Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

gluki23 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9829
Mennyire értéktartó a Ceed szerintetek pl. egy opelhez viszonyitva? Mennyit lehet rajta bukni 2-3év alatt, ha esetleg el szeretném adni egyszer?
Cerka72 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9828
Köszi az infót! Fel is hívom őket!
Előzmény: adamax (9825)
adamax Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9827
Sziasztok!

Segítsetek egy kicsit please.

Nézegetem az extrafelszerelések listáját.

Tolatóradarja kinek van? Csipog-e vagy van távolság-kijelzője?

adamax
adamax Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9826
Csodállak titeket :)

Ez lesz a 3-ik autóm, de ahogy a mostanit, úgy az előzőket is raktárkészletből vettem. Képtelen lennék várakozni annyit. Hogy csináljátok? :D

adamax
Előzmény: G4b0 (9824)
adamax Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9825
Én annyit tudok, hogy a héten jön (jött?) egy nagyobb szállítmány, érdemes lenne érdeklődni.

adamax
Előzmény: Cerka72 (9823)
G4b0 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9824
Én 1 héttel korábban rendeltem (szeptember 16.), de nekem a vállalt határidő a biztonság kedvéért dec. 30 lett. Én is gyártásból rendeltem, mert a csomag amit kértem bele (elektromos plusz) az előtte 2-3 nappal lehetett csak elkezdeni rendelni. Amúgy az mondták november végére meglesz. De én is nehezen alszom! :)
Előzmény: Cerka72 (9820)
Cerka72 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9823
Egy EX volt, de öt percen belül elvitték az orrom elől, így kénytelen voltam a gyártásból rendelni, bár megállapodtunk, hogy ha jönnek készletre autók szólnak. Idáig még nem csörgött a telefonom, de állítólag ha jönnek is be kocsik a megrendelések időrendi sorrendjében (meg gondolom protekcióval) szolgálják ki a vevőket. Azért még bízom benne, hogy hamarosan megcsörgetnek egy alternatívával.
Előzmény: adamax (9822)
adamax Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9822
Nem volt raktáron egy sem, ami bejött volna neked?

Én elcsíptem az utolsó készleten levő SW-t (1.6 EX Limited, piston grey). Ha szerencsém van, már a jövő héten megkapom. Az előleget kedden fizettem be :)

adamax
Előzmény: Cerka72 (9820)
rezlevi Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9821
Szasztok!

Robi73 már leírta milyen hibák fordultak elő nálam. Szóval pontosan: A jobb első lámpatestben lévő index narancssárga búrája levált és beesett az izzó mellé. Szervíz megnézte, javíthatatlannak ítélték és rendelik a komplett lámpatestet.

A másik hiba, ami már másnál is előfordult, hogy a szélvédő alatti légbefúvó két széle feljött és nagyon csúnya a hangja bizonyos sebességnél és hőmérsékletnél. Erre engedélyt kérnek és cserélik.(Remélem)

És ami a héten jött elő, a kormány közepe kétezer x száz fordulaton el kezd ciripelni, és persze minden bukkanóban is. Ez a hang produkálható akkor is, ha nyomogatom a közepét befelé, valamint fel-le, pár milliméter mozgás után előjön a hang. Itt is engedélykérés és csere. Állítólag ez nem csak fedél és kürt, hanem a légzsák ebben van benne. Nem tudom ez azt jelenti-e, hogy csak a légzsákkal együtt cserélhető...

Ennyi, most várom a telefont mikor mehetek a cseré(k)re.
Előzmény: Robi73 (9710)
Cerka72 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9820
Szia!

Én a gödöllői szalonban rendeltem az SW-met. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak mindenben. Ajánlani tudom őket. A régi kocsimat mondjuk elég alacsonyan számították volna be, ezért meg is sértődtem és két napon belül jóval többért egyénileg értékesítettem, aztán rövid vacillálás (Rönő Megane II Grandtour legyen-e egy hét alatt) meg is rendeltem a szídet. Csak most egyelőre kocsi nélkül vagyok és most néztem a megrendelőn, hogy a vállalt határidő december 6 (szeptember 22-i megrendelés). Már teljesen kivagyok a várakozástól, de akkor is a szíd kellett!
Előzmény: Palace1 (9819)
Palace1 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9819

Sziasztok!

