Keresés

Részletes keresés

alexcs Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50918

Megint csak ismételni tudom magamat: NEM CSALÓZTAM SENKIT! Semmi közöm a CH-hoz, nem játszottam ellenetek soha, magáról a csapatról nem tudok túl sokat, csak amit hallok innen-onnan. Nem a csapatotokkal van bajom, de vannak érdekes esetek. Persze, biztos véletlenek közjátéka az egész, de akkor mond már meg nekem: mi oka lenne itt bárkinek is nekiesni a csapatotoknak? Annyira szerintem nem vagytok nagy egyesület, hogy valaki ebből túl sokat profitáljon.

Előzmény: Krounk (50917)
Krounk Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50917

Minden ami nekünk kedvezett:

- Példátlan módon 50ezer forintos büntetést kellett befizetnie a CH csapatának minden egyes végleges kiállításért 3-4 szezonnal ezelőtt.

- A Debrecen elit ligából való kizárásánál mikor jöttünk ki jól, illetve miért?

- A kupából való kizárás megítélésem szerint szabályszerű volt, ami valóban nekünk kedvezett. (Arról, hogy ez van benne a szabályzatban nem mi tehetünk, hogy a betartása nekünk volt jó szintén)

Egyéb konkrétumokra kiváncsi vagyok, mert nem emlékszem, kérlek osszad meg mindenkivel.

Miért mindig ugyanazok az emberek vádolják meg csalással/ részlehajlással őket egy vesztes mérkőzés után?

Nyilván a többször megítélt kiállításokkal képesek csalni egy mérkőzésen. Miért szenved el ennyi kiállítást az a 2-3 csapat? Nem lehetséges, hogy esetleg valóban sok durva szabálytalanságot követnek el ezek a csapatok? (a meccs hevében, vagy szándékosan ezt nem is tisztem és nem is tudom megítélni)

Utolsó bekezdésednél természetesen semmi problémám azzal, ha egy csapat unszimpatikus (esetedben a miénk). Mindenkinek joga van hozzá. Azonban alaptalan vádakkal mocskolódni, gyanúsítgatni nem éppen korrekt dolog. Lehet nem szeretni, vagy utálni, mert nem tetszik a csapat játéka, összetétele, morálja... Csalással dobálózni nyilvános fórumon, jól alátámasztott érvelés nélkül nem szerencsés.

Előzmény: alexcs (50915)
disconnect Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50916

"Érdekes, hogy eddig minden nagy port kavart eset (kizárások) a CH-nak kedveztek. Na ez a nem mindegy."

Ebből elég világosan kitűnik, hogy "fiatal" vagy még, és csak a közelmúlt eseményei alapján ítélsz.

Előzmény: alexcs (50915)
alexcs Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50915

Én nem csalóztam senkit, és nem kurvaanyáztam senkit... már bocs, de tanulj meg olvasni!

Szerinted miért van az, hogy a Vörös, Kovács, Kelemen nevek kerülnek elő ilyen jellegű meccsekkel és csalással kapcsolatban? Mert nekem fogalmam sincs... de sejtésem van. (És nem állítok semmit, de kicsit gyanús.)

Aki meg állított valamit, az sem azt mondta, hogy nem értenének a dolgokhoz, hanem azt, hogy elfogultak néhány meccsen. Ezt azzal akarod cáfolni, hogy elsimert nemzetközi bírók? Lehetnek nagyon tehetségesek, de ugyanakkor szándékosan belenyúlhatnak egyes meccsekbe is. Hogy mi okuk van erre? Honnan tudjam?! De gyanús ez a sok vád...

Mindenki szegény kis mesehősök ellen... nagyon szomorú. Érdekes, hogy eddig minden nagy port kavart eset (kizárások) a CH-nak kedveztek. Na ez a nem mindegy.

Előzmény: Krounk (50913)
crewe31 Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50914

"Tartok tőle, hogy a terjedelmesre sikerült hozzászólásom lényege nem fog eljutni a célszemélyekhez."

Akkor meg minek töröd magad folyton?

Előzmény: Krounk (50913)
Krounk Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50913

Liebe Gyuri kommentjét csak alá tudom támasztani. Egy kemény mérkőzésen egy számomra bíróként még nem ismert RIVÁLIS csapat tagja fújt Vígh Lacival. Hibák voltak a meccsrutin hiánya miatt, ám ezek igen csak apróságok (inkább a mérkőzés hevében vannak túlértékelve ezek a szituációk). A megítélt kiállítások, illetve büntető korrekt módon történt, mindegyik megadható volt.

