pokol, akkor jól látni, honnan jön és hol tart... mielőtt leszakadna az ég.