Keret: Kapusok: Király Gábor (1860 München), Fülöp Márton (Sunderland), Gulácsi Péter (Liverpool) Védők: Bodnár László (DVSC-TEVA), Szélesi Zoltán (DVSC-TEVA), Juhász Roland (Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sion), Horváth Gábor (Videoton), Laczkó Zsolt (DVSC-TEVA), Bodor Boldizsár (Roda JC) Középpályások: Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Huszti Szabolcs (Zenit Szentpétervár), Dárdai Pál (Hertha BSC), Vadócz Krisztián (Osasuna), Nagy Dániel (Videoton), Koman Vladimir (Bari) Támadók: Lázok János (MTK), Priskin Tamás (Ipswich), Torghelle Sándor (Augsburg), Németh Krisztián (AEK Athén) Tartalékok: Köteles László (Racing Genk), Gyepes Gábor (Cardiff), Tőzsér Dániel (Racing Genk)
A fiatalok már kellettek. De Lázok? Laczkó? Nagy D?
Tökéletességről szó sem volt. és igen, lehet, hogy majd a Zenit lenyomja őket, de lehet, hogy mondjuk a Barcát fogják kiütni. majd kiderül, mennyire erősek, én nem őket kívánnám ellenfélnek egy BL-selejtezőben, az biztos.
szétszót vagyok : Jenas (2006 VB) nincs benne igy nem 7 Angol Tottenham játékos megy a 2010 VB-re hanem 6... de mehet 3 légiós kamerun védő, hondurasi kp és brazil kapus
Az az a csapat, ami a Liverpoolt és a csodálatos Money Cityt maga mögé utasítva lett negyedik a PL-ben, a végén igen durván jól sikerült sorozatot produkálva a legnagyobbak ellen - nagyjából az Arsenal szintjén teljesítve a bajnokságban(ugye csak az utolsó fordulóban dőlt el, ki is lesz a harmadik). Nyilván rettegni nem kell tőle, de tisztelni talán érdemes. Már ha az ember éppen tovább akar ellenük jutni.
apropó a török Fenerbache 2.helyen zárt, igy Dzsudzsák török kalandja ezzel sokat vesztett vonzerejéből gondolom....
Zenit, Anderlecht, (Fener) mind BL selejtezőre kényszerűl, bajnokként az Anderlecht mondjuk egy Lokival, a többiek akár a Tottenham nézhetnek szembe...
közben jön a VB és egy rakás szlovén, szlovák szerb elárasztja majd a piacot :)
tegnap megneztem csajommal reszegen az agyon fekve jutubuzas utan a Viharsziget c. filmet! Arra gondoltam L Di Caprio kevesbe van a filmben agyilag szetesve mint te, Marika!!