A sok nagy tudású alexcs, alexzszs és barátai:

Egyszer nem ártana elolvasni a szabálykönyvet. Sőt akár értelmezni is. Mindenkit kurvaanyázni egy fórumon (ráadásul név nélkül) sokkal egyszerűbb.

Biztos azért van 3 nemzetközi bíró a CH csapatán belül, mert egy mocskos, csaló, köcsög banda, akik a nemzetközi ellenőrökhöz IS behízelegték magukat. Biztosan ezért kapnak pozitív visszajelzést, illetve hívják őket újabb tornákra. Bár felmerül a kérdés, hogy a fórumon fellelhető szaktekintélyek véleménye nem mérvadóbb-e.. (mielőtt bárki beleélné magát: NEM) Arra nem gondolt esetleg a fentebb megnevezett nagyérdemű, hogy miért mindig csak nekik van problémájuk a játékvezetőkkel? A tervek szépek, hogy más sportágból képezzünk át bírókat, de ennek a megvalósulási valószínűsége a 0hoz közelít. A floorballosok közül kell több bíró. Amíg nem jelölnek a csapatok új bírókat, addig mindig ugyanazok az emberek fognak fújni/csalni.  A magyar "bírómaffia" és ügyleteit (csak a haverjuk fúj) meg felejtsük már el. Színvonalasan (a szabályok betartásával, következetesen) elit ligás mérkőzést levezetni 5-6 ember képes. Vannak még ígéretes bírók/bírópárok, akiknek azonban még tapasztalatot kell szerezniük ahhoz, hogy a rájátszás mérkőzéseit le tudják vezetni. Abba az 5-6 névbe el kell szomorítanom a pocskondiázókat, de benne van a 3 CH-s neve, és természetesen kizárólag azért, mert jómagam a haverjuk és korrupt cimborájuk vagyok, mi más lehetnék.

Tegyük fel, hogy való igaz amit állítasz és utálni kell a Kovácstól Kelemenig az összes bírót (nem hinném, hogy igazad van), akkor is csökkent értelmi képességre vall, hogy egy csapatként azonosítod őket. Talán 4 éves lehettem (szerencsére még az élet nagyobb része előttem van, de azért ez igen régen történt), amikor megértettem ezt az igen egyszerű halmazelméleti különbséget (CH, mint csapat, bírók a CH-ból), ha jól emlékszem a rovar meg a bogár porblémakör feloldása hozta meg számomra a megvilágosodást.

Summa summarum:

Minden hangosan üvöltő előbb tanulja meg a szabályokat, majd hozzon működő alternatívát a szerinte rosszul teljesítő bírók helyett. (Írni marhára nem elég) Aemnnyiben nincs jobb alternatíva, akkor lehet kiritkával élni, hiszen az jó. Csak van egy olyan formája, ami ezen a fórumon meglehetősen divatjamúlt.. ÉPÍTŐ kritika. Segítek: "a mocskos csaló anyád, megdöglesz, ha meglátunk még1x" a másik kategóriába tartozik. Ha rossz egy játékvezető fel lehet hívni rá a figyelmét, hogy hol hibázott, milyen játékszituációnál használta rosszul az egyértelmű szabályokat.

Tartok tőle, hogy a terjedelmesre sikerült hozzászólásom lényege nem fog eljutni a célszemélyekhez. Ez esetben szíves örömest várom a verbális és non-verbális inzultálást a fórumon/a pályán/ akárhol.

Tisztelettel:

Dávid Máté; IBK-(csaló)-CH #12

alexcs Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50912

Tudtommal egy fórumnak éppen az a lényege, hogy az emberek elmondhassák a véleményüket azokról a dolgokról, amik éppen foglalkoztatják őket.

Nagyon szomorú, hogy ilyenekről kell írni... de lássuk be, hogy ezeknek komoly és valós problémák.

Előzmény: Vígh Laci (50909)
Aatami Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50911

Könnyű mindent kihegyezni a CH csapatára, de abba nem gondolunk bele, hogy jelen pillanatban kisebb bajuk is nagyobb annál, hogy egy Elitligás mérkőzést "elcsaljanak"?

