Balról jobbra, jobbról balra. Politika minden mennyiségben. Az érvek, ellenérvek ütköztetése kultúrált keretek között folyik. jovonk,inf0 és kuruc,inf0 link nem megengedett.
Rogán Antal (Körmend, 1972. január 29. –) magyar politikus. 1998 óta országgyűlési képviselő, 2006-tól Budapest V. kerületének polgármestere. 2012-től a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője. Házas, előző és jelenlegi házasságából is egy-egy fia született.
1998 májusában a Fidesz országos listájáról bekerül az Országgyűlésbe. 1999 márciusában frakcióvezető-helyettessé választották, majd az informatikai és távközlési bizottság alapító elnöke lett. 2002 októberében Belváros-Lipótváros önkormányzatában szerzett mandátumot, és annak Fidesz–KDNP frakcióját irányította 2004 decemberéig.
A 2006-os országgyűlési választásig a Fidesz országos kampányát vezette, azóta a belvárosi Fidesz elnöke és Belváros-Lipótváros polgármestere. A 2010-es országgyűlési választáson Budapest 7. egyéni választókerületében (Belváros-Lipótváros) nyert mandátumot. Az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának elnökévé választották. Az őszi önkormányzati választáson ismét az V. kerület polgármestere lett.
- A polgármester nem érdekel, mert tényleg adhatna lét, de, ha ő úgy döntött, hogy ő lesz az egyetlen jogkövető polgármester az országban, akkor hiába írom le óránként, úgyse változik, még két évig semmi.
- a jeles elnökünk is megéri a pénzét és ezt el is mondtam neki, mind a logo kérdéskörben ( ami ízlésficamos alakoknak lehet, hogy tetszik ), mind a remek ötletéről, hogy a buzi olimpiát, pár petákért - ami semmire nem elég - nálunk is rendezhették
- a másokról ( mert ilyen úri módon is tudok fogalmazni ), meg ennyi a véleményem : " buzuljanak otthon, de nélkülem ! Én, meg közben dúdolom, eme remek slágert, persze a jó oldalon :
És Böbő beírása után rájöttem, hogy lepény testvéremnek van igaza. Igenis minden szép és jó, csak a bal-lib média elferdít mindent. Ti meg szaroztok itt egy vacak rádión, amit soha nem is hallgattunk, meg pár apró számon, valamint, hogy készítettek a fiúk egy tákolmányt, de már azt se akarják betartani.
Most, már csak egy gondom van, hogy ezt a faszit, hogy fogom megszeretmi. :(((((((