Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Taksoft Creative Commons License 2007.04.23 0 0 1341

A két hátsó kerék 135R15 M+S Michelin. (Az egyik már tönkrement, leersztve állt, egy téglának nekitolva), a másik akkor még menthető, majd szépen lemosom.

De 1 db-al nem sokra megyek, meg ez a 2CV-re való méret, ha jól tudom. De profilmélysége még van. Majd elboltolom egy kacsással, neki pótkeréknek még biztos jó lesz. :-)

Előzmény: monyesz (1338)
Taksoft Creative Commons License 2007.04.23 0 0 1340

A hétvégén talán lesz esélyem fényképezni, akkor leszek közel hozzá.

Az ajtókat nem szeretném eladni még, mert 2 ajtó az enyémen elég vacak, és gondoltam, hogy a jobbat javíttatom, és majd az kerül rá. Csak valamiért ezen is azok a rosszabbak (a bal oldaliak!!). A jobb hátsó ajtó rendesen behorpadt, az nem biztos, hogy menthető. :-(

Az egész jó állapotot én arra értettem, hogy nem kell 2-3cm-nél többet kicserélni az aljából (de valószínű, hogy elég a foltozás is, nem kell végig cserélni).

Egyébként kék az autó (valami türkiz megnevezéssel a forgalmiban).

Téged melyik ajtó érdekel?

Előzmény: tcaoe (1339)
tcaoe Creative Commons License 2007.04.23 0 0 1339
Hmm, az ajtókról mesélhetnél képekben.:))
Előzmény: Taksoft (1337)
monyesz Creative Commons License 2007.04.23 0 0 1338

Mosd le ultrás vagy valami erős olajat oldó szerrel a gumit, nem annak semmi baja, ha kicsit ráfolyik az LHM !

Előzmény: Taksoft (1337)
Taksoft Creative Commons License 2007.04.23 0 0 1337

Sziasztok!

Ma végre sikerült szereznem 3 gumit a GSA-mra. Sajnos, csak 3-at... 35k volt a három gumi, de adtak vele egy autót is (GSA Special Break 1983). :-D

A két hátsó 135R15-ös, az egyik szálhibás, a másikra meg most folyik rá az összes LHM a hátsó gólyalábból (úgyhogy az is kuka). Van két 145R15 Michelin M+S és 1 pótkerék (nyári 145R15 Michelin).

Véglegesen kivont járgány, jó pár hibával, de egy nagy előnnyel: az utóbbi 4 évet fedett, mondhatni zárt helyen töltötte. Alja nincs, de az ajtók egész barátiak, az első és a hátsó sárvédők meg kifejezetten jók. Nincs üveghibája (már amennyire 3cm kosz alatt láttam), egész szép a belseje (az ülőlapok elöl, és a háttámla teteje hátul szakadt, de pl. a fejtámlák nagyon szépek) kék (és eladó lesz a műszeregység és a szatelitek kivételével, mert az enyém barna - ha kell valamelyikőtöknek, szóljon!).

4 év után 5-re (benzinbefecskendezéssel) beindult, és járt (felemelt). Aztán leállítottam, de már nem indult be újra (hiába nyomtam bele benzint =valósznűleg túlszivattam?), de nem is kellett, a 30km-es utat szépen felső szervizben tette meg a tréleren.

Ha valaki tudja, hogy hogy lehet a kombi hátsó sárvédőjét a lehető legkisebb sérüléssel levenni, ossza meg velem, legyen szíves (sokkal jobb, mint az enyémen lévő, és gondolom olcsóbb lesz felrakni, mint gyártani egyet hozzá).

Sajnos RIP lesz, mert alkatrésznek vettem a másikhoz. Sajnálom, mert jobb állapotban van annál, de azt kell lábra állítanom (egyszerűbb lesz azt, de kicsit drágább).

monyesz Creative Commons License 2007.04.15 0 0 1336

> PS: majdnem elfelejtettem, hogy tolmácsoljam Eszter hálás köszönetét rajongóinak a kedves méltatásokért. :)

Ja, minden nőnek jól esik ha dícsérgetik ! :))

Előzmény: GSdriver (1333)
Bx 16TRS Creative Commons License 2007.04.15 0 0 1335
Ha nem vagyok megkésve akkor:
Hankook nagyon jó gumi, már a második garnitúra van a bx-en, 1998 óta csak azt használjuk, sokat bírnak, állástól sem repedeznek szét. (ami a bx-en van az esőben kicsit csúszós, gördülési zaja nem nagyon van, picit nehéz tekerni a kormányt ha áll az autó, 175-ös)
Előzmény: Taksoft (1322)
GSdriver Creative Commons License 2007.04.14 0 0 1334

A közelmúltban végzett karburátorfelújítás első hosszútávú próbája is ma történt. 25liter benyát (98) evett meg 450km-en. Hmmm .... nem is rossz. Még akkor se, ha az úton végig 80-100km/h közt mentem egyenletesen az autópályán.

