Keresés

Részletes keresés

1zsakkrumpli Creative Commons License 2010.10.07 0 0 2058
Sziasztok!
Van egy filmem (avi, div3)felirat nélkül, valamint van hozzávaló feliratom is *.srt.

Számítógépen megy a film és a felírat, de asztali lejátszóba elindítom a CD-re kiírt filmet, és felírat nélkül megy.

Nincs halvány segédfogalmam sem, hogy mit kell csinálni, hogy az asztali lejátszónál a filmhez megjelenjenek a feliratok.
Tudna valaki segíteni?
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.30 0 0 2057
Úgy érted moziban?
Nem lesz. De neten fenn van rég.
Ne várj sokat, lapos, nem nagy gore.
Előzmény: stan&pan (2048)
inwear Creative Commons License 2010.09.30 0 0 2056
ha nemrég ment, akkor valami újságban nézd meg
Előzmény: trofimov (2049)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.30 0 0 2055
Megírtam a másikban is:Dermesztő szél.
Előzmény: Nixxi87 (2043)
RealCorpus Creative Commons License 2010.09.30 0 0 2054
A másodikhoz megás link, a harmadikhoz meg itt találsz filmet.
Előzmény: RealCorpus (2053)
RealCorpus Creative Commons License 2010.09.30 0 0 2053
A másodiknál a rapidos linkeket kell letölteni. A harmadik meg csak zene.
Előzmény: RealCorpus (2052)
RealCorpus Creative Commons License 2010.09.30 0 0 2052
Próbáld ezt (katt) (az első linkből). Ez elég gyorsan küldi a biteket és csak 3 betűt + 1 számot kér.
Előzmény: 1zsakkrumpli (2050)
pozsoka Creative Commons License 2010.09.30 0 0 2051
Talán tudok segíteni, mi a gond?
Előzmény: 1zsakkrumpli (2050)
1zsakkrumpli Creative Commons License 2010.09.29 0 0 2050
Köszi, de nem sikerül letölteni!
Előzmény: pozsoka (2047)
trofimov Creative Commons License 2010.09.29 0 0 2049
sziasztok!

a következő film ment nem rég a tévében:

amerikai/angol házaspár (idős férj,fiatal asszony) a háború utáni jugoszláviában(?)
eltéved. vmi közeli kastélyban lakó helyi arc szállásolja el őket...,
szekérrel megy az öregért mert az út járhatatlan stb...

előre is köszi...

stan&pan Creative Commons License 2010.09.29 0 0 2048
Tudja valaki, hogy itthon lesz végre látható az Emberi százlábú című film?. Ilyen beharangozók után már nagyon érdekelne. Mostanában nem hallottam róla semmit. Remélem valaki tudja. Előre is köszi.
pozsoka Creative Commons License 2010.09.28 0 0 2047
Íme:
http://oneclickmoviez.com/?s=Nowhere+Boy
http://dodjer.com/comedy/14758-The_Beatles_Magical_Mystery_Tour_1967.html
http://katz.cd/search?q=A+Hard+Day%27s+Night&type=movies
Előzmény: 1zsakkrumpli (2046)
1zsakkrumpli Creative Commons License 2010.09.28 0 0 2046
Sziasztok!

Következő filmeket szeretném ingyenesen letölteni, ezért keresem a lelőhelyeiket:
BEATLES filmek:
1. Nowhere Boy
2. Magical Mistery Tour
3. A Hard Day's Night
Köszönettel!
Macera4 Creative Commons License 2010.09.21 0 0 2045
Hy Toni Yo!
A Komplexusok c. film, -meg a többi, neo realista korszak környékén készült olasz vígjáték- a kedvenceim közzé tartozik. Van tipped, hogy honnét lehetne letölteni?
Előzmény: Törölt nick (2026)
Semantic Creative Commons License 2010.09.21 0 0 2044
Sziasztok,

Ismét keresek egy filmet szeretném, ha segítenétek fellelni, vagy legalábbis a címét kideríteni.

Rendkívül megrendítő történet...van egy sérült lány (talán Emy ?), aki egy intézet elfekvő részén vegetál.  Olyan típusú sérült, mint Stephen W. Hawking (bocs a párhuzamért). A lényeg, hogy nem tudja ellátni magát, mozgáskoordinációs zavarai vannak, kommunikálni sem tud. Visszamaradt a növésben, s bár tizenvalahány éves már, kb. 8 évesnek néz ki.

