Keresés

Részletes keresés

pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.11 0 0 1717

Ha csak egy embert tudok igy kimenteni a karmotokbol, mar akkor megerte! Tovabbra is resen kell lenni USAmunka=lehuzas, csalas, masokbol valo eloskodes!( ja es sotetben bujkalo nyalas CSIGAK!)

Előzmény: Törölt nick (1712)
Kocsis István Creative Commons License 2011.07.11 0 0 1714

prt valami elérhetőséget kérhetnék tőled???

Túlélőblog Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1713

Milyen fószer? Amúgy milyen meglepő, hogy megint egy olyan szól be itt másoknak, aki most regisztrált. Csak nem az "USA munka csapat"-hoz van szerencsénk? Haha. Miért másért védenél egy ilyen átverést? Azt meg nem hiszem hogy bárkit is érdekelne, hogy ki az illegális bevándorló. Illegális, akár magyar, akár mexikói. Az illegálisokat többnyire pedig az illegálisok védik.

Előzmény: Törölt nick (1712)
pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1710

Csak igy tovabb, szep munka volt!! 

Előzmény: Túlélőblog (1708)
pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1709

Folytatodik a szappanopera: A kis egyszeru emberke meg mindig nem jott ra hogy, mirol van szo, es frocsog, ezzel is bizonyitva hogy mit is gondol valojaban rolunk, A munkaert kuncsorgokrol!!

 

Na jó! De te kerestél meg engem. Végül is mit akarsz? Unatkozól? Te kuncsorogtál nálam munkáért, nem én nálad. Ha levelezgetni szeretnél? Nincs közös témánk, és más a szociális hátterünk, és neveltetésünk, mint ahogyan te is elmésen kifejtetted.
 
A csiga.

 

-----------------------------------------------------------------------

Kedes Csigam!
 
latom meg mindig nem tiszta elotted hogy miert is irogatunk itt egymasnak, elfelejtettem mondani hogy horgaszni is szeretek es most itt te voltal a "kis hal"! igy mar erted?

 

-----------------------------------------------------------------------

 

Bizonyosan lessz folytatasa, addig is kerek mindenkit hogy ovakodjanak ezektol, es  terjesszuk a "johiruket" minel szelesebb korben!

Előzmény: kicsimoncsy (1629)
Túlélőblog Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1708

Ezeket én is kiveséztem. http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=110675822&t=9069804

 

Kész átverés show.

pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1707

Mivel nincs neved, ezert csak ugy szolitalak hogy:
 
Kedves Csiga!
 
 
Latom sikerult felkelteni az "onerzetes magyart" azert beszelsz igy mert meg eletedben egyszer sem jutott eszedbe hogy a torvenyes keretek kozott probalj boldogulni.
Sajnos aki igy szocializalodik es ezt tanulja a csaladjaban, annak ez lesz a termeszetes, keves munkaval, gatlastalanul,  gyorsan sok penzt csinalni.
Latom erre buszke is vagy, csak azert tegyel felre a nehez napokra is belole, mert az ilyenek szoktak nagyot koppanni elobb vagy utobb, mint mondottam a csiga peldat!!
Azert ne aggodj miattam, csak hogy, tudd van egy lakasfellujjitassal foglalkozo LEGALIS vallalkozasom, es eleg jol elvagyok belole. Utana nezhetsz ez ugyais LEGALIS !
License/Registration/Certificate # 13VH04374200 ,
Szoval ez van, latod nekem van nevem, telefonszamom, vallalkozasom, te meg ki is vagy? Es most elgondolkodhatsz a megelegedesrol(!) 
 
   Udvozol egy legalis az USA-bol!!!

 

Szoval errol lenne szo, mindenki dontse el hogy kik ezek, es ketszer gondolja meg hogy szoba all iyen alakokkal.

