Ha már le van vizsgáztatva az autó vonóhorog nélkül, akkor gond, mert utólag nem szerelheted fel rá. Úgy kell levizsgáztatni, hogy fent legyen rajta a vonóhorog. Vagy bevállalsz egy ujravizsgáztatási költséget, mert ha viszed a vonóhorgot, hogy te használni szeretnéd, akkor levizsgáztatod újra vonóhorogra. Ja és úgy tudom idén vezették be hogy csak olyan vonóhorgot tehetsz fel az autóra, ami buktatható. Úgyhogy erre ügyelni.
Ez érdekes... Kíváncsi lennék van e erre vonatkozóan valamiféle hivatalos álláspont, elképzelés. Amúgy nem hinném hogy a dízelnél máshogy működnének a dolgok e téren.
Én is szaporítom a Ceed tulajok táborát. :) A héten vettem át a gyönyörű beige színű 1.6 benzines EX Limited modellt. Raktárról választottam, így 2 hét alatt megvolt. Csodás az autó!
Eddig csak tizenéves használtautóim voltak, ez az első új. Vacilláltam az 1.4 és az 1.6 között, tesztvezettem mindkettőt, végül úgy döntöttem, hogy az 1.6 megéri a felárat. Nem is bántam meg, meglepően jól megy, még előző Peugeot GTI-mhez képest is.
Nekem azt mondták a szalonban, hogy 1000 km után cseréltessem le az olajat, mert a gyárban a bejáratáshoz való olajat töltenek bele. Utána megy bele a 15000km-ig jó olaj. Lehet, hogy dízelnél máshogy van.
Apropó vonóhorog! Ötajtós kocsira a megrendeléskor lehet kérni, vagy utólag kell megoldani, ha vonóhorgot szeretnék? Remélem, adják gyárilag is, különben újra le kéne vizsgáztatni.
Azaz igazság, hogy nekem a motoromban is volt egy 1000km-es olajcsere, de az bele van írva a "users manualba", szóval nem a kereskedés találta ki. Itt viszont gyakorlatilag egy sor szól a bejáratásról, mondván az első 1000km-en nem kéne állandóan padlógázzal közlekedni, utána már lehet.
Csak egy érdekesség!Ma voltam ausztriai kia kereskedésben,rákérdeztem a szervizdijra,150Euro,de nem is ez az érdekes,náluk a Kia előirta az 1000km olajcserét!!!Nézek rám furin ,hogy 5000-nél cserélnék olajat!
Szerdán megyek és mindenképpen érdekelne! Az félóra szerelés meg tök korrekt ugyhogy meg is tudom várni! Számíthatok rá hogy meg tudjuk oldani? Kb mennyi is ez szereléssel együtt?
Igen???
Ez a tolatóradar, tempomat téma érdekelne!!! Ezekkel is foglalkozol???
A tempomat kezelőszerve hova kerül??? Ez fontos lenne ha meg tudnád válaszolni!!!
Gondolom ezek is utángyártott cuccok nem gyáriak!?
Hali én most olyat szereltem aminek a tükörben van a kijelző(tolatradar )nagyon állat csak az volt a gond hogy a szondák villognak piros kék fénnyel ez nekem egy kicsit gagyinak tünt:) amúgy általában csipog és ha normális minöséget választasz 40 körül van plusz szerelés 10e kb, a tempomat a sorentohoz 80-90 e körül ált meg ami teljesen elektronikus sztem a ceed is ilyesmi áron lehet.
Jót röhögtem rajta: pl: "akkor szabad egy autót megvenni egy autógyártól, amikor azok nagy szarban vannak" -
Milyen baromság? :))), idővel inkább olcsóbbak lesznek, termelési hatékonyság, konkurencia, model régisége miatt...
"A legnagyobb meglepetés a márkaboltban ért bennünket, amikor kiderült - , hogy az alap típus - amelyet égre –földre reklámoz a KIA „ Cee’d már 2.999.999-tól”, már nem is kapható!"
-:)) Sok szalonban ott maradt, mert nem kellett a kutyának se, sőt már 2.7 milláért is van ilyen szalon autó...
Valaki cseréltette már ki a cd-lejátszót gariban, mert lefagyott? Eddig még az újraindítás mindig segített, de tegnap biztosíték kihúzás kellett. :( 3.14 es.