Bocs, hogy belevau, de ezt a gumit ebben a méretben 14500-15000 körül meg lehet kapni gumisnál. Nézzen át a gumikérdés-felnikérdés topic-ba, akit érdekel, folyamatosan vannak fent árak lekérésre. Pont 1-2 napja adott valaki ajánlatot rá.
Ez azt jelenti, hogy egy KP-s autón nincs kedvezmény??? Hülyeség. Max. nem annyi! De hogy azért, mert a kereskedés nem keres a hitelen, nem ad egy fillér kedvezményt sem? Inkább azt tudom elképzelni, hogy lenyúlja a Bank! :) Brian! A bank mit köt ki? A kereskedést? Árat? Miért érdeke ezeket kikötésként megszabni?
Már kezdtem úgy érezni, hogy én vagyok süket: idáig mindenki a fórumon azt irtam, hogy milyen csöndes (kivéve egy totalcar teszt) nagy sebességnél is, bár e nyilván fültől is függ. A motor az tényleg csendes és a szélzaj is kevés, de SZVSZ a gumik gördülési zaja nagyon zavaró 90 fölött. És ez még csak anyári gumi, bele se merekgondolni, hogy milyen lesz a télivel? Én személy szerint jobban örültem volna, ha inkább a motor lenne hangosabb és a gördülési zaj kevesebb, mert városban ha halkan is hallgatom a rádiót állandóan azt kell néznem, hogy nem fulladtam e le, mert annyira nem hallani a motort.
Szerintetek ez a fúrásnélkül feltehető tolatóradar mennyire lehet hatékony? A marketing ugye azt irja hogy jobb mint a hagyományos 4 pontos érzékelősök. Használt már ilyet valaki: Taurus T123 http://www.carparkingsensordirect.com/
Pedig ez egyszerű, számoltass havidíjat és hasonlítsd össze. Mennyivel fizetsz többet, megtérül-e a 200 ezer extra ajándék. Egyébként meg milyen hülyeség az, hogy alku nincs? :)
Autófinanszírozással foglalkozó cégnél dolgozom. Mivel marhára nem értek a matekhoz, kérdezem hogyan járnék jobban egy 4,7M 1,6CRDI + elektromos csomag + metálfénynél 5 évre 1M befizetéssel
1. Dolgozói kedvezménnyel listaár 3% THM, alku nincs.
2. Bemegyek kereskedőhöz, azonnal "adta" a metálfényt és elektromos csomagot a két szép szememért, a THM mennyi? kérdésre mellébeszélt....
nem látom át, hogy az alacsony dolgozói THM ellensúlyozza-e az alkudható dolgokat.
Ja, a kocsit: Azt próbáltam de a városban nem tudtam 80-nál többel menni. Ennél a tempónál meg minde jóvolt talán a futómű zaj akicsit sok volt. Olyat kérdeznék aki ment már 130-160-nnal vele.
Igen, természetesen én is hívom holnap a szervízt és bejelentem a garis igényemet a javításra, kérek időpontot, és nem hagyom annyiban a dolgot. Eddig igazából azért nem foglalkoztam vele, mert nem zörgött, de most, hogy más jelezte, megnéztem (megpiszkáltam) és láttam, hogy nem normális a dolog, ergo lépnem kell. Természetesen fotót is tudok csinálni, csak most a negyedikről nem igazán van kedvem leugrani a garázsba. Gyűjtök egy kis elszántságot.....aztán megyek.
pontosan így van,de szerintem annyi szerviz van...ha itt nem tetszik a hozzáállás elmegy a kedves ügyfél máshova.. Nekik is érdekük lenne intézdeni,és nem elutasítani.(általánosságban!!) De ezt gondolom minden szerviz tudja. A másik: ismerem hogy működik ez a garanciális ügyintézés. Mindenki megkapj a pénzt a javításra és az alkatrészre is,csak előtte neki bele kell fektetni pár hétre,és gondolom ezt nem szivesn teszik. Nekünk is a cégnél pár millio log a levegőbe és majd megkapjuk,de a garanciális ügyintézés ezzel jár. Egyelőre kivárom a holnapot és csak utána török pálcát bármi felett.
Szerintem meg abszolut garanciás probléma! Sőt még bizonyos törések is lehetnek azok, nem beszélve erről a légbefúvóról.
Alapvető , hogy nem kérdezni kell a szervízt, hanem határozottan bejelenteni a hibát, munkalapot, jegyzőkönyvet felvetetni, stb..
ha eleve úgy megyek oda, hogy esetleg, nem lehetne-e, akkor tuti, hogy sajnos nem..
Az ember azért vesz új autót, hogy pont az ilyen meghibásodásokat anyagi ráfordítás nélkül tudja megoldani. A garancia az első években minden elemre vonatkozik, és itt még a helytelen használat sem lehet "kibúvó".
Meg olyan nevetséges "kimagyarázások" sem, hogy ha cserélik még jobban fog zörögni..