Hát ez az! Eddig semmi megoldás nem jött be. Nagy örömünkre nálunk helyenként félméteres hó volt, még mindig van belőle bőven itt a Mátra lábánál:) Adjak rájuk gumicsizmát?:) Ma is olyan szivesen elvittem volna őket a tiszai jégtúrára, de itthon maradtak:(
Joy-t pl. egyálltalán nem zavarja, de ha még is a lábujjai közé kerül egyszerűen kirágja ! Van aki szerint segít ha a talppárnából ki van vágva a szőr. Vagy, be szokták kenni spec , tappancskrémmel, ill. gyógyszertári vazelinnel. Ez inkább csak a sótól véd, de lehet hogy a hógömböcök se épülnek be annyira. Próbáld ki, legfeljebb nem kened be többé.
Az én szivemet teljesen elolvasztotta ez a fiúcska:)
Azt szeretném kérdezni, hogy Ti hogyan védekeztek a talpon keletkezett jégcsomók ellen?
Ha nagyobb hóban szaladgálnak, szánkózunk, egy idő után egyfolytában a jég kirágásával vannak szegények elfoglalva. Így marad a szépen eltakarított utca, udvar.
Látom téma volt a hideg, ebben a nagy hidegben. :) Mi a melléképületben csináltunk helyet Öcsinek a nagy havazások és hidegek idején, de nem akart bemenni, kint feküdt a bejárati ajtó előtti lépcsőn. Mivel a házába sem akart bemenni, kinyitottuk neki a teraszajtót, hogy a fedett teraszon fekhessen. Ez bevált, főleg azért mert a macskánk is a teraszon lakik és szeretik egymást. Úgyhogy mi így oldottuk meg, ennek ellenére még mindig szívesebben fekszik a szabad ég alatt napközben és csak éjszakára húzódik be a fedett, szélvédett teraszra.
Hát nekünk tavaly szilveszterkor eléggé megfázott, bekrepált szegénynek a torka! De az ACC-s húslevestől meggyógyult:) De akkor is már 1 hete ilyen dög hideg van!
Az én kutyosom futkározik az 5cm-es hóban, megunja bejön a lakásba és alszik egy nagyot:) Nem fagynak meg szegénykék éjszaka???? Úgy félek!!!!! Apukámnak mondtam h csukjuk le a pincébe ahol olyan 6-10 fok van, de azt mondja nem maradna meg éjszaka, meg pici is lenne neki! az autó mellett 1 m lehet körben. Most néztem, hogy jövőhét keddig ezt a hideget mondja :S
SEGÍTSÉGETEKET KÉREM!!!!!!!!Szombat éjszaka ellopták a képen látható,Samy névre hallgató, hatalmas termetű 1 éves újfoundlandi kan kutyust Biatorbágyról,a barátainktól!!!!!A nyomravezetőnek illetve aki visszaviszi a kutyust 300.000 ft-ot ajánlott fel a barátunk.Bárki tud róla KÉREM JELENTKEZZEN az alábbi tel.számon: 06-20/ 822 - 82 - 27 (osszátok meg légyszi!!!)
Egy ekkora kutya legfeljebb hasmenést kap... Egyébként a szőlő kevésbé ismert hashajtó hatása miatt nagyon jó fogyókúra kiegészítő :D Sok éve volt tacskóm, aki a piac közepén már megvámolta a szőlőt. Megálltunk a sorok között, és 2 fürt saszlát benyomott szépen ülve, szemenként :-) Még a rendőrök is megcsodálták, akik arra érkeztek, hogy valami csődület van... Körbeálltak minket a vásárlók, és nézték a műsort :D