Bírókérdésben abba nem gondol bele a tisztelt hozzászólók többsége, hogy miért utál a bírópáros fújni egy/két csapatnak, vagy miért nem fúj Nekik szívesen? Amíg olyan csapatvezetők ülnek a kispadon, akik műanyag flakonokat dobálnak, kiabálnak, ordítoznak a bírókkal, addig egy bírónak sem lesz kedve "átigazolni" a sportágunkba.

Miért akarná bárki aki a sportághoz kicsit is kötődik akadályozni annak fejlődését? Szerintem mindannyiunk érdeke, hogy ne az ilyen megnyílvánulásoktól legyen hangos ez a sport, hanem olyanoktól, mint a Phoenix - Kroki kupameccsről.

The Ugly Truth Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50910

Végre valamivel egyet is tudok érteni.

Előzmény: Vígh Laci (50909)
Vígh Laci Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50909

Az elmúlt fél évre visszamenőleg és ennek a bajnokság végégig ez a véleményem, mint VÍGH LÁSZLÓ (magánszemély), hogy

HÜLYESÉG AZ EGÉSZ, AMI ITT MEGY!

Ha valakinek valami gondja van valakivel, hívja fel, írjon neki e-mailt, smst, mms-t, közösségi portálokon vagy beszéljen vele személyesen, de ne itt az isten szerelmére.... Miért nem tudunk kicsit előrébb tekinteni a jövőbe? Sokan mondják, hogy reklám meg média megjelenés... Hát ami itt megy az tényleg sokat segít, igaza van mindenkinek...

Itt nem fogok reagálni senkinek semmire itt, hanem az említett utakon mindenki megtalál, ha akar. Ott hajlandó vagyok erről beszélni, pont úgy ahogy eddig is tettem!

Üdvözlettel mindenkinek,

Vígh László

u.i.: ha valaki úgy "esik" nekem most itt, hogy én bíró vagyok, vagy vb tag vagy aresos akkor neki csak azt tudom mondani, hogy szövegértelmezés. Köszönöm.

disconnect Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50908

Alsóházi rájátszás:

CH - Dunaújváros 1-2 (1-0, 0-0, 0-2)

A mérkőzést Vígh László és (egy rivális Neumann játékos) Német Balázs (jegyzőkönyvről olvasom, bocs ha -th-val írod). Jól vezették.

A mérkőzés döntő szakaszában, az utolsó 6 percben HÁROM két perces kiállítást adtak a CH-nak, amiből egyet értékesített is az ellenfél, így hazavitték a 2 pontot.

Fröcsöghetnék én is, de az a kurvanagy büdös helyzet, hogy Székely Gergő palánkra lökte az ellenfelét. Ulicza Tomi belépett elé, és így elgáncsolta. Én föltartottam/föllöktem, mert nem volt más megoldás. Így aztán nem igazán tudok hibáztatni senki mást, csak magamat és csapatomat.  Egy lőtt góllal nem lehet meccset nyerni. Talán maradt még a meccsben kiállítás Újvárosi oldalról, de nem adtak. Emberelőnyös mérlegünk a meccsen -1. Így megintcsak nem tudom hibáztatni a sporikat.

Ha tőlem megkérdezi valaki, nyugodt szívvel ajánlom a fenti bírópárost rangadó mérkőzésekre, mert a teljesítményük tökéletes messze nem volt, de következetes annál inkább. (Most picit szégyellem magam, amiért meg vagyok elégedve a bírói teljesítménnyel, hiszen kikaptunk, és ilyenkor úgy látszik függvényszerűnek kellene lennie a kapcsolatnak, hogy szar volt a bíró. Hát nem volt szar. Mint ahogy a kevés gól ellenére a mérkőzés sem volt rossz. Egyenlő küzdelem - persze ez szubjektív - a végén a szerencsésebb, és a hosszabb kispaddal rendelkező Dunaújváros győzelmével.)

Úgyhogy HAJRÁ, ELŐRE, le a bírókkal, lehet sípot ragadni nyugodtan... csak aztán majd a közgyűlésen (pláne utána) is nyissátok ki a pofátokat, és osszátok az okosat!

Gété Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50907

Szeretném, ha nagyon elgondolkodnánk a szlovák liga módszerén.

jövőre 14 csapat lesz náluk az élvonalban. 26 mérkőzés 13 mérkőzés hétvégén, amikor 2 meccset játszanak majd egy hétvégén.