Az egyik gyógypedagógiai intézmény új dolgozót alkalmaz, egy fiatal, ambiciózus gyógypedagógus-terapeuta lány személyében, aki ellátogat ebbe az intézménybe és szíven üti Emy állapota. Az intézetvezető hozzájárulásával és a barátja beleegyezésével hazaviszi magukhoz Emy-t és bebizonyítja, hogy az ilyen halmozott testi fogyatékossággal élő emberek értelmileg teljesen rendben vannak.

A fiatal terapeuta kitalál egy közös kommunikációs megoldást, amivel ezt igazolja is.

Emy főiskolát vagy egyetemet végez, s ami igazán különleges a történetben az, hogy Emy saját maga egyes szám első személyben meséli el.

Rám olyan hatással volt a film, hogy jómagam is a gyógypedagógia felé vettem az irányt. :-)  De hát elhivatottságból ma megélni nem lehet.

A filmet - emlékeim szerint  -  a Virágot Algernonnak és az Esőember c. filmek időszakában játszották, persze késő éjszaka.

A film valós történetet dolgoz fel, precedens értékkel bírt a gyógypedagógia terén.

Szóval nagyon-nagyon örülnék, ha valaki ki tudná deríteni a címét.

Köszönöm!

Nixxi87 Creative Commons License 2010.09.16 0 0 2043
Sziasztok!Keresek egy filmet.Olyan 2 évvel ezelőtti lehet.A történet a következő:egy fiatal lány útnak indul.Egy srác felajánlja, hogy elviszi.Útközben lesodródank az útról, mivel egy szellem rendőrautó rájukijeszt.Ezzel is álmodnak majd, és a végén egymásba szeretnek...Ennyit tudok.Remélem valakinek beugrik, mert nagyon fontos!!!
andrreix Creative Commons License 2010.09.13 0 0 2042
Neked is köszi
Előzmény: nezs (2040)
andrreix Creative Commons License 2010.09.13 0 0 2041
Köszönöm, a gyors választ !!!
Előzmény: Nevem Viktor a takarító (2039)
nezs Creative Commons License 2010.09.13 0 0 2040

Talán ez az: Pretty Things

Nemrég volt a tv-ben, nem?

Előzmény: andrreix (2038)
Nevem Viktor a takarító Creative Commons License 2010.09.13 0 0 2039
Szia,

ez a film,

http://port.hu/bucsudal_les_jolies_choses/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=106514&i_city_id=3372&i_county_id=1

És itt a kiadott soundtrack:

http://www.chapitre.com/CHAPITRE/fr/MUSIC/moreau-david/les-jolies-choses-bof,392095.aspx

gondolom a cd utolsó száma a záródal, ezen a nyomon talán el tudsz indulni.
Előzmény: andrreix (2038)
andrreix Creative Commons License 2010.09.12 0 0 2038

Keresném azt a  francia(?) filmet, amely egy ikerpárról ( két lány, az egyik talán Lucy...)szól, akik egymás személyiségében és a médiában alámerülve keresik ( nem kevés rendezői társadalom-pszichologizálással)...a személyiség ömnmegvalósításnak útjait, miközben mindez egyiköjük halálához vezet stb. stb. Talán Búcsúkoncert, vagy Búcsúdal volt a címe...

Igazából a film záró dalát keresem !

Köszönöm

airotkiV2009 Creative Commons License 2010.09.12 0 0 2037
Kösszi a gyors választ én is ebben a pillanatban találtam meg egy kép alapján de nagyon szépen köszönöm a segítséget :)
Thibi Creative Commons License 2010.09.12 0 0 2036
Constantine
http://www.port.hu/constantine_-__a_demonvadasz_constantine/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=67825&i_city_id=-1&i_county_id=-1
Előzmény: airotkiV2009 (2035)
airotkiV2009 Creative Commons License 2010.09.12 0 0 2035
Sziasztok keresek egy film címet a tartalmát nagyából tudom a címe semmi pénzért nem jut eszembe és nem is találom. Na szóval a film valamilyen szellem üzőröl szól vagy valami ilyesmi a filmben a főszereplő cigizik és rákos a tüdeje és a sátánal szövetkezik a film úgy kezdődik hogy egy emberből üzi ki a gonoszt egy tükörrel amit útána össze tör. Hát nagyából ennyit tudok róla és azt hogy nem sokára lesz a tv-2 de mivel nem tudom mi a címe nem tudom hogy mikora várható meg nem akarom megvárni előbb is megnézném. válaszokat előre is köszönöm
eroberter Creative Commons License 2010.09.05 0 0 2034
Helló
A Hazáért harcoltak című filmhez keresnék MAGYAR feliratot.
tudom, a Majomparádé torrentoldalon van, de csak azért nem akarnék regisztrálni.
KÖSZÖNÖM, aki segít!
Balthazar Creative Commons License 2010.09.05 0 0 2033
síparadicsomba
Balthazar Creative Commons License 2010.09.05 0 0 2032