 

Ha valkinek tudok segiteni kerdezzetek nyugodtan.

belakato70@gmail.com

 

Udv: Kato Bela 

pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.10 0 0 1706

Hat elszomorito, a "megkulonboztetes " ezen formalya, vagy nem is errol van szo? Vagy attol feltek hogy aki kint el azt mar nem lehet megvezetni, kezben tartani?
Csak felhivnam a figyelmeteket hogy, ha igy folytatjatok a tevekenysegeteket akkor elobb vagy utobb bajba fogtok kerulni. Es nem csak ti hanem azok is akiken allitolag "segiteni" akartok, hiszen nagyon jol tudjatok hogy, illegalis munka kozvetitessel foglalkoztok. Hiaba csak egy e-mail cimen vagytok fenn a neten, szamtalan nyomot hagytok magatok utan, ugy is mondhatnam hogy olyanok vagytok mint a csiga, huzzatok magatok utan a nyomot! Bele olvastam a " honlapon" talalhato iromanyotokba, hat enyhen szolva nevetseges, ahogy magyarazzatok a dolgokat. Szamomra azvilagos hogy, olyan emberkeket probaltok toborozni, akik a szorult helyzetukbol kifolyolag belemennek mindenbe. Az meg egyenesen gyomorforgato hogy ennek a az egesz "segitsunk szegeny honfitarsainkon" akcio alatt szep penzeket kaszaltok, ami utan gondolom rendesen meg is fizetitek az adot?
Kicsit gondolkodjatok el ezen es probaljatok legalis dolgokat csinalni!
 
U.I.:
(Gondolom ez sem fog felkerulni a szosszenetek oldalara?)

----------------------------------------------------------------------------------

valasz:

Jól látod a dolgokat Béla. Cak hát a legális dolgokkal nem lehet pénzt keresni sajnos. Lásd a te példád. Van minden papírod, és sokra mész vele? Én keresek havi 6000 ret. Szóval érted?! Ha gyomor forgató, hanem, én meg vagyok elégedve.
Más: Igen pont azért nem kell legális ember, mert az okos. Amit most ide leírtál, nyomnád nekünk a fejünkbe 2 héten belül. Nem hiányzik.

 

 

folyt.kov.

pontyvadasz Creative Commons License 2011.07.09 0 0 1705

Kis "reklammal" szeretnek hozzajarulni az USA KFT USAelet@gmail.com  aldasos munkajahoz, amibol remelem kitunoen latszik mindenki szamara hogy ezek az emberkek azokbol probalnak profitalni akik kulonbozo okokbol, de alltalaban  onhibajukon kivul kerulnek nehez dontesi helyzetbe.

 

Szoval, a minap irtam egy e-mailt a megadott cimre:

Udvozlom, erdeklodom hogy, csak es kizarolag "frissen" erkezokkel foglalkoznak, vagy a mar itt tartozkodok is jelentkezhetnek?
 
En jelenleg  eszak New Jersey-ben elek,kozel a G.W. hidhoz, es a karbantartoi allas erdekelne. Gyakorlatom van, gipszkarton fal epiteseben, festesben, kissebb elekrtomos munkak, es  plamer munkak evegzeseben. 41 eves vagyok Zoldkartyaval , kocsival, NJ jogositvannyal rendelkezem.
 
Szeretnem tudni hogy milyen messze van a munkahely, es mit lehet megkeresni a munkaval?
 Udvozlettel: Kato Bela

----------------------------------------------------------------------

Valasz: Tisztelt Béla
 
Csak frissen érkezőkkel, innen magyarországról.
 
Tisztelettel: USA munka stábja

 

----------------------------------------------------------------------

folyt.kov.

nicksincs Creative Commons License 2011.06.29 0 0 1703

"Aki nem talál Mo-on munkát, menjen keressen az EU-ba. Van jó pár ország(németek,hollandok,franciák,belgák,osztrákok), ahol igenis keresnek szakképzett munkaerőt, legális munkahelyed lesz, 1500-2000 Euro/hó pénzért. Ez most jobb mint Amerika."

 

Nem győzöm mondani a fiataloknak ugyanezt,de nem akarják elhinni. A filmek teljesen megbolondították őket.Európára csak fintorognak,pedig ott jobban lehet munkát találni.

