Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tisztelettel eladnám a régi LG 422-esemet de újra kéne pácolni a tusát amihez nekem nincs tehetségem meg kedvem se! Az LG 427-esemen nincs irányzék mert úgyis csak távcsővel látok és eladtam. Viszont a tusája egy olyan gyönyörű szép mondhatni műalkotás, hogy akár egy másik puskát megérhetne. Ha egyszer nekiállnák de nem fogok a puskákhoz akkor mindkettőt eladnám mert amióta megvan a német HW.m azóta jóformán csak azt használom valamint ha ritkábban is de néha a Cometa 220-ast. Ennyi...
Tiszteletem. Azt szeretném kérdezni, hogy nincs véletlen valakinek régi fényképe magyar légpuskáról? Sportlövő klubban készült is jó lenne. Lényeg látszódjon nagyából a legfegyver is. Képeket itt vagy emailben várom . Köszönöm, hogy elolvasta.
A hibrid LP-29. is régi hiszen kb. 1975 és 1980 között készültek. De ha igazán régi magyar legpuskát szeretne ajánlom figyelmedbe pl. a Vadásztöltény Gyutacsgyári légpuskát ami 1947 és 1950 között gyártották. Vagy itt van még a Lampart Rt. Budapest légpuska ami 1946 és 1948 között készült.