6 alkalommal otthon 7 alkalommal idegenben.

De mellette van több barátságos kupa, ahol a fiatal játékvezetők pallérozódnak, válogatott összetartás, pihenő hétvége. 

Nem a csapatszámról van szó, ne azt lássátok benne. Sokkal inkább a mérkőzésszám elosztását. Mert most 42 hétvége /szept-május, december ugye bukó/ között. 24-26 mérkőzés. Rengeteg szerintem. Elválaszthatatlan szakadék az OB II és OB I/B között mérkőzésszámban.

Tudom jönnek majd az ellenérvek, hogy hát ez Bpesten kivitelezhetetlen, mert nincs terem. Időben leadott versenynaptárral talán meg lehetne próbálni. Vidéken se könnyű, de racionális.

Vagy pl. összeolvasztható-e az OB I/B és az OB II. pl. 12 csapat keleten -12 csapat nyugaton 2 mérkőzés mindenkinek egy napon. Mindenki játszik mindenkivel, de a 12 csapat egy forduló során 2 helyszínen 6 - 6 csapattal rendezi a fordulóit. 11 játéknap utána még akár rájátszás is lehet 3 játéknappal. 

Vélemények?

alexcs Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50906

Az egrieknek, legalábbis akikkel beszéltem, ez sajnos annyira nem volt elfogadott... :D Főként amikor érezhetően valamerre húzott az illető úriemberek szíve. :D

Ha Miskolcon korrektül lefújják a meccset, az nagyon jó... De sajnos itt más volt a helyzet.

Előzmény: Gété (50905)
Gété Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50905

Alexcs!

Kérlek legyél tárgyilagosabb és körültekintőbb, mert egy-egy butasággal devalválod a jó gondolataidat is.

Az OB II-ben el elfogadott. Miskolcon is az első csapat játékosai fújják az OB II-es meccseket.

üdv

GT

Előzmény: alexcs (50903)
Peny Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50904

Köszönjük a jókívánságokat a CH összes többi játékosa nevében is :)

Az sem túl igazságos, hogy a csapatomat szídják és becsmérlik le úgy, hogy arra csapatként semmiképpen nem szolgált rá.

(Függetlenül attól, hogy mennyire van igazatok egyes tagjait illetően, melyet csapattársként én természetesen nem tudok objektíven megállapítani.)

Előzmény: alexzszs (50895)
alexcs Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50903

Az a gond, hogy leragadsz egy dolognál, pedig itt már rég többről van szó.

1. Adminisztrációs hiba miatt kizárták a Debrecent. Miért? Nem lett volna más megoldás? A bajnokság még magyarázható, de a kupa? Nem az az érdeke embereknek, hogy minél több meccset lejátszanak?

2. Sorozatban gondok vannak a bírókkal. És nem az a legnagyobb gond, hogy állítólag csalnak, bár nagyon érdekes, hogy mindig ugyanazok a bírók kerülnek össztűz alá. Érdekes az is, amikor Neumann B - Eger találkozón két neumannos bíró fúj. Érdekes, amikor valamelyik bírópáros egy órát késik. És nem azért, mert dugó van, hanem mert meccsük volt előtte. Ennyire semmibe kell venni a bírói feladatokat? Szóval egy meccs lefújásához nem is kell sok energia és koncentráció? Vagy amikor a bajnokság egyik esélyesének csapatából két játékos fúj a közvetlen riválisnak? Azzal nincs gond?

3. Biztos nem lehetne átképezni más sportból bírókat, mert ugye erre születni kell. Történt megkeresés a szövetség részéről más sportágak játékvezetői, vagy akárcsak civilek felé? Lehetetlen kiépíteni egy rendszert, ugye? Ennyi pénzért szerintem sokan elmennének fújni meccsekre. És ha kezdő bírók? Amíg valaki következetesen fúj, elfogulatlanul és határozottan, addig nagy gond nem lehet. Kétes esetek mindig lesznek, kezdő és profi bírónál is.

4. Nem azt mondtuk, hogy nem kellenek szabályok. Szabályok nélkül nem lehet játszani, viszont bürokraták nélkül igen.

Előzmény: JD88 (50901)
Gété Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50902

Dave!

Hol edződnek most a kezdő bírók?

Schau - írd meg légyszi, ha olvasod.

