Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2018.05.05 -3 0 1326

A névsor fele el sem vállalná, még jó kis gázsiért sem, mert nem akarja égetni magát (pl. Marsi Anikó, Czene Attila). A névsor elején lévők még szóba fognak jönni, csak kellenek "háttérriporterek" is.

Előzmény: Fruzsi_na (1324)
janderka Creative Commons License 2018.05.05 -3 0 1325

Ezek már kiszerepelték magukat korábban. A legtöbbjük üres mint egy darab hordó. Nem nagy  egyéniségek.

Előzmény: Fruzsi_na (1324)
Fruzsi_na Creative Commons License 2018.05.05 -2 2 1324

"hol találnak már olyan szereplőt, akit amatőrnek lehet tekinteni, ennyi évad alatt már mindenki szerepelt aki egyáltalán elvállalta, hogy "hangi adottságok nélkül" fellépjen (már celebet is nehéz találni)"

 

Azért vannak még bőven olyanok,akiknek köze nincs az énekléshez és akiket még el lehetne lőni a műsorban. Akik így hirtelen eszembe jutnak: Kárpáti Rebeka,Miskovics Marci,Jabin Peti,Marsi Anikó,Nagy Réka,Váczi Gergő,Gyetván Csaba,Ada,Bárdosi Sanyi,Katus Attila,Czene Attila,Steiner Kristóf,Voksán Virág,Bódi Sylvi,Baukó Éva,Alekosz,Szögeczki Ági,Horváth Éva,Aleska,Jelinekné Tina,Bea asszony

Előzmény: Ilhilla (1321)
Fruzsi_na Creative Commons License 2018.05.05 0 1 1323

"Nagyon sokan ki voltak akadva, hogy Ivánék "csak" 28 pontot kaptak (pedig ez egy vicc, a 28 baromi magas pontszám kéne, legyen, csak hát nem az)"

 

Vagy itt vagy a Sztárban sztár topikban én is írtam már egyszer,hogy hivatalosan" 1-től 10-ig lehet pontozni.De nem emlékszem olyanra,hogy valaha is adtak 7 pontnál kevesebbet. És ha valakinek "csak" 8 vagy 9 pontot adnak,akkor megy a felhördülés. Engem mondjuk különösebben nem zavar. Ez egy szórakoztató műsor,nem tehetségkutató. Ennél többnek látni nem is kell. Elsősorban a zsűri is szórakozik. Nem a szakmázásról szól vagy hogy énekeseket termeljenek ki.  

Előzmény: CocoChanelEszterrrka (1320)
janderka Creative Commons License 2018.05.05 -1 0 1322

Az a gond, hogy ezt a műsorféleséget ennyi emberrel és ennyi adáson át nem lehet értelmesen előadni. Ilyen sűrűséggel már uncsi, vagy épp kibukik, hogy kamu. Nem véletlen, hogy a "színészek a porondon" annó az MTV-ben is csak egyszer ment évente. 

Ilhilla Creative Commons License 2018.05.05 -1 0 1321

Jogos kritikák és felvetések, amelyeket írtok, de

- hol találnak már olyan szereplőt, akit amatőrnek lehet tekinteni, ennyi évad alatt már mindenki szerepelt aki egyáltalán elvállalta, hogy "hangi adottságok nélkül" fellépjen (már celebet is nehéz találni),

- én pl. azon is csodálkoztam, hogy Kamarás és Keveházi elvállalta a szereplést, de biztos jó a gázsi és hetente 800 ezer néző előtt fellépni nem adatik meg máshol,

- azt pedig, hogy a zsűri nem azért van ott, hogy komoly értékeléseket halljuk tőlük (Kaszával az élen), már az első évadban nyilvánvaló volt.

Előzmény: CocoChanelEszterrrka (1320)
CocoChanelEszterrrka Creative Commons License 2018.05.05 0 1 1320

Teljesen egyetértek! :) Nagyon sokan ki voltak akadva, hogy Ivánék "csak" 28 pontot kaptak (pedig ez egy vicc, a 28 baromi magas pontszám kéne, legyen, csak hát nem az), de engem cseppett sem zavart. Nekem ők Zsuzsival a túl profi szint, nem meglepőek, de az eddigi 3 adás alapján még csak nem is sokszínűek, háromszor adtak elő olyan dalt, amibe kellett színészet, ez nagyon nem változatos. Az egy másik dolog, hogy alapból nem szimpatikus a párosuk, de efelől el tudnék tekinteni, ha egyszer úgy érezném ): "Wow, az most nagyon ott volt,  meglepőek és elsöprőek voltak." Egyelőre ez a pillanat még várat magára.

Erdélyi Timiék esetében, mint ahogyan valaki lejjebb írta is, azért tudok elnézőbb lenni, mert Gönczi van olyan rossz, hogy amatőrnek számítson. Plusz Timi egy hihetetlenül édes, belevaló csajszi, nagyon megkedveltem őt. :)

Andiéknál meg az van, hogy viszonylag kevéssé figyelem az énekteljesítményüket, mert rendszerint a show, a szórakoztató-faktor viszi el a produkciót, plusz mindkettejüknek kellemes humora van, és bejön a személyiségük is (Tomi már az SzSz alatt is szimpatikus volt, bár arról fogalmam sincs, mire föl nyerte meg a szériát), plusz szuperül működnek párosként.

