Pál Andris egy meccsen meglőtte annak a Fecze féle 8nak a felét. Sőt annyi gólt lőtt mint Priskin egész szeonban. Erwint nem igazán izgatja a gólok száma, meg nagyon a srácok jépessége sem, különben Lázoknak egyáltalán nem lenne helye a csapatban.
egyébként sztem rendben van a keret, csatárposzotn tudjuk h hulladékok vagyunk, Vass Ádámot Gerát és Leandrot hiányolom. Utóbbinál nem tudom mia gond. És kiváncsian várom Nagy Dánielt.
aki mostanában Ciprusra, Norvégiába ment lekerült a válogatott térképről ( Leó, KovácsP) nem mintha eleve rajta lettek volna...
Laczkó rengeteg gólpaszt adott pont pl Vidi elleni meccsen is, még jó hogy megjegyezte Erwin.. Bodorral vetélkednek egy hiányposzton (Lásd Halmosi)
Priskin 3. éve gyakorlatilag gólképtelen (4 gól) Feczesin aki abszolút közömbös volt számomra szezon elején egy fél szezon alatt nagyot villantott úgy 8 gólos hogy fél szezont sérülés miatt kihagyta !! ráadásúl oda is pakolgatják ahova nemazénposztom-Gera szokott feltűnni 2 in 1 kb Rudolf híján első lenne hazúlról.
Kabáttal mindig van gebasz, ha mehetne lemondja(beteg), ha nagyon hajt könnyen eltorghellésedik (aktuális kezezése a Loki ellen) több hazai gólgyáros nem is nagyon van az élmezőnyben... Németh K viszont ott van ami régen várt pillanat, mint ahogy Koman érkezése is.
De tényleg, akik képben vannak Nikolic témában, világosítsanak már fel! Nem úgy kéne ennek működnie, hogy minden követ megmozgatnak az illetékesek a mielőbbi honosítás érdekében, hogy egy olyan fiatal focista, aki félig magyar és szívesen lenne magyar válogatott, mielőbb játszhasson a nemzeti csapatban, amely nem éppen a gól lövésről híres? Akadnak olyan országok, ahol hasonló helyzetben a köztársasági elnök szaladna az adott játékoshoz, hogy aláírassa vele a papírokat. Nálunk meg elhúzzák még 2-3 évig.
Mindenkit azonnal elkezdenek fúrni. Csak van, akit hangosan, van, akit halkabban. Aztán ha a rosszabb eredmények jönnek, akkor felhangosodnak ezek minden edző esetében. Mindegy, nem értünk egyet az edző nemzetiségével kapcsolatban.
Szerintem: 1. Maradjon Koeman és hagyjuk még dolgozni 2-4 évig. 2. Legyen egy másik külföldi edző és hagyjuk dolgozni legalább 4-6 évig. 3. Legyen magyar edző és hagyjuk dolgozni legalább 4-6 évig.
Természetesen egy kilátástalan szereplés esetén, (mint pl. Bozsik-Détári páros) el kell küldeni, de egy Mattheus, vagy Koeman-féle eredmény esetén hagyjuk már dolgozni....
Mert vb-t nyerni egyből nem fogunk, az tutti.... Sem kijutni....
Eddig az volt a baj, hogy Koeman nem válogat az nb1-ből, várható volt, hogy most meg az lesz a baj, hogy miért pont ezeket.
Nagy Dániel a sérülés után valóban nem nyerte vissza a formáját, de Koeman nem várhat tovább, mert ősszel már tétmérkőzések jönnek, most kell elkezdenie kipróbálni, akiket akar. Bele tudja kalkulálni, ha valakinek csak a formájával van a baj.
Szurkolnunk kell, hogy valamennyi nb1-es jól teljesítsen, mert ha csődött mondanak, Koeman igazolva érzi majd magát, és még nehezebb lesz itthonról bekerülni. Pedig fontos lenne, hogy legyen átjárás a két magyar futball között (ti. "külföldi magyar sztárfutballisták" és "az itteni fos").
Jeneit az első perctől kezdve ott fúrták, ahol érték.
Egyébként szerintem a legtöbben egyetértünk abban, hogy ne legyen a szakmát Magyarországon tanuló edző, a konkrét nemzetiség másodlagos, bár én is jobban örülnék egy magyar edzőnek.
A játékosok ne buktassanak kapitányt hanem szórakosztassák a közönséget. A Németek ellen a vereség sem rosz eredmény ha játszunk egy szoros meccset. A keret nem rosz , sőt nekem tetszik pláne ha afiatal játékosok is kapnak játéklehetőséget. Egy barárságos mecs miat nem kell kapitányt váltani. REMÉLEM AJÁTÉKOSOK BECSÜLETESEN JÁTSZANAK. LACZKÓNAK nagyon örülök harcos egy játékos hozzá hasonló mentalitású labdarúgókra van szükség.
Hozzátennék még egy dolgot: ugye tudja mindenki, hogy a játékosok most könnyűszerrel megbuktathatják Koemant. Ha lélektelen játékkal simán kikapunk a németektől, akkor a népharag elsöpri a hollandot. Ergo, a magyar válogatott játékosai most a szövetségi kapitányért fognak játszani.
Feczesin nekem is eszembe jutott. Amúgy a góllövőlistát tallózva csupa külföldi tobzódik az élbolyban ("Minek ennyi külföldi a magyar bajnokságba?") Kink, Rudnevs, Nikolic, Alves, Kulibaba. Magyarból kettő van: Lázok és Kabát (őket követi Tökszi és Csordás)
Na végre, ezt a napot is megértük! Koman, Németh és Gulácsi az A-válogatott keretében. Nagyon kíváncsi leszek rájuk.
Apropó, máris jelentkezhet egy probléma: mi történjen akkor, ha az U21-es titánok kiváló teljesítményt nyújtanak a nagyok között? Ráadásul nem is egy meccsen? Menjenek vissza ősszel az U21-be vagy készüljenek a svédek ellen?
Csatárfronton kényszerpályán vagyunk. Esetleg Feczesinnel lehetne még kísérletezni.
1, 7 évvel idősebb mint Lázok. 2, Már számtalan lehetőséget kapott a nemzetközi porondon, értékelhető eredmény nélkül.
(Mellesleg én sem Lázokot tartom az ideális megoldásnak. Ha Tésztás Gyuri nem tenné tönkre Lencsét, akkor ő hosszú időre megoldhatná a csatárgondokat...)
Lazokot egyertelmuen manageri nyomasra tettek be, a vasas vagy/es MTK penzt akar erte, mas magyarazat nincs. Laczkonak se jon rosszul a valogatottsag, mint ahogy a videotonos szuperfiuknak szinten.
Akkor teljsesen értelmetlen a döntés. Ha belemegyünk kicsit részletesebben akkor azt mondom Laczkónál Leandro 1 klasszissal jobb, ha már mindenképp kényszermegoldásokban (eredetileg középpályást védőnek) gondolkozunk. Szélesi lefelé lóg ki a Debrecenből. Nagy Dániel most épült fel a sérüléséből, nincs valami jó formában. Gulácsinál Köteles, de még Megyeri is jóval többet csinált az utóbbi időben. De Ő legalább megérdemli a vb-n nyújtott teljesítménye miatt és le lehet nyelni beválogatását. Priskin is erősen kérdéses. Kisérletezget a holland, az látszik csak szerintem nem a legalkalmasabb emberkékkel.