Én is véletlenül ismertem meg, ugyanis ajándékba kaptunk egy római hétvégét, azt cseréltem "le" 1 hét Tunéziára. Majdnem mindenki azt mondta, nem vagyunk normálisak. Csak én akkor nem egy rohangálós, sorbanállós, mindent megnézek 2 nap alatt kikapcsolódásra vágytam, hanem vmi másra - meg is kaptam!!!
Több katalógust átnéztem, ekkor fedeztem fel TUNÉZIÁT.
A fórumokon elég sok jót olvastam róla, és azt volt furcsa, hogy volt aki már 3x, 4x ment vissza, ráadásul ugyanabba a szállodába - SKANES. Akkor még nem igazán értettem miért.
Féltem az időponttól is, április vége volt, nálunk akkor kezdődött a 30 fokos meleg. Este 9kor indult a gépünk és a leszállás előtt a személyzet beöltözött télikabátba. Mindenki hüledezett a gépen, hogy úristen hová jöttünk. Otthon nyár van, mi meg eljövünk Afrikába telelni. Aztán leszálltunk, és mindenki kellemesen csalódott, mert jó idő volt, csak ök fáztak. Ez egész héten igy volt, alig láttuk a szálloda személyzetét, v a helyieket vmilyen h.ujjú felső nélkül. A 28-30 fokban még fáztak. Mondjuk ezt én is megtapasztaltam, mikor nálunk a 40 fok után lehült a levegő. Egyből ők jutottak eszembe.
Tény ami tény nem bántam meg, hogy lecseréltem Rómát.
komolyan???????????????????:)))))))))) HÁT EZ KÉSZ...:) na jólvan:) de msot néztem interneten van neki még 2 része ez után..,Visszatérés Afrikába és a Búcsú Afrikától
Énénén...:),jajj irtam ám emailt!rem. megkaptad!:)
CSAJOK!!!tegnap elkezdtem olvasni egy szuper könyvet,és talán kicsit RÓLUNK is szól,vegyétek meg!:) a címe: AFRIKAI SZERETŐK:)-egy igaz történet,a 27 éves,jómódú svájci üzletasszony kenyai nyaralása alkalmával eslő pillantásra halálosan beleszeret egy gyönyörű test,megbabozázó szépségű,félig pucér maláj férfiba.Környezete és a józan ész ellenére mindent felszámol,ami a nyugatu kultúrához köti:lakás,üzlet,kapcsolatok,és elindul vissza kenyába,hogy új életet kezdjen.... Én tegnap egyszerűen enmt udtam letenni..,NAGYON JÓ!!!:)és egy kicsit mi is eltudjuk sajátítati,a mi kis kalandunkra... (és a csaj nem egyedül ment ki kenyába hanem a vőleényével...)
Sajnálom, h kimaradtam a tegnapi beszélgetésből...:( Totál úgy érzem magam, mint Ti, és rajtatok kívűl más nem ért meg. :( Körülöttem mindenki csak azt hangoztatja, hogy szálljak le végre a földre, és vegyem le a rózsaszínű szemüveget...Egyszerűen nem tudok visszailleszkedni, és azt sem tudom, hogy egyáltalán akarok-e...Sajnos ez összefügg egy animátor sráccal (miért kellett Dino Clubos szállodát választanom??????). Nem vagyok egy fellángolós típus, de azokat a szemeket és nézést nem lehet elfelejteni. :( Örülök, hogy nem én őrültem meg, hanem ez másnál is "természetes" érzés. Én most másra sem tudok gondolni, minthogy VISSZA kell mennem még idén. Merthogy hívtak vissza. :) Csajok, ki kísér el? ;)