Aha ! Nekem is ez "AZ AUTÓPIAC", csak azt nem tudtam, hogy az még Erzsébet. Mindenesetre köszönjük szépen a köz nevében. Nem tudtam, hogy ott ilyesmi is van, régen jártam arra. Illetve ha arrafelé vagyok, mozdulni sem lehet a tömegtől. Ha csak nézelődni megy oda az ember, lehet ott valahol parkolni, eladási szándék nélkül ?
Biztosan szoktatok totalcar-t olvasni, most is van egy szellemes, jópoga cikk:
Amikor én vettem jelvényt az F-re, (egyébként az is a autópiacon volt) akkor a csávó hozzott 3 különbözôt (csak a hajlatuk volt más), odamentünk a géphez, kipróbáltuk és a jót felrakta. 2-3 rugó volt az ára, ha jól emlékszem.
Fo"városi Autópiac Kft., 1194 Budapest, Nagyko"rösi út 162. , * (1) 280 7210,
Fo"városi Autópiac Kft., 1194 Budapest, Nagyko"rösi út 162. , Fax (1) 282 5819,
Fo"városi Autópiac Kft., 1194 Budapest, Nagyko"rösi út 162. , (1) 282 5820,
Fo"városi Autópiac Kft., 1194 Budapest, Nagyko"rösi út 162. , (1) 280 7207,
Fo"városi Autópiac Kft., 1194 Budapest, Nagyko"rösi út 162. , (1) 280 7212,
Amugy en nem garantalom, hogy lesz minden, ami kell, de "mazda626" meg "GLX" meg elso kis "mazda"-felirat volt a multkor. Ha jol emlekszem, emblemak is. Csak maszkalni kell a sorok vegen allo butikok kozott, messzirol latszik a sok kis ezustos felirat kiteritve egy asztalra. Legalabbis par honapja igy volt :) A disztarcsakat meg a hatso szarnyakat arusito butikok kozott van asszem.
Egesz szep kis terv, nekem tetszik... A Demio es a Premacy amugy is nagyon tetszik, azokban legalabb rendesen elfer egy egesz csalad! Zoom-zoom-zoom... :-)
IMHO ez közérdekű, mert már valamennyiünknek lopták el emblémáját, és még fogják is. És a pesterzsébeti autópiac címe nyilván nem titkos. Szóval had tudjuk meg mi is !!
HOGY SZÁRADNÁNAK LE A TÖKEI ANNAK, AKI SZOMBATON FÉNYES NAPPAL A BELVÁROSBAN (SZEMMEL LÁTHATÓAN IGEN NAGY KÜZDELEMBEN), LEFARIGCSÁLTA (NINCS RÁ JOBB SZÓ) A JELVÉNYT AZ AUTÓM HÁTULJÁRÓL.
bocsi a csupa nagybetűért, de rettentô ideg vagyok...
van egy jobb hírem is: legújabb fogyasztás: 8,8 liter
Hajnali bagoly:-)))
A szervíz automatikusan regisztrálja az autódat, kapsz kártyát és matricát + egy tájékoztatót a telef számokkal.
A 100e szervíz lassan nagyon időszerű lenne!
somSom
somSom,
hogy lehet ezt érvényesíttetni? Ha majd mondjuk bemegyek a 100e-re, akkor kérhetem, hogy vegyék az enyémet is nyilvántartásba?
És lesz telefonszám, amit hívni kell?
Lengescsillapito: En most csereltettem a 323F-be a ket elsot. Szerelessel, cuccossal egyutt volt 65e Ft. Monroe Senzatrac-ot tettunk bele, azt mondtak ez olyan kozeput a sport es a normal kozott, jo uttartasi tenyezokkel. Es tenyleg bevalt! :-) A szerelest egy autoszerelo haverom csinalta, mint minden egyebet az auton.
A 626GT-ben nekem is allithato volt, tenyleg sokat szamit, hogy eppen milyen uton mesz, mekkora sebesseggel es milyen modra van kapcsolva a lengescsillapito! Pl. sport-modban, az M7-M1 autopalyak szetvalasanal van az a jo kis kanyar (az erdi emelkedo fele), na az a kanyar siman megvolt ~170km/h... Es nem izzadtam, hogy az uton tartsam az autot... Nyugodtan, siman kovette a kormanymozdulatokat! Viszont az ara tenyleg sok! Pigmy jol irta, ~80eFt/db + szereles... Szoval nem tul olcso mulatsag!! :-)
A márkaszerviznél olcsóbban lehet megúszni, de ugyanolyan minőségű lengéscsillapitót nehéz lesz találni mint a gyári. Nekem anno a 323-ban ('85) 50-ből megvolt a két hátsó a kárászynál. Ez egy éve volt. Nekem utángyártottak kerültek be.
Köszi a választ!
Gondoltam, hogy nekem nem állítható van, mert nincsen semmiféle gomb. És nem állíthatóból van választék? Arra gondolok, hogy szerintem most valami sportos van benn, és a cserénél nem olyat raknak bele, hanem mondjuk normált. Mert ezt nem szeretném.
Cserélt valaki mostanában lengéscsillapítót? Mi ennek az ára? A márkaszervizben 38eFt/db + munkadíjat mondtak. Meg lehet ezt úszni olcsóbban?
Lengescsillapito-felujitasrol en is tudok, csak en a Karaszy ceggel beszeltem. Ok azt mondtak, az allithatot is fel tudjak ujitani, meg gazosan is, csak ne legyen megserulve a tengely. Az az egy gond, hogy mar nincsenek meg az allithato lengescsillapitok, tehat kene szereznem bontobal valahonnan, aztan azt felujittatni. (~320ezer forintot most nincs kedvem lengescsillapitora kolteni, hogy gyari allithatot rakassak bele :)