Új vagyok itt a fórumon, de már hetek óta olvasom. Nagyon sok hasznos információt szereztem, köszönöm nektek. Most már tudom, hogy milyen autót válaszak:) Színben "bátor" vagyok, ezért egy Dakar Yellow 1.6 CRDI EX Limitedet néztem ki. Voltam az újpesti szalonban, de kritikán aluli volt a hely. Lekezelőek voltak és a kérdéseimre sem tudott vagy akart válaszolni az értékesítő. Ezért itt kérdezném meg őket, és ezzel a segítségeteket kérve.

1. Külföldi oldalakon láttam egy sportcsomagot, ami kb. 110000ft-ba kerül és olyan dolgok vannak benne, amik nekem tetszenek.(könnyűfémfelni, bőrkormány, guminyomás formájú kárpit, momo pedálok stb.). A kérdésem az lenne, hogy nálunk ezt lehet-e rendelni és milyen felszereltséghez?

2. Melyik szalonokat ajánlanátok, ahol normálisak és ügyfélközpontúak? (Pesten a 15. kerben lakom) 

3. Eddig a legalacsonyabb THM-t a gödöllöi szalontól kaptam telefonon 2,74%. Igaz az autó árából nem adtak kedvezményt telefonon. Tudok-e valahol 30% befizetése mellett alacsonyabb THM-t vagy az autóból nagyobb kedvezmény elérni?

Ja és gratulálok az új tulajoknak.

Elöre is köszönöm a válaszokat.

West(KIA LURDY) Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9818
Kis info a dizel 5w40-el jön ki a gyárból a benyás 10w-40-el legalábbis ezt mondta nekem a kollégám.
West(KIA LURDY) Creative Commons License 2007.10.12 0 0 9817

Hali

kb. 20-25 perc a szerelés . Jövöhéten kb mikor számithatok rád mert most csak 2 modulom van jövöhét keddre kértem még 20 nyáklapot azt még bekell ültetni. szal jövöhét második felétól tuti lesz belöle addig meg elrakok 1-et .

üdv West

Előzmény: Doki1984 (9807)
KiberLovag Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9816

http://www.startgumi.hu/szerelt_kerek/teli/kia/ceed/15_col

No ez a lista téligumizóknak elgondolkodtató... DW510-el nem is rossz...

Kopi Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9815

Nem merek idejönni? :)) Oszt miért nem? :)

Asztalt meg nem csapkodni köll, hanem megteríteni, telerakni finomságokkal, jót zabbantani, iszogatni, beszélgetni ... :)

Előzmény: scenic(725) (9810)
Heapa Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9814

Igen, a képen a gyári rádió-navigáció látható.

Az én autómban nincs gyári navi, "csak" egy sima PNA navigáció.

Előzmény: Vatomi (9809)
G4b0 Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9813
Újabb népítletek 10.09 dátummal!
Monk (144) Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9812

Bizony, sok oszlopos Mégane Klub tagnak már évek óta nem rönója van, mégis meghatározó arca a klubnak, még mindig. Valami jól működik ott, hiába :).

Már nem fogok OFF-olni :).

Előzmény: scenic(725) (9810)
scenic(725) Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9811
szia !

irtam neked egy emailt az itteni azonosítód alatti emailcimre.
Előzmény: Cerka72 (9800)
scenic(725) Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9810
Szia

Az autónak gratulálok, remélem hamar elmegy a mostanid.

Bocs srácok az OFF-ért. Valami kikívánkozik belőlem. Senkivel semmi bajom, tényleg, én még itt nem vitáztam senkivel
és ahogy emlékszek, engem sem sértett még meg senki, és nem kaptatok le a 10 körmömről. :-)

Kopi nem mer idejönni. Hogy merne, csapkodni se mer az asztalon :-)) Na jó ez vicc volt, hehe.
Néhány megane-os már árült a ceed-be, sé néha bekukkantanak ide. Kopinak tetszett a Ceed, de a családjának nem :-
Mindegy, azóta boldogan vezetik a bilikék űrtehenet. Kivánok hasonló jókat mindenkinek a Ceed-jéhez.

Más...
A megánosokat nem bántani ! :-))) Néhány topikba megfordulok, és őszintén szólva a Megane klub topikot kedvelem
a legjobban. Mindenhol előfordulnak viták, hisztik apróságok miatt, de néhány helyen kis pontatlanságért lekiabálják a fejed.

Monk és volt Megane-osok ! Egyszer nézzétek végig a taglistát, hogy mostanság kinek milyen off autója van. Vajon miért
járnak még oda? Én is hamarosan elpasszolom a rönót (psszt még titok), de még sokáig fogok a topikjukba irkálni.
A találkozókat pöpecül megszervezik, jó a légkör, olyan családias. Sorolhatnék néhány topikot akiknek lenne tőlük mit ellesni.
Azon a fórumon mindenféléről szót ejtünk, az autóról irkálunk talán a legkevesebbet, de minden kérdésedre választ kapsz.