De azért tény,  hogy Timiéknél vagy főleg Kamaráséknál (nekem sajnos ők nagyon hátul vannak a listámon) sokkal szimpatikusabbak Adélék, akik nagyon aranyosak, szerethetőek, és bennük van a show; Rajmund és Szabina igyekezete, szorgalma (ők az igazán amatőrként elindult versenyzők); Keveházi Krisztináék is nagyon szerethetőek, és egyszerűen jól áll nekik a színpad.

Előzmény: Fruzsi_na (1319)
Fruzsi_na Creative Commons License 2018.05.04 0 2 1319

Ennek a műsornak elvileg arról kellene,hogy szóljon,hogy a páros egyik tagja amatőr,vagyis semmi köze az énekléshez. Ehhez képest ott van három olyan személy (Balázs Andi,Erdélyi Tímea, és Kamarás Iván),akik finoman szólva sem nevezhetőek amatőrnek ,sőt már-már jobbak mint a profinak titulált párjuk. Én pont ezért szeretem jobban azokat a párokat ahol az amatőr félnek tényleg nem volt köze eddig az énekléshez.Többre értékelem azokat a párosokat akik szórakoztatóak,vagy ahol esetleg a nem énekes fél igyekszik,fejlődik hétről-hétre. Annak idején nekem jobban tetszett pl. Kucsera bénázása,illetve Pachmann Péter szogalma,igyekezete, folyamatos fejlődése,mint "tökéletes",már-már Beyoncénak kikiáltott Kulcsár Edina (aki szintén nem volt amatőr). És itt is jobban értékelem Rajmund próbálkozását,Tápai Szabina szorgalmát és igyekezetét,Csobot Adél és Rózsa Gyuri,illetve Szabó Ádám és Keveházi Krisztina szórakoztató-faktorra való építését,mint pl. a "tökéletes" Kamarás Ivánt.

derek Creative Commons License 2018.05.04 0 2 1318

A pontozás eleve egy baromság. 

 

Totál feleslegesek a zsűri pontok. Annyira fosik a picsájuk , hogy megsértik a többi celebkollégát , hogy  a 7 pont a legrosszabb , amit eddig adtak itt és a Sztárban sztárban is. Már egy 8-9 pontnál is (parancsszóra) zúgolódik a stúdióban ülő közönség. Annyira nem képesek felelőséget vállalni a pontjaikért , hogy inkább majdnem azonos pontszámokat adnak , hogy a közönség döntse el. Egyszerűbb lenne , ha a zsűri csak kommentálna , poénkodna és ugyanazokat a felesleges közhelyeket puffogtatná ( Most érkeztél meg , most énekeltél a legjobban stb ). A pontozást meg bízza az applikáción keresztül szavazókra. Vagyis így is rájuk van bízva és éppen ezért is feleslegesek az ő pontjaik.

Előzmény: janderka (1313)
ga_zsi Creative Commons License 2018.05.04 -1 0 1317

csodálkoztam is, hogy Balázs Andi mit keres ebben a műsorban. De ők legalább csinálják a show-t. mondjuk adja is magát a kinézetük. Andi nagy darab, aránylag magas, Tomi meg pici.

Előzmény: Ilhilla (1316)
Ilhilla Creative Commons License 2018.05.04 -3 1 1316

Folytatva a sort: Kasszás Erzsi sem amatőr, annyira jól énekel! Szerintem egy színész sem tekinthető amatőrnek, hiszen tanulnak énekelni, táncolni, így -ha csak nem fahangú és falábú- nem nehéz jól teljesíteniük.

Előzmény: TonyBrasco (1315)
TonyBrasco Creative Commons License 2018.05.03 -1 2 1315

Fairebb lenne, ha helyette amatőr versenyezne. Komolyan nem találtak még valami celebet, mint a kézilabdás csaj meg as pólós srác?!

 

Mondjuk Erdélyi Timi esetében is rezeg a léc... ő is színész, és elég jól énekel, pontosabban sokat fejlődött, ő tuti belehúzott és énekórákat vesz folyamatosan.. Miatta csak azért nem szólok, mert Gönci olyan béna, hogy ő simán jó ott amatőrnek.. :) Náluk csak fel kellene cserélni a szerepeket... :)

 

Gyuribá is meglepett, elég jól elénekelget az öreg.. :)

Előzmény: janderka (1314)
janderka Creative Commons License 2018.05.03 -1 2 1314

Hát ez meg a másik. Kamarás konkrét musicalt  tolt le annó Malekkel és duettezett is többször a Csináljuk a fesztivált-ban, és vagy tucatnyi zenés produkcióban vett részt. Itt meg (konkrétan) eljátsza, hogy nem tud énekelni? A "zsűri" meg úgyszintén, hogy akkor ő ezt most lepontozza???? Ekkora agymosást kinek/minