Még szerencse, hogy Béla bírta számolással, hogy ki mennyit fogyaszt a kollekcióból. Különben nem tudnánk, ki hány kicsigyerekpiskótával táplálta a testét.
Ma Endre behozott egy zacskó babapiskótát és azt majszolta mindenki mert majdnem ukcve 2 kg-ot hozott. Tévedésből ugyanis öt csomaggal vett. Judit bízta rá, hogy a tirmisibe vegyen de sokkal többet vett és felajánlotta a kollekciót, hogy együk meg. Én azt hittem, hogy a picigyerekek eszik, de közben rájöttem, hogy nincs is foguk és így eredménytelen lenne a küzdelem. Mikor nagyobb akkor meg nem szeretik. Ugyanakkor felnőttkorban viszon igen szeretik a felnőttek, mert nosztalgikikus élményt idéz elő a tudatalattiból. Legalábbis Csilluka szerint így van, mert amikor ette eszébe jutottak a fiatal évei egészen 3 éves koráig ment vissza az időbe. Nekem van egy emlékem 2 éves 6 hónapos koromból, de lehet, hogy csak fantáziám szülötte. Arra emlékszem, hogy a házunk előtt állok és nézem az új cipőmet és tavasz van. Viszont szerintem így van. Még régebbről nincs emlékem, hiába erőltetem az agyam, és hiába a sok piskóta. Én egyébként 9 db-ot ettem meg. A rekorder Nándi volt. Egymaga 12-őt fogyasztott el.
Gyerek ruha témához nem tudván hozzászólni, visszatérnék egy pillanatra a tegnapelőtti fecske témához. Nem tudom, hogy van e olyan ügyes fecske aki túl tud élni egy mostanában szokásos, több napos, viharos szeles, szakadó esős időszakot, másodszori alkalommal, költési időszak kellős közepén. Aggódom egy kicsit. Attól tartok, hogy ezek a madarak ilyenkor nem találnak kaját. Remélem az okosabbja az elköltözött fészkelni az Adriához és majd később visszajönnek talán. Bár ma még láttam 2 db sarlósfecskét Pesten, de az nem is igazán fecskeféle, hanem más. (UB Gt. esetleg...?? Mit szól erről???)
Igen, csak odáig saccperkábé el is kell c menni. Esetleg kicsicsecsemőkocsit tolva, tömegközlekedéssel, lévén, hogy nincs mindenkinek személygépkocsija. De asszem, hétvége szituációban szokott zajlódni.
VAgy igen sűrűn, erősítő segítségével halkan ordibáló (szerinte éneklő) nagyra nőtt fiúcsecsemőt is elcserélnék időnként halkan barbizó kislánycsecsemőre.
Igen, van bababörszdé! Asszem, a Hodos Imre sportcsarnokban szokott lenni. Csak azért írom meg dikszkréten, hogy a Mester ne keresgéljen feleslegesen, mert így időt takarít meg, ha szüksége lenne kiscsecsemőruházatra.