Szvsz nektek is kellene egy pár összejövetel, hogy kialakulhasson egy barátias légkör. Azon csodálkozok,
hogy az 1 éves a topik alkalmából nem csináltatok egy szülinapi találkozót. Miért???? :)

Off befejezve... elnézést ezért a pár hangos gondolatért. Remélem senkit nem bántottam meg.
Előzmény: Monk (144) (9794)
Vatomi Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9809
Hali!

Ezen a képen milyen rádió van?
Ez a gyári Navi?
Ilyened is van?
Előzmény: Heapa (9806)
Monk (144) Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9808
Köszi, erre gondoltam! :)
Előzmény: Heapa (9806)
Doki1984 Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9807

ok! Végülis nekem elég ha csak felfele megy! Mennyi ennek a szerelési ideje? Vidéken lakom, de pl jövö héten is megyek Bp-re! Ha meg tudnám várni akkor áll a bolt!

Érdekelne még egy pár dolog esetleg ott megtudnánk beszélni:)

Előzmény: Doki1984 (9786)
Heapa Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9806

Szia!

Ilyen a bronzos árnyalatú középkonzol:

http://www.auto2.hu/Files/Image/Tesztek/KiaCee'd/IMG_5397n.jpg

Élőben is nagyon hasonló, csak egy hajszálnyival sötétebb amikor nem süt rá a nap. Onnan tudom, hogy nekem is ilyen van.

Előzmény: Monk (144) (9791)
Vatomi Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9805
Helló!

Tempomatot be lehet fabrikálni az EX ceedbe?
Ha igen mennyi az ára?

Kösz.
Vatomi
Előzmény: West(KIA LURDY) (9797)
ceeee Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9804
Azért nem mindegy, hogy esetleg egy készleten beragadt lx-et lx plus árában adják el...szerintem nézz utánna!
Előzmény: kiaautos (9802)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9803

A szonyeget a a Kia kereskedestol rendeltem meg .

Megtalalod az extra arlistaban

Előzmény: kiaautos (9802)
kiaautos Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9802
Hát a papirokban is KIA CEE'D 1.4 5DR LX MAN , MAJD AZ ÁTADÁS ÁTVÉTELI JEGYZÖKÖNYVEN : CEE'D 1.4 LX Plus-t ir.
Nincs se deréktámasz se emelökar ,de klima van manuális
Apropó a ceed-es gumi szönyegeket hol vásároltad, mert amikkel átvettem nagyon vékonyak, csuszkálnak és gyürödik a pedál környékén , ami veszélyes, ha alá kerül az elsö két pedálnak, gondolom....
Ajánlom a mobiltelefonos riasztot is a meglévö mellett, olcsó és tudod mi a helyzet az autod körül.
Még irogatok én is ötleteket de ha van nektek is és valami praktikus megoldást tudtok , jól jönne a vásárlás után...:-))

Monk (144) Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9801

Ami a téli gumit illeti, nekem az olcsóbb kategóriából eddig egy vált be, de az nagyon. Dayton DW500, sokszor szokták akcióztatni. A Renault-on 185/65-ös van 15"-os, de a családban van egy régi Opel Astra is, azon is ugyanez van 14 " 175-ös kivitelben.

Nagyon meg vagyok vele elégedve, jó az egyenesfutása, relatíve csendes is és esőben is kiváló! A jó tulajdonságaira akkor döbbentem rá, amikor tavaly márciusban voltam a hungaroringi vezetéstechnikai tanpályán, és ott szó szerint brillírozott a kocsi. Na jó, valamennyire biztos az én érdemem is :)))), de az oktató szerint is nagy szerepet játszottak a jó gumik.

Dayton DW500
Cerka72 Creative Commons License 2007.10.11 0 0 9800
Scenic(725)!

Az autót kb. november végére ígérték, de megbeszéltem a szalonnal, hogy ha lesz készleten egy másik kocsi felhívnak és megbeszéljük (eddig még nem hívtak - szeptember 22 óta- , lehet hogy nincs készleten egy SW sem?, nem tudom elhinni). Ebből kifolyólag lehet, hogy nem LX+ hanem EX vagy EX limited lesz. Az EX-nek meg már 16-os acél felnije van.
A téli gumik továbbra is érdekelnek, de előbb azért megnézném majd a képeket.
A többit szerintem off e-mail-en beszéljük meg.

Üdv:

Cerka
Előzmény: scenic(725) (9788)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!