Előzmény: beteg ez a világ (1691)
romesz Creative Commons License 2011.06.27 0 0 1694

" Normál eladói állás meghirdetve. (a mai napig nem értem,minek kellett meghirdetni)"

 

azert kellett meghirdetni mert corporation es igy elmondhatjak, hogy nem csak benfenteseknek adnak lehetoseget.

Papiron is jol nez ki es ugymond mindenki boldog.

 

Kulonben nem csak ott van ez, hanem orszagos jelenseg. Minden hirdetesre tobb 100%os tul jelentkezes van. 

30 evvel ezelott mikor rossz volt a helyzet akkor lattam hasonlot. Akkor 6 evre volt szukseg, hogy viszonylag normalizalodjon a dolog.

Most valoszinu 10-15 kell majd :(

Nem szivesen tartoznek a munkakeresok taboraba.

Előzmény: beteg ez a világ (1691)
beteg ez a világ Creative Commons License 2011.06.27 0 0 1691

California,-bármennyire hihetetlen a kívülállók számára- az egyik legnagyobb szenvedője a válságnak.

Óriási a munkanélküliség.

Papírok, vagy nagyon szoros rokon-barát nélkül gyakorlatilag LEHETETLEN elhelyezkedni.

Gondold végig: rengeteg citizen van, aki bármennyiért hajlandó munkát vállalni. Melyik az a munkáltató, aki felesleges rizikót vállalna, mikor semmilyen téren nincs motiválva. Példa: 3 hónappal ezelőtt Camarilllo-Outlet Center-Nike Store. Normál eladói állás meghirdetve. (a mai napig nem értem,minek kellett meghirdetni) 142 (!!) pályázó, 78 diplomás, órabér 8,60. Sajnos ez tükrözi a mostani valóságot. Ugyanitt. Hétvégente állandóan tele van a parkoló mosó emberekkel (főleg mekák), akiket alig bírsz elzavarni. Előtte sosem láttam még itt ilyet.

Szóval, mostanában nem gondolnám, hogy az USA munka illegálként, annyira nagy durranás lenne. A szállás keresése meg egy újabb misét érne meg.

 

Aki nem talál Mo-on munkát, menjen keressen az EU-ba. Van jó pár ország(németek,hollandok,franciák,belgák,osztrákok), ahol igenis keresnek szakképzett munkaerőt, legális munkahelyed lesz, 1500-2000 Euro/hó pénzért. Ez most jobb mint Amerika.

Előzmény: Törölt nick (1687)
beteg ez a világ Creative Commons License 2011.06.27 0 0 1689

Californiában az őszi iskolakezdéskor minden gyerek családi állapotát ellenőrizni kell. Ha bárki illegal, a hatóságokat értesíteni kell és ők hivatalból vizsgálni kezdik az ügyet, ami eléggé kellemetlen szituációkat szülhet....

Előzmény: Törölt nick (1688)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.26 0 0 1686

Ha elkapnak?

Előzmény: Kocsis István (1685)
Kocsis István Creative Commons License 2011.06.24 0 0 1685

Köszönöm szépen :) Tehát az esélyem akkor megvan :) Hát remélem majd írhatok, ha sikerült, hogy ha más is belevágna legyen valami segítsége:)

Kocsis István Creative Commons License 2011.06.24 0 0 1682

És az olcsó az dollárban mit jelent? kb egy segédmunkás fizetése órabérben mennyi? 6/8$ körül???

Kocsis István Creative Commons License 2011.06.24 0 0 1681

Értem :) Köszönöm szépen:) És milyen lehetőségek vannak arrafelé? Esetleg végzettség nélkül van esély elhelyezkedni?

Kocsis István Creative Commons License 2011.06.24 0 0 1678

Sziasztok!

 

A segítségeteket szeretném kérni! Ki akarok utazni Los Angeles-be És ott munkát válalni. Érdeklődni szeretnék hogy ha kimegyek elvileg a vizum 3 hónapig érvényes... Azalatt ha találnék munkát, akkor kint van rá esély hogy meghosszabítsák? Esetleg ha feketén dolgozok... Akkor milyen problémákkal kell számolnom? És mennyire nehéz La-ben melót találni ha küzdök... És minden ajtón kopogok? :)

Előre is köszi a választ :)

Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2011.06.24 0 0 1675

számítógép memóriaügyben nem egy parkolós csicska mondja meg a tutit, ez a világ már csak ilyen

 

de nem vagyok meglepve, hogy fogalmad sincs ki Hayloft

 

kérj meg valakit, hogy mutasson egy könyvet és hogy hogy kell használni

 

amíg nem sikerül, addig csak lapítsál, ha már Mo-n fosztogatod azokat akik dolgoznak

Előzmény: Törölt nick (1671)
Túlélőblog Creative Commons License 2011.06.22 0 0 1674

Én válaszoltam.

Előzmény: amehes53 (1673)
amehes53 Creative Commons License 2011.06.22 0 0 1673

szerintem nem a nickname-re kellene koncentrálni,  hanem a segitökész és hasznos informáciokra. esetenként méltatni, vagy urambocsá megköszönni.

a szám mellesleg azért van, mert errefelé egy számot is kérnek az ID -hoz (identification) és nekem én ezt az egyetlen nevet használom, ami a nevem és a születési évem.

Előzmény: Túlélőblog (1665)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2011.06.22 0 0 1670

ne röhögtesd ki magad még jobban

Előzmény: Törölt nick (1669)
kisskivancsi30 Creative Commons License 2011.06.22 0 0 1668

Szia!

Neked köszi a választ, fantáziálgattam hogy lehetett ez veled.

Hozzád is csak annyit, hogy nincs másik nickem, eddig olvasó voltam, és

a hozzád intézett kérdésem miatt regeltem be!

Azért örülök, hogy azt hiszitek ilyen "jó" megérzők vagytok.... :o)

Előzmény: huray888 (1666)
kisskivancsi30 Creative Commons License 2011.06.22 0 0 1667

Szia!

Nekem konkrétan azért van ez a szám, mert az alap nicket amit akartam használni már használt volt.

Így átírtam, és biggyesztettem egy számot hozzá!

Nem kell semmilyen összeesküvés elméleten gondolkozni...

A másik nickhez semmi közöm nincs!!!

 

Előzmény: Túlélőblog (1665)
huray888 Creative Commons License 2011.06.22 0 0 1666

Milyen igazad van,nekem is ez az érzésem.Már ketten vagyunk!

Előzmény: Túlélőblog (1665)
Túlélőblog Creative Commons License 2011.06.22 0 0 1665

kisskivancsi30     Hozzászólások (1)

 

amehes53           Hozzászólások (1)

 

 

Néha olyan érzésem van, mintha valaki minden 5. nap csinálna egy új accountot és mindegyiket csak pár napig használná. De biztosan nincs igazam.

Előzmény: Hayloft Ezekiel (1664)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2011.06.22 0 0 1664

miért van majdnem mindegyikőtök nevében valami szám?

amehes53 Creative Commons License 2011.06.22 0 0 1663

ha valaki illegális volt de utána házasság (vagy lotto) alapon megkapta zöldkártyát, minden büne meg lesz bocsájtva. Tehát egy sác már 5 éve bujkált de miután elvett egy amerikai állampolgár magyar asszonyt, simán zöldkártyát kapott.

Előzmény: kisskivancsi30 (1660)
gabi19g Creative Commons License 2011.06.22 0 0 1662

Na siman athoztam ket vinyot, bele sem kukkantottak a kezitatyoba, de meg a poggyaszomba se, szoval hajra.

Előzmény: gabi19g (1654)
huray888 Creative Commons License 2011.06.21 0 0 1661

Kettöt tippelhetsz, házasság vagy lotto. A többit a fantáziádra bízom.

Előzmény: kisskivancsi30 (1660)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!