Én egy különc vagyok ! Nem használok 95 benzint egyetlen kisgépbe sem, csak 98-100-as benzint és full szintetikus olajat öntök hozzá ! Ezzel még nem volt sosem indítási vagy kokszos gondjaim !
Ezt miből gondolod ? Mert én úgy gondolom valaki azért ir ide mert valamit nem ért ,vagy nem tud ! Inkább mondtál volna neki valamit ! Az állásban bekövetkezett hibák meg általában a benzin hibájából következnek be !
A makita és a dolmar is ezt ajánlja az új gépeihez is .Nemrég vettem egy ps 500-ast ,én is ezt vettem hozzá,előtte oleo mac gépem volt és az oleo mac részszintetikus olaját használtam 6 évig ,nem volt vele semmi gond.
Sziasztok segítséget szeretnék kérni valakitől Sthil MS 211 C-BE fűrészem van mindig kitakaritom minden egyes vágás ,után benzint kiöntöm most használni szerettem volna de nem pörög fel mint máskor és ha vágnék vele
amit máskor simán visz most alig akarja mitől van ez?
Rendben megmérem. Én nem vagyok szerelő,de a forgatyusház kompreszióra gondolok hogy nincs meg. Szimeeinger 2szer is cseréltem az kizárva. Hidegen jó de melegen elkezd hörögni le is ál. Nem tudom miért a karlburátor ha nem jó az gondolom hidegen sem jó. Máshol nem szivhat farslevegöt tömítést cseréltem. Ok megpróbálok kompreszió méröt szerezni.
Én kerestem hosszmotoros Makitát/Dolmárt, de eddig vártam a rendeléssel. Most megrendeletem. Egy liter lánckenőt is adnak mellé, plusz ingyen kihozzák. 29 900 forint. Ettől olcsóbb már úgysem lesz.
A kompressziót mérted a gépen ? Amíg nem addig csak sötétben tapogatózás az egész,nem a dugattyúnak kell tömíteni hanem a gyűrűnek,a hőtágulás a hengerre ,dugattyú,gyűrű és a többi alkatrészre is vonatkozik.
FŰRÉSZ MÁNIA: KÓBORÉK 3. rész avagy indul vagy nem indul,ez itt a kérdés
...
Ebben a részben a fűkasza összeszerelésének végső fázisa után kiderül,hogy sikerült. Majd ezután rövid időn belül áttérünk a láncfűrészek tematikájára. ;)Jó szórakozást!
Hasonló a problémád az enyémhez!Én einhell géppel birkózok,szimering csere után ,és felújító készletet cserélve a karbiban, ugyan ez a gond. Nézd meg te is hogy hidegen jó majd el kezd melegedni,szegényedik a keverék.Karlbutátor tömítéseket cseréltem,nem sziv farsot sehol,és ha ez karburátor hiba volna az hidegen is rosz volna. Arra várok valaki adna tanácsot a kétdésben de én úgy hiszem szét van kopva az egész, dugó gyürű henger, Melegedésre a hötágulás miatt a hengernél szerintem a dugó nem igazodik hozzá megfelelően és elveszik a forgatyus ház kompresziója. Tehát ez minimum dugó gyűrű csere lessz, szerintem a henger is .De majd szétszedem és meglátom.
Lehet, hogy ez már nem igaz, de amiket láttam, azzal mmáris buktak, ha levetted a fedelet. A STIHL felirat minden műanyagba bele van nyomva az eredetin.
Előfordul néha, hogy később belefut az ember egy jobbnál is jobb ajánlatba.
Itt a gépdepónál szereztek be nekem olyan keskeny "usa" szórásvédőt szegélyvágóra, amire még a központ se válaszolt vagy máshol csak lepattintottak a kéréssel.