Én ma a Köki Müller közelében jártam és be is tértem - jött is egy ujabb 4betűs - de megnéztem - igaz gyorsan - a MB és HW járgányokat.
MB közül láttam a 911es Porsche-t illetve fehér kerekes rendőr Impreza, viszont HW-k közül eszembe se volt sajnos alaposabban átnézni egy M3-as után :(
Mai pécsi és bonyhádi utam rendkívül eredményes volt!
Megismerkedtem varadyg kollégával, tőle van az M3-mas BMW.
Aztán a Müllerben megvettem a hiányzó Mustang-ot, így a jubileumi sorozatból megvan az első 6:
S találtam még ezt -azt:
Erről a traktorról meg azt hittem eddig, hogy szingliként csak pirosban létezik, sárgában csak 10-es szettben van. Hát nem:
Végül a bonyhádi Tescoban abban a kiváltságban részesülhettem, hogy 5 bontatlan dobozt túrhattam fel és kettőt nekem is ajándékoztak: így a gyűjteményem a legjobb helyen, eredeti HW-dobozokban pihenhet, amíg nem lesz vitrinem:
Mondjuk ha azt nézzük csinált, amíg többségi tulaj volt a VW-ben, mivel annak erős köze van a MAN, Scania, Peterbilt és Kenworth márkákhoz. Igaz, ez meg Freightliner :-)))
Fuh, kicsit lemaradtam. Szóval először is köszönöm a kedves hozzászólásokat a vitrin dolgában, csapadékos volt:)
Leslie..nagy mesemondó vagy Te:D A kezdő mondatod mindent vitt.
Master P. Az éretlen poén sztem nagyon rendbe volt:)))
sonnenschein Te gyűjtőd hirhedten a porschékat? Csakmert amikor belefutok pl siku részlegen, mindig eszembejut, h vki gyűjti ezeket, és hátha ez nincs meg neki..szóval passzolj sztem vmi elérhetőséget ha Te vagy az a bizonyos "kollektor", aztán megzaklatlak ha látok vmit megint:)
Szereztem közben én is új dolgokat, de én mégis egy régebbi kis kedvencemet mutatom meg, amitől jobb kedvem lesz ha ránézek:) Zöldróka sztem értékelni fogja ugyebár Mr. Morris:]