Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Herr X Creative Commons License 2001.05.15 0 0 220
Komolyan nem értem!
Miért nem hívjátok rögtön az üzletvezetőt a panaszkönyvvel együtt? Tkp. lehet, hogy egy ártatlan (ha egyáltalán van olyan) áldozatul esne, de a taplókat ki lehetne írtani. Fogyasztóvédelmiseket sehol sem szeretik, ahol stikli van.

Ja és még egy! Jobb helyeken (vagy netán kötelező?!) az általad adott pénzt addig jól látható helyre teszik, amíg a számla+visszajáró nincs nálad!!! Nem ám bele rögtön a kasszába!

Én egyszer az Azúrban zárattam kasszát, igaz, ott szegény csaj 5000-ből adott úgy vissza, mintha 10000-t adtam volna.

Előzmény: LADA (219)
LADA Creative Commons License 2001.05.15 0 0 219
most tankoltam 5000-ért (shell) bemegyek a fizetni 10,000 ft-al a kezemben. "kishülye" csávó mondja tessék, odamegyek 4-es kut mondom, smart kártya +10 e ft-t oda adom, kérdezi számla lesz? igen, ekkor már hiányérzet alakult ki bennem, kattogot az agyam hogy mi is történt? kutatok a zsebemben nincs visszajáró!!! kinyomtatja a számlát adja a smart kartyat is, de a pénz sehol!!!!!!!!!
mondom neki jó lenne ha tennél mellé még egy 5 e-st is! válasz ja 10 e-st adtál?

majdnem megszivatot a kis taplója.

GanXstaZolee Creative Commons License 2001.05.11 0 0 218
Melyik ez a dél pesti kút? Csak kíváncsi vagyok hova nem menjek végszükség esetén sem tankolni.
Előzmény: P121 (213)
TIBÓCA Creative Commons License 2001.05.11 0 0 217
Volt egy 1.6-os benzines golfom amin a gyújtást még kézzel kellett állítani. Így az ember nagyon jól le tudta mérni, hogy hol OK. a benzin és hol pancsolják mert attól "csörgött" a motor.

1. M3 JET kút: átadás után nem sokkal hétvégi akcóban tankoltunk. Hát? Örültem, hogy gyorsan kiautóztam a tankból az anyagot nagyon tré volt.

2. Gödöllő Shell kút: Valahogy érdekesen mutat az órájuk, sokat fogyaszt a verda ha náluk tankolok. A benzin egyébként megjárja de a kiszolgálás! Műtyúkok meg zselésfejű hmcs-k két kisegítő isivel. A cégvezetést ezek szerint ez nem érdekli.

3. Gödöllő MOL: Igazi rablóbanda. Menj a shobba addig én tankolok mondja a kutas. Aztán bent mondanak egy majd ötjegyű számot. Gyorsan kérek ÁFÁ-s számlát mire a pénztáros a pult mögül kirohan a kollegához majd látom újra tankolnak, türelmet kérnek, technikai hiba stb. Végül korrekt a számla, csak én nem megyek oda többet.

zsombi Creative Commons License 2001.05.11 0 0 216
Nekem is volt Kacsám, szerintem csak 24 literes a tankja!
Kicsit OFF, de ezt ismered?: www.extra.hu/mckbt

Kacsás üdvözlettel: Zsombi

Herbie_ Creative Commons License 2001.05.11 0 0 215
Jó lenne ha ezt(177) a hozzászólást olvasná valaki illetékes a Shellnél.A fejükhöz kaphatnának,hogy milyen embereket alkalmaznak.
A hozzászólások igen nagy %-ban a kagylós kútra neheztelnek az emberek.Ez már nem véletlen.
Ha tudnám,hogy kinek kellene ezt az oldalt olvasásra ajánlani az illetékes magyer vezetők közül...de jó lenne.Nem lennék lusta levélben felhívni a figyelmét.
Aszpirin Creative Commons License 2001.05.11 0 0 214
GRATULÁLOK.
P121 Creative Commons License 2001.05.10 0 0 213
Jó estét mindenkinek!

Kérdés: Hogy tankoljunk egy ezresért majd 23 liter 98-ast egy "kagylós" benzinkútnál?

A story röviden: tegnap du. beállok tankolni a nejem Citroen kacsájával egy dél pesti kúthoz. Kutas figyelmes, helyettem tankol. Naívan besétálok fizetni, nem várom meg míg befejezi. Vettem egy üveg üdítőt, némi sajtót, majd irány a kassza. Szőkeségnél fizetek: 7810 Ft. Kezdett kicsit gyanússá válni a dolog, mert az ücsi+újság pont 810 Ft volt, és valószinűtlenül sok a 7k egy kacsa teletankolására. Kérem a blokkot, némi zavar után átnyújtja a 810 Ft-os újság-üdítő blokkot. Kérem a tankolásét: még nagyobb zavarodottság után kapok egy 7400 Ft-os blokkot aznapi dátummal, de reggel 9 órai időponttal! Ennél a pontnál már biztos lehettem: csúnyán lenyúltak. Visszaadom a blokkot, mondván én a saját tankolásom blokkját kérem. A csaj teljes zavarban elnézést kér és átad egy másik szőkeségnek, aki nála jobban ért a pénztárgéphez és kicsikar belőle egy beszorult blokkot, amin minden olvashatatlan, és azt állítják, hogy a papír beragadt, és ha számlát szeretnék kérni, majd ők kipostázzák. Ennél a pontnál hívtam a kútvezetőt, aki tíz perc türelmet kérve azt állította, hogy mindjárt kinyomtatja a blokkot a belső gépéről, csak éppen most letölt vmi programot. Kényelmesen elhelyezkedve nekiláttam újságot olvasni. Negyed óra elteltével kijön a főnök, arcán kaján vigyorral és az orrom alá dörgöli a frissen kinyomott blokkot. Csakhogy azzal is volt némi bibi: a blokkon a kútfej, az oktánszám stimmelt, csak az időpontja volt 15 percel késöbbi, mint az én tankolásom (biztos műanyagkannába töltöttek gyorsan 7k-nyi benyát a kocsi mellett). Ekkor közöltem vele, hogy a véleményem szerint klasszikus lenyúlással van dolgom, kár tovább menteni a menthetőt, tisztán látszik: nem akarják megmutatni az eredeti blokkot, mert akkor kiderül a turpisság. Ekkor még próbálkozott, hogy biztos többet tankoltam, csak nem akarom kifizetni. Felvilágosítottam: a Citroen kacsának csak 25 literes a tankja, és 7k-ért 27 litert lehetne tankolni, ami elvileg kivitelezhetetlen. Konok elhatározásomat látva a kútvezető behívott az irodába, ahol együtt kikerestük a tankolásomat: 5.9k volt! Kimentünk a pénztárhoz, kivett a kasszából 6k-t (tehát a teljes tankolásom igazi árát) és a kezembe nyomta, majd jó utat kívánt, és a reményét fejezte ki, hogy legközelebb is náluk tankolok.

Hát ennyi "röviden". Így egy ezresért (a tényleges és a fizetett összegb különbözetéért) tankoltam. Öt rugó a hallgatásért. Olcsón megúszták. No nem azért, mert nem jelenteném fel az ilyeneket szívesen, csak az időm drágább, amit a rendőrségen eltöltenék, és a végén úgy sem tudnám bebizonyítani, csak kellemetlenséget vennék a nyakamba.
Na vége a tanmesének. Jó éjt minden kedves olvasónak. Jó tankolást!

Aszpirin Creative Commons License 2001.05.10 0 0 212
OFF

"A ZupperSopp-nak semmi köze a záráshoz, ha a kassza megy , akkor a pontfelírónak is működnie kell(ene), mert a kártya tárolja a pontokat szerintem"

Nem csak a kártya tárolja. Történt, hogy tavaly nyáron ellopták a pénztárcámat benne többek között SuperShop Maestro és ShellSmart kártyákkal. Ez ugye két smartcard. Nos, a SuperShop-ot úgy pótolta a bank, hogy eredeti pontjaim rajta maradtak. A ShellSmartnál még érdekesebb a helyzet: nemcsak pótolják az eredeti pontokat, de az előző háromhavi használatból kiátlagolják, hogy mennyit fogyasztottál volna, az idő alatt, amíg nem volt kártyád (kb egy hónap a pótlás), és azt is jóváírják, tehát, ha időben letilttattad, több ponttal kapod vissza, mint amennyi volt eredetileg.

Mindkét esetben eredeti pontjaidat tudják valahonnan, ami ugye nem a kártya.