GSdriver Creative Commons License 2007.04.14 0 0 1333

Sziasztok,

én is jól éreztem magam, igaz elég hosszú volt az út. Sajna a tegnapi ügyeletem miatt jól el is késtem, így alig maradt idő beszélgetni. :( A morc vendéglős miatt, máshová kellett menjünk enni, és mire végeztünk elrepült az idő, így a vasúttörténeti parkba sem jutottam el. Vannak fotóitok Tomi pallas-áról?

PS: majdnem elfelejtettem, hogy tolmácsoljam Eszter hálás köszönetét rajongóinak a kedves méltatásokért. :)

Taksoft Creative Commons License 2007.04.14 0 0 1332
Már úgy értem, hogy eddig nem láttam élőben, ma ahogy megnéztem nagyon tetszett! :-) Kicsit megsütött a nap... :-D
Előzmény: Taksoft (1331)
Taksoft Creative Commons License 2007.04.14 0 0 1331
GSDriver:
Nagyon szép az autód! Még nem láttam élőben, de nagyon tetszett! Gratulálok hozzá, és örülök, hogy el tudtál vele jönni a találkozóra, remélem hogy Kaposváron is megcsodálhatjuk ismét! Az közelebb is van neked talán.

A talákozó után átmentünk a veteránautó-kiállításra, és megnéztük az autókat, és a mozdonyokat (a vasúttörténeti parkban volt).
Volt ott egy GS Pallas (Pásztor Tamás tulajdonában), 1977-es kiadású. Nagyon szép volt, kb. mint a tiéd. Szóval már más is észre vette, hogy a GS/A ritka és különleges autó, és megéri foglalkozni vele, konzerválni egyes példányait.
Volt két SM, 3-4 DS/ID, 2 Traction Avant, a GSA Pallas, és sok más off típus. A Matra-k nagyon tetszettek, a BMW Izetta is, meg az E-type. De a csúcs, a nagy meglepetés és a legjobban szívemhez közel álló a GS volt! :-D

15 év múlva már biztos helyük lesz az ilyen kiállításokon! :-)
silverghost Creative Commons License 2007.04.13 0 0 1330

Nos igen!  Már látom azt a szavacskát, amit "vásároltam"-nak olvastam!

Egy CX-et talán tényleg nem kéne elcsúfítani germános cuccokkal, bár egy szolíd, ámde teljeskörű tuning talán még beleférhet.

Én is tervezek LED-esre cserélni néhány izzót az XM-en, de a lámpák persze maradnak és kívülről az egészből semmi nem fog látszani!  Xenon már három éve van benne. Szerintem az eredeti, vagy OT-s kocsikon kívül azt egy CX, GSA, esetleg DS is hordhat xenont, mert tuti jól világít.

Újítod a GSA-t??   Hol tart a project?

Előzmény: Tiber_78 (1329)
Tiber_78 Creative Commons License 2007.04.13 0 0 1329

Silverghost!

Umhhh.. lehet nem voltam elég egyértelmű... Szóval ezt az autót csak láttam itt Gyálon, és felmerült bennem a gondolat, h valahol itt gratulálhatok a tulajnak.. Amúgy tényleg nagyon szép állapotban volt, közelről megnézve is :))

Az enyém sajna (még) nem ilyen szép, de apró lépésekkel haladunk a cél felé :))

Múlt héten furcsa élményben volt részem.. de nem volt alkalmam megörökíteni a látványt. Egy nagyon szép állapotban lévő cx-et értem utol, éssss nem kis megrökönyödéssel vettem észre, hogy a hátsó lámpája ledes- (off) wvpassat-os (on) stílusúra volt átalakítva! (középen kerek index, körülötte a helyzetjelző).

Mód felett sajátságos.

Előzmény: silverghost (1326)
Taksoft Creative Commons License 2007.04.13 0 0 1328
Mi, de nem GSA-val, sajnos még nincs kész. Még el sem kezdtük. :-(
Előzmény: GSdriver (1327)
GSdriver Creative Commons License 2007.04.12 0 0 1327

ki tervez jönni a sukoroi cach/coch talira? en nagyon keszulok. igaz holnap ugyelek egyet elotte. igy biztosan kesve erek oda. jo ha delre ott leszek. igaz ez attol is fugg, hogy a c3 vagy a gs lesz alattam.

silverghost Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1326

Nagyon szép!  Legalábbis így, a képek alapján.   Mennyiért lett a tiéd a kicsike?

Nagyon rá lehet indulni a GSA-ra!!! :-)  Bevallom, nekem kicsit jobban tetszik a GS-nél, mert talán valamivel merészebb és futurisztikusabb. 