üdv

GT

Előzmény: JD88 (50901)
JD88 Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50901

Tényleg, igazából nincs is szükség szabályokra, pofon egyszerű, nem csörög ám egész nap a telefon, nem mennek ki a lakásodhoz igazolást intéztetni, a VB-re is magától kimegy a csapat, nincs mögötte szervezés meg adminisztráció.

Én csak egy dolgot kérnék: nevezzétek meg a bírókat, akiket szívesen látnátok a meccseiteken! Kovács, Kelemen, Liebe és Vörös mocskos csaló, nemzetközi elismerés ida vagy oda, érdekemberek, akik az MFSZ mögötti maffia keretében Kajmán szigeteken tartanak fent bankszámlát. Ha más megy, akkor meg inkompetens szar, játszani sem képes looser a játékvezető, akiket a fenti csalók küldtek ki, hogy jól megszivassa az adott csapatot. Olvassátok csak vissza, mert nincs más, amit felsorolnátok a nagy fröcsögésben, csak ez a két eset van. Akkor ki??? És mivel ugye nem mindig ér rá egy ember, legalább 3 párt ildomos lenne alternatívaként megnevezni. 

Jöhet a sablon válasz: a fentiek miatt nem lehet újat kinevelni. Ok. Akkor melyik top klubb vállalja, hogy az ő meccsein kezdő bíró edződhet?

Előzmény: alexcs (50900)
alexcs Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50900

Amúgy rátapintottál egy nagyon fontos pontra (persze többre is :D).

Miért nem indítanak a csapatok külön bajnokságot? Meg lehetne csinálni. Nem kellene drága pénzekért fizetni a "magasan képzett, elfogulatlan" bírókat, nem lenne ilyen jellegű felesleges bürokrácia, nem zárnának ki senkit. :D

Lenne játéklehetőség, jóval kevesebb pénzért. Úgy alakulna a versenynaptár, ahogy a csapatok akarják. Ha közösek a célok, vagyis mindenki játszani akar a sportszerűség és a fairplay jegyében, akkor a káosztól sem kell tartani.

Azért úgy vettem észre, hogy van pár csapat, akiknek elege van a jelenlegi helyzetből. Váltani kéne...

Előzmény: mfszlelkiismeret (50899)
mfszlelkiismeret Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50899

Itt vagyok,pedig nem létezem......Kint voltam tegnap én is Törökbálinton és amit láttam az közönséges és vérlázító volt.Két jó csapat egyenlő küzdelme volt amit a bírók a 2-ik harmadban látványosan és tudatosan a hazaiak felé elfújtak.Sok érthetetlen büntetést adtak az SZPk-nak,miközben az alattomos és nagyobb szabálytalanságokat simán elnézték a hazaiaknak.Sajnos botrányos,hogy pár ember írányítja a dolgokat,kizárólag azért,hogy magukat és barátaikat szolgálják.Nem veszik észre,hogy hiába nyernek,a többség egy idő után közömbös marad és ezáltal értéktelenné válik a győzelem,még akkor is,ha a srácok a csapatban úgy érzik,ők mindent megtettek.Amire valamikor egy Főnix bajnok lessz,addigra pont csak őket és rokonaikat fogja érdekelni.Addigra max 3 csapat marad aki érdekelt lesz a bajnokságban.Kinek jó ez?Nekik se,a többieknek se.Hogy a francba lehet az,hogy ez a Kovács bíró elment még meccset fújni a lányoknak?Hogy volt pofája?Hogy van pofája egy Kelemen embernek folyamatosan pofátlanul elcsalni a meccseket?Nem gondolja,hogy ha soha nincsenek vele megelégedve,csak az az 1-2 csapat,akkor abba kellene hagynia?A játék se ment,ez se megy.Ennyi.Elöbb utóbb ennek vége lesz és a csapatok saját bajnokságot fognak indítani ahol sportszerüen és élvezetesen lehet sportolni.Nem akadályoznak semmirekellő emberek.Hogy lehet,hogy a Ch-ból 4 olyan bíró van akik folyamatosan fújnak olyan csapatoknak akiket köztudottan utálnak és ezt nem is rejtik véka alá.Ez a pofátlanság teteje!Reméljük,hogy ez csak átmeneti és eltünnek a mocskos,pofátlan emberek.Akkortól lehet majd egy új időszámítást kezdeni a Magyar floorballban.Akkortól lehet a fiatalokat úgy pályára engedni,hogy tudják,tisztán és sportszerűen sportolhatnak.Senki nem akadályozza őket a pályán vagy a zöld asztalnál.A félreértések végett....semmi közöm a Komáromiakhoz,csupán egy floorball szerető emberke vagyok.