Tuti volt már.

80 as évek vége, francia film, egy csajnak gyerekkori bénulás miatt nem mozog a lába, ezért begipszelteti, hogy nyugodtan el tudjon menni egy sparadicsomba és ne nézzen rá senki furcsán.

ott megismerkedik egy férfival és nagy szerelem lesz.

Mi a film címe?

Nori-mori Creative Commons License 2010.08.28 0 0 2031
MESEFILMGYŰJTŐK!!!

Új topic nyílt nektek az indexen!!

"Kutassuk fel együtt azokat a rég feledésbe merült élőszereplős mesefilmeket, mesejátékokat az 50-es, 60-as, 70-es, 80-as évekből, amik sem a boltok polcain, sem a gyakori netes letöltőhelyeken nem találhatók meg!
Hátha neked is lapul valami régi kincs, egy VHS felvétel a szekrényed mélyén, amit szívesen elcserélnél, megosztanál velünk. Keressük - kutassuk együtt!"

Itt várunk benneteket:
MESEFILMGYŰJTŐK KLUBJA
Antheus Creative Commons License 2010.08.21 0 0 2030
Sziasztok!

Egy újabb filmet keresnék, a története az, hogy egy szigeten reked pár ember, miközben valami világháborús japán kincset keresnek. Megtalálják egy japán pilóta csontvázát, az egyik csaj elolvassa a naplóját, megtanul vívni a kardjával

A kincskeresők vezetője asszem dolph lundgren, de az ő filmjei közt nem találtam meg.

Közben a rosszfiúk is megérkeznek, elkezdik üldözni a szigten rekedteket, a kardos csajszi egy párat lehentel közülük, az egyik rosszfiú pedig úgy hal meg, hogy beleesik egy verembe, amikor az aranyért nyúl.

tudom, hogy nem sok, de hátha beugrik valakinek.
Laciso Creative Commons License 2010.08.20 0 0 2029

Sziasztok!

Én is egy régen látott filmet keresek.

1984-1989. között láttam, ha jól emlékszem videó-kazettán volt.

Német nyelven ment, valószínű, hogy német film volt. Egy német krimi.

Arról szólt, hogy egy 12-15éves lány egyedül élt egy családi házban, amit az apja vett neki, mielőtt lecsukták. (börtönbe ment)

Nyitott neki bankszámlát is és a lány nagyon öntudatosan élt egyedül.

Volt egy szomszéd pasas, akinek feltűnt ez az egyedül élő lány és meg akarta  tudni,

miért él egyedül, később a házra is meg a lányra is fájt a foga.

A lány utálta a pasast és többször kizavarta a házból, de az egyre többször zaklatta.

A lány közben összejött egy bicegős, sántítós fiúval.

A végkifejlet az volt, hogy a pasas egy este be akarta cserkészni a csajt, amikor a lány teát kínált neki, de a sajátjába abból a méregből tett, amit az apja bízott rá - végszükség esetére.

A pasas gyanút fogott, hogy neki tett valamit a teájába, és a lány teáját itta meg, amitől azonnal kimúlt.

Még arra emlékszem, hogy éjjel a sánta gyerekkel elásták a hullát a kertben.

Ha valaki ráismer, mert látta és tud segíteni, hogy mi volt a pontos címe, esetleg hol lehet elérni, megköszönném. Segítsetek! A film sokkal izgalmasabb, mint az én mesém! (habár más elárultam a lényeget, de akkor is jó! Lélektanilag nagyon jó, talán triller.)

Előre is kösz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!