Egyébként a kis irányjelzőkről úgy tűnik eredetileg Olasz volt a járgányod.

Szeresd egészséggel !!!

Ja, és gyertek el vele Kaposvárra! :-))

Előzmény: Tiber_78 (1325)
Tiber_78 Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1325

Ja, épp csak a képek maradtak le :))

Tiber_78 Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1324
Sziasztok!

Ezt a szépséget spottoltam vasárnap Gyálon. Csak nem a mélyen tisztelt topiclakók közül járt erre valaki? :)))

Üdv: Tiber
monyesz Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1323
Nem rossz, meg ha amúgy sem száguldozni kell, hanem felgumizni a kocsit, akkor mindegy. Egyébként nem rossz gumi a Hankook sem.
Előzmény: Taksoft (1322)
Taksoft Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1322
15.990. http://www.gumi1.hu/tyresearch.php?w=155&h=0&d=15&b=0&s%5B%5D=1

Hankookban is van, a Bakáts téren a bogárboltban lehet kapni, állítólag 10-14k között, napi árfolyamon, 1 nap határidővel. Megfontolandó, de nem ismerem a Hankook-ot, hogy milyen. Ismeri valamelyikőtök?

Taksoft.

Előzmény: monyesz (1320)
rugaferenc Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1321
De legalább finom volt a nyuszi :P

mine

üdv:
Feri
Előzmény: monyesz (1319)
monyesz Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1320
GS/GSA gumi ügyben: 155SR15 méretben gyárt a Vredestein abroncsot, árat ne kérdezzetek.
monyesz Creative Commons License 2007.04.09 0 0 1319
Szegény nyúl ! Aranyere lett mire meszülte ! :))
Előzmény: rugaferenc (1318)
rugaferenc Creative Commons License 2007.04.09 0 0 1318
Na szevasztok és Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Nekem hozott ám a nyuszi szépet! Egy 2.0i Xantiát ;) Úgyhogy megy a GSA hosszú és nyűglőzetes felújítására :))) csupacsupa jó hír.
na röviden ennyi.
majd jelentkezem

üdv:
Feri
AlarmPeti Creative Commons License 2007.04.08 0 0 1317

Helló!

Erre most akadtam rá:

http://www.citroen-pla.net/portal/dl/2GS_RAID.wmv

Ha belinkelte már valaki, akkor bocs!

silverghost Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1316

Szia !

Nagyon érdekelne ez a tervezett buli!

Igaz ugyan, hogy én megváltam a GSA-tól, de a szívem rejtekében azért ott lapul!   Egyszer még biztosan lesz egy forgalmi a nevemre kiállítva!

Egyébként hova terveztek eljutni ebben a szezonban?  Pákozd, Irsa stb.?

Mi megyünk, ahova csak a buxa engedi (sajna kevés helyre:-(), de Irsát és Ljutomert semmi pénzért nem hagyjuk ki !!    A Szlovén tali mindíg remek hangulatú, messze sincs (K.vártól 160 km) és idén megyek negyedszer.     Sok a GS/A is !  És szépek.

Előzmény: GSdriver (1315)
GSdriver Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1315

szia, már felvettem velük a kapcsolatot, megpróbálom elcsalogatni őket akár kaposvárra, akár pákozdra.

tervezünk egy bilateralis GS jamboree-t is.

silverghost Creative Commons License 2007.04.04 0 0 1314

Szia András !

A talis képek annyira jok, hogy el is raktam őket.  Sajnos ritkán látni ennyi szép GS/A-t látni, főleg nem együtt.   Felhívom rá Taksoft figyelmét is!!

Nyilván tudsz arról, hogy 2007.06.2-3-án talit szerkesztünk Kaposváron.

Engedd meg, hogy Titeket soron kívül is meghívjalak ide, természetesen Eszterrel !

Milyen jó lenne a Szerb GS-ek közül is látni néhányat!  Esetleg lehetne intézni hozzájuk egy mailt, még ha magyarul is (láttam a fotókon egy újvidéki kocsit), hátha megfogja őket a dolog.

Addigis minden jót !!

Ja!  Rada Ákos voltam

Előzmény: GSdriver (1312)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.04 0 0 1313
Mondjuk r=160 km bárhonnan. Talán tyúxaros kisfalumtól is.
Előzmény: GSAPallas (1311)
GSdriver Creative Commons License 2007.04.03 0 0 1312

Hát Szabadkától mondjuk ... :))

De Szegedről is csak 200 lett volna. A fene megette nem tudtunk lemenni, pedig olyan szép volt az idő. Talán majd nyár végén, vagy ősszel a következőre. Pláne ha nem last minute lesz meghirdetve.

Előzmény: GSAPallas (1311)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!