Üdv

Előzmény: mfszlelkiismeret (50898)
mfszlelkiismeret Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50898

Hello mindenki!

Újra itt!

Előzmény: alexcs (50897)
alexcs Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50897

Biztos elfogulatlan bírópáros lesz... mi okunk lenne mást gondolni? :D

Persze az előzményeket ismerve már az is nagy teljesítmény, ha egyáltalán a meccset lejátszák. :D

Előzmény: alexzszs (50895)
balla.gyula Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50896

Ares - Eger Női OB képek: https://picasaweb.google.com/balla.tuli

alexzszs Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50895

Azért a birók összeállítására kíváncsi leszek!!

Egyébként remélem az SZPK szarrá verik a CH-csapatát!

Előzmény: alexcs (50894)
alexcs Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50894

És milyen érdekes, hogy a kupában pont CH-SZPK lesz. :D

Aztán időben jelentsétek ám le a meccset... :D

Előzmény: kisVÁRADI (50892)
alexzszs Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50893

Szia !

Szerintem teljes mértékben igazad van, Én is egyre inkább úgy látom arra megy ki a játék, hogy belterjes legyen a Magyar floorball. Az meg, hogy egy-két ember azt csináljon a csapatokkal amit akarnak gusztustalan. Nem a játék a lényeg hanem a hatalmuk fitogtatása. Régen el kellett volna zavarni a francba mindet!!! A floorball népszerűsítése a legfontosabb nem pedig csapatok tönkretevése PL Debrecen most meg veletek szórakoznak miért nem csinálnak ezek maguknaek egy saját szövetséget?Már már vicc amit megengednek maguknak aztán meg írják a fórumon a külön féléle okoskodásaikat csak az a helyzet írhatnak bármit mindenki régen mögélát a dolgoknak az IBK-CH AZ ATYA ÚRISTEN ÁMEN.Gratulálok a renkívüli teljesítményükhöz.

Előzmény: kisVÁRADI (50892)
kisVÁRADI Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50892

A hétvégi két Phoenix-SZPK mérkőzéssel kapcsolatban lenne pár észrevételem.A legérdekesebb a játékvezető küldés:a női mérkőzést az a Kovács G. vezette aki két héttel ezelőtt fegyelmi tárgyalást kezdeményezett az SZPK egyik edzője ellen/vélt sérelmeire hivatkozva/ és méltó párra talált a nem igazán korrekt és elfogulatlan játékvezetésben Kelemen G. személyében.A mérkőzés után Viczena G. V3-at kapott pedig csak gratulált a játékvezetéshez.Ha én kapok V3-at azt megértettem volna.Ezek után a másnapi /szombati/ férfi mérkőzést a Kelemen G.-Vörös L. páros vezette akik ismételten bizonyították,hogy nem biztos a vidéki floorball szükségessége kishazánkban.Az IBK-CH,VB.,JT.,szövetség és az ezek közötti átfedések miatt egy "vidéki" csapatot már sikerült ellehetetleníteni/Debrecen/.Úgy néz ki megvan az új célpont is a személyünkben.Az edzők és a játékvezetők kommunikáciojáról pedig csak annyit,hogy a viselkedésem biztos nem volt korrekt/nehezen is lehetett volna ilyen játékvezetés mellett a női mérkőzésen/,de azt nem tudom elfogadni válaszként a kérdéseimre,hogy ne szóljál semmit,tisztelt Kelemen G. úr. Amit felírtam az az én magánvéleményem kérem nem az SZPK-NOKIA csapatával azonosítani.

Tisztelettel:Váradi György

Állok mindenféle párbeszéd és fegyelmi elé.

balla.gyula Creative Commons License 2011.03.06 0 0 50891
Előzmény: alexcs (50890)
alexcs Creative Commons License 2011.03.05 0 0 50890

Ares B 11-8 Torpedo (3-1; 1-5; 7-2)

Ha jól emlékszem, így néztek ki a harmadok.

Ritus0721 Creative Commons License 2011.03.05 0 0 50889

Javítva:

Phoenix (+K.G-V.L.) - SZPK 8-3 

Előzmény: Ritus0721 (50888)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!