Előzmény: sonicboom (208)
norb666 Creative Commons License 2001.05.10 0 0 211
Nekem is derenget már akutnál is de nincs kedvem vitatkozni. Tapasztalataim szerint ijenkor az egész kut elkezdi bizonygatni hogy az nem ugy van ahogy én hiszem, hogy lehetek ijen hüje és egyáltalán mit kötekszem. Jártam már igy más helyzetben is. most más nem is kellenének a pontjaik :)
Előzmény: sonicboom (210)
sonicboom Creative Commons License 2001.05.10 0 0 210
Én is erre céloztam, csak nem írtam le . :)
Előzmény: Georg (209)
Georg Creative Commons License 2001.05.10 0 0 209
Jo, de akkor hogyan kapja meg a te pontjaidat a pultos cica? Na, dereng? Neked is norb666?
Előzmény: sonicboom (208)
sonicboom Creative Commons License 2001.05.09 0 0 208
Ha jól olvastam a SuperShop tájékoztatót, az OMV mindegyik benyát az új cuccal adja felár nélkül .
Marketing / parasztvakítás ? 8-)

norb666 : ha zárás van a kúton, akkor általában tankolni sem lehet, nem hogy fizetni . MOL kútnál tapasztaltam . A ZupperSopp-nak semmi köze a záráshoz, ha a kassza megy , akkor a pontfelírónak is működnie kell(ene), mert a kártya tárolja a pontokat szerintem ...

toporgo bivaly Creative Commons License 2001.05.09 0 0 207
Kiváncsi leszek, hogy az OMV-nél is szekirozni fognak-e a csoda benzinnel.
( bár nem tudom, hogy ott egy drágább üzemanyagot jelöl-e, vagy csak adalékot).
A Shellnél tényleg baromi unalmas a V-power tukmálásá.Szerintem olyan mint a disznónak a kaviár.
fargo Creative Commons License 2001.05.08 0 0 206
Pár éve dolgoztam a Shellnek, reklámanyagokat készítettünk, hát olyan egy xarrágó buzi dilettáns majmot, akivel ott kapcsolatban voltam, még nem láttam. Ráadásul rendesen át is vertek (csoda?) mikor fizetésre került a sor. Szóval én nem csodálom, hogy a kútjaik olyanok, amilyenek, hülye bagázs. Utána még hívtak volna dolgozni, de elhajtottam ôket, forog a gyomrom attól a cigánykodástól, amit műveltek...
Előzmény: Aszpirin (205)
Aszpirin Creative Commons License 2001.05.08 0 0 205
Úghy látszik ez slágertéma a Shellnél.
Egy dolgot azonban nem értek: a benzinkutas trükközések kimagaslóan nagy hányada a Shell kutaknál történik. Kiváncsi lennék, mi a speciális a Shell hálózatban, ami ezt okozza, illetve miért nem tesz semmit a Shell szerintem rossz renoméjának javításáért.
Én már oda jutottam, hogy elkerülöm a Shell kutakat, mert nem merek ott tankolni. Kár, mert a benzinjük tényleg jó.
Előzmény: toporgo bivaly (203)
Aszpirin Creative Commons License 2001.05.08 0 0 204
Azt a kutat láttam, tankolni nem tankoltam még ott, de amikor megláttam, egyből feltűnt a Castrol felirat. Szerintem azt egy ügyesen kitett reklámfelirat, nem tudok ugyanis arról, hogy a Castrolnak lenne hálózata Magyarországon. De lehet hogy tévedek.
Előzmény: norb666 (201)
toporgo bivaly Creative Commons License 2001.05.08 0 0 203
Békási Shell kifele-befele folyamatosan próbálkoznak a visszajáróval ( számcserés és egyéb lejjebb kitárgyalt trükkök).
De mostanában a blokkot is nagyon kell figyelni mert pl. itt egy karton cigi 12!! darabot tartalmaz.Ha nem kérsz számlát akkor a blokkot is külön kérni kell!
Gotfroa Creative Commons License 2001.05.08 0 0 202
Anno, amikor ott tankoltam, udvariasan és kicsit viccesen elháritottam őket, mondván, hogy megy ez nekem!
Előzmény: norb666 (201)
norb666 Creative Commons License 2001.05.08 0 0 201
Teleki téri omv kut
veszek 10 liter benzint ötezrest adok a szöszinek bent és egy supershop kártyát. Mondja most nem lehet pontot kapni éppen napi zárás van. (Eddig öt alkalomból négyszer nem kaptam pontot, túl fogom élni.) Sajnálkozik, elnézést kér, köszön becsukja a kasszát. Bambán nézek hol a visszajáró. Újból elnézést kér és ada adja. Lehet hogy tényleg el felejtette.

Más: Van valakinek vmijen tapasztalata a kerepesi úti (a CEU kollégiumnál) castrol kutról, ott szoktam tankolni. Olcsobb négy öt forinttal a molnál, viszont azt oda kell adnom a kutasnak jatnak, mert hogy ők töltenek. Máshol nem engedem hogy matassanak, én töltök, fizetek, elkerülendő a V-poveres, tanksapkás... szivatásokat.

Előzmény: gabek (200)
gabek Creative Commons License 2001.05.04 0 0 200
85-ös főút, Csorna, Shell kút.
Beállok a 15 éves Zastava-val. A zselétől csöpögő hajú, ügyeletes b..i gyerek már fogja is V-Power-Racing izét, hogy ilyen-olyan jó, mennyit szabad. Mondok nem kell, elég lesz a 95-ös. Visszatette a pisztolyt és otthagyott, hogy csináljak, amit akarok.

GABEK

Bihus Creative Commons License 2001.05.03 0 0 199
Na, hát ez az!

Járkáljunk körbe minden tankolás előtt, hogy megtudjuk az épp aktuális árakat, és a legolcsóbból adjunk neki? :)))

Most itt ennyi, most ott annyi...

kivi Creative Commons License 2001.05.03 0 0 198
Közben megtudtam, hogy az Autoklub oldalán olvashatók ezek az árak (onnan szedte a haver is), így ha nem pontosak, akkor az az Autoklub tévedése.
Előzmény: Aszpirin (195)
Herr X Creative Commons License 2001.05.02 0 0 197
Hétvégén akció volt az ÖMV-nél és tényleg annyiba került a 95-ös!

Szfváron az elkerülő út és a Zámolyi út sarkán a Total kútnál MINDIG MOL-10FT !!!!

Előzmény: Aszpirin (195)
fargo Creative Commons License 2001.05.02 0 0 196
Egerben a hétvégén 246.90 volt a 95-ös, Aral kútnál...
Aszpirin Creative Commons License 2001.05.02 0 0 195
Ismerősöd téved. Én pénteken tankoltam az M0-s melletti OMV kútnál 247.9-ért 95-öst. Bár megfogadtam, hogy OMV-nél és Shell-nél nem tanköolok, máér nagyon üres volt a tartály, amikor egy Shell kúthoz értem. Mondtam, sebaj, a következő kútig még kibírja, és 10 km-el odébb milyen kút következett? OMV. Szóval kénytelen voltam ott tankolni.
A 247.9 ugye nem 240.9, mint az ismerősöd szerint.
Előzmény: kivi (193)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.02 0 0 194
De melyik kutakon? Mert egy társaság különböző kútjain is mások az árak. Az hagyján, hogy Balatonon például néha drágább, mint Budapesten a MOL, de már Budapesten belül is vannak forintnyi eltérések az azonos kutak között.
Előzmény: kivi (193)
kivi Creative Commons License 2001.05.01 0 0 193
Egy Autoklub tag ismerősöm infó szerint ezek a legfrisebb árak:

Üzemanyagok árai (Ft/l) MOL ARAL SHELL AGIP ESSO OMV KLUB-PETROL

Ólommentes 91 242,5 242,9 - 242,9 237,9 237,9 -
Ólommentes 95 245,5 244,9 247,9 245,9 240,9 240,9 236
Ólommentes 98 254,5 254,9 259,9 254,9 249,9 249,9 -
Diesel 213 213,9 215,9 214,9 209,9 209,9 204
Ólommentes 95 V-Power 0 0 259,9 0 0 0 -
V Power Racing 0 0 299 0 0 0 -
Előzmény: Bihus (191)
vba Creative Commons License 2001.05.01 0 0 192
Az Avanti, Aral, ÖMV nem a MOL-tól veszi az üzemanyagot, hanem hajóval hozzák az ÖMV schwechati finomítójából. A többi társaság valóban a MOL-tól vásárol.
Előzmény: Bihus (191)
Bihus Creative Commons License 2001.05.01 0 0 191
Én úgy tudom, hogy a nagy kutak (Shell, ÖMV, Aral) a MOL-tól veszik.

Az árkülönbség meg nem lényeges, ki emlészik arra, hol olcsóbb, és hol drágább? Én nem tudnám megmondani, amúgy is hétről hétre változik az egész :( De tényleg, idén k...-ra nem lazsálnak... :((((

Előzmény: kivi (190)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!