Keresés

Részletes keresés

_LaJoS_ Creative Commons License 2003.05.25 0 0 topiknyitó
Feszült pillanatok, fesztelen ünneplés

A Szabolcs KSE bajnokságot nyert és két év elteltével visszatért az élvonalba. A fiatalok légiútra indították Kovács Mihály edzőt.

Addig azonban történt egy, s más. Mert például úgy tetszett, a Kövesd elleni mérkőzésen kő, kövön nem marad a bujtosi csarnokban. Az elméletileg minden, mindegy alapon játszó borsodiak apait-anyait beleadtak, emígyen a felettébb izgalmas első félidőben feszült pillanatokat élt át a hazai stáb.

Medve kétszer, kisvártatva pedig Fekete szúrta el a büntetőt, mialatt a túloldalon az exnyíregyházi Kálmán keze rendre elsült. A borsodiak megpróbáltak kibabrálni az éllovassal, tartották előnyüket – eközben a Tarnavölgyivel szemben brutálisan szabálytalankodó mezőkövesdi Driznert piros lappal kizárták a csatából.

Pacza viszont nem packázott. A cseresorból előlépő kapus tornamutatványaival a második félidő elején elbizonytalanította a látogatót, míg Kemény zsinórban bevágott – végre – négy hétméterest, Fekete szórni kezdte a gólokat és máris fordult a kocka. A nagy iramot a jónéhány túlsúlyos frontembert felvonultató kövesdiek nem bírták szuflával, ekkortájt kedvére fickándozhatott az SZKSE.

A házigazda figyelmét az utolsó percekben a katlanban készülődő dáridó kötötte le, apadt az előny, de ez senkit nem zavart. A lefújást követően fesztelenül ünnepelhetettek a Szabolcs KSE tagjai, akik bajnokságot nyertek a második vonalban, vagyis a következő évadban ismét az elitben szerepehetnek!

Kovács Mihály: – Nagy küzdelemben nyertünk, erre egyébként számítottam. Ellenünk minden csapat kettőzött erővel játszott, éppen ezért értékes a mai siker és persze, a bajnoki cím megszerzése is mindannyiunkat boldoggá tesz.



Úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy SZKSE-topiknak, hogy a kézicsapattal kapcsolatos dolgok miatt ne offoljuk a Nyírség-Spartacus topikot.

Mi lesz az NB I-ben? Erősíteni kell, ez nyilvánvaló. Előrebocsátom, hogy az egész bajnoki idényből csak ezt a tegnapi meccset volt szerencsém látni, de ez alapján úgy vélem, hogy egy normális beállósra mindenképp szükség van, és az átlövőinkkel sem voltam megelégedve. Ettől függetlenül ennyivel minimum jobb csapat vagyunk a Mezőkövesdnél, de mennyire lesz ez elég az első osztályban?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!