Szerintetek ez a fúrásnélkül feltehető tolatóradar mennyire lehet hatékony? A marketing ugye azt irja hogy jobb mint a hagyományos 4 pontos érzékelősök. Használt már ilyet valaki: Taurus T123 http://www.carparkingsensordirect.com/
Pedig ez egyszerű, számoltass havidíjat és hasonlítsd össze. Mennyivel fizetsz többet, megtérül-e a 200 ezer extra ajándék. Egyébként meg milyen hülyeség az, hogy alku nincs? :)
Autófinanszírozással foglalkozó cégnél dolgozom. Mivel marhára nem értek a matekhoz, kérdezem hogyan járnék jobban egy 4,7M 1,6CRDI + elektromos csomag + metálfénynél 5 évre 1M befizetéssel
1. Dolgozói kedvezménnyel listaár 3% THM, alku nincs.
2. Bemegyek kereskedőhöz, azonnal "adta" a metálfényt és elektromos csomagot a két szép szememért, a THM mennyi? kérdésre mellébeszélt....
nem látom át, hogy az alacsony dolgozói THM ellensúlyozza-e az alkudható dolgokat.
Ja, a kocsit: Azt próbáltam de a városban nem tudtam 80-nál többel menni. Ennél a tempónál meg minde jóvolt talán a futómű zaj akicsit sok volt. Olyat kérdeznék aki ment már 130-160-nnal vele.
Igen, természetesen én is hívom holnap a szervízt és bejelentem a garis igényemet a javításra, kérek időpontot, és nem hagyom annyiban a dolgot. Eddig igazából azért nem foglalkoztam vele, mert nem zörgött, de most, hogy más jelezte, megnéztem (megpiszkáltam) és láttam, hogy nem normális a dolog, ergo lépnem kell. Természetesen fotót is tudok csinálni, csak most a negyedikről nem igazán van kedvem leugrani a garázsba. Gyűjtök egy kis elszántságot.....aztán megyek.
pontosan így van,de szerintem annyi szerviz van...ha itt nem tetszik a hozzáállás elmegy a kedves ügyfél máshova.. Nekik is érdekük lenne intézdeni,és nem elutasítani.(általánosságban!!) De ezt gondolom minden szerviz tudja. A másik: ismerem hogy működik ez a garanciális ügyintézés. Mindenki megkapj a pénzt a javításra és az alkatrészre is,csak előtte neki bele kell fektetni pár hétre,és gondolom ezt nem szivesn teszik. Nekünk is a cégnél pár millio log a levegőbe és majd megkapjuk,de a garanciális ügyintézés ezzel jár. Egyelőre kivárom a holnapot és csak utána török pálcát bármi felett.
Szerintem meg abszolut garanciás probléma! Sőt még bizonyos törések is lehetnek azok, nem beszélve erről a légbefúvóról.
Alapvető , hogy nem kérdezni kell a szervízt, hanem határozottan bejelenteni a hibát, munkalapot, jegyzőkönyvet felvetetni, stb..
ha eleve úgy megyek oda, hogy esetleg, nem lehetne-e, akkor tuti, hogy sajnos nem..
Az ember azért vesz új autót, hogy pont az ilyen meghibásodásokat anyagi ráfordítás nélkül tudja megoldani. A garancia az első években minden elemre vonatkozik, és itt még a helytelen használat sem lehet "kibúvó".
Meg olyan nevetséges "kimagyarázások" sem, hogy ha cserélik még jobban fog zörögni..
Igen, én is így jártam, amikor vittem hazafelé akkor vettem észre, hogy a jobb oldalon így kiáll. Ott nem vettem észre, hiszen akkor az ember annyi minden mással el van foglalva, ez nem igazán tünt fel. Hát akkor én is csak próbálkozok valamit ügyezni.
csak a jobb oldali. de már a hazafele vezető úton 20km es korában előjött. Az első szerviznél szoltam is,de nem tudták visszarakni és annyiba marad. Azt igérték holnap hívnak.
Hagy kérdezzem meg, hogy neked minkét érzékelő "lóg", vagy csak az egyik, és ha igen akkor melyik? Egyébként kiváncsi vagyok a gari kérdésre, mert ez egyértelműen hibás jószág, vagy hibás rögzítés. A többieknek korrekten passzol?
Tegnap voltam érden az M6 ba és megkérdeztem,h ezt a légbefúvó problémát nem e tudjuk megoldani garanciába? Azt monták nem biztos,h menni fog,mert a kia nem ad garanciát a kopásokra és törésekre,és ez lehet hogy ez a kategoria. Igaz semmi kopás és törés nincs rajta,megvan a füle,csak éppen nem marad bent a helyén. Nagyon kiváncsi vagyok,h menni fog-e gariba? HA nem akkor azt hiszem teljesen fölösleges az 5+2 éves garanciát hangoztatni,mert ugyse csinálják meg.... HA adagolo probléma lesz akkor a rossz minőségű gázolaj a hibás,és nem garancia, ezt bárki boritékolhatja nekem! De ez majdnem mindenhol igy van. Mindenesetre a rángatásom nem szünt meg az STP től:( Ugyhogy vihetem bosch szervizbe tisztíttani (saját költségre)! De egylőre még nem zavaró annyira.
Köszi a fáradságot, hogy lefotoztad a sport belsöt. Nagyon tetszik, azt hiszem fogok rendelni az autóhoz. Én csak a Kia oldalán néztem az árlistát, azon nem volt sportcsomag jelölve. Elárulnád mi a felára? Külföldi oldalon 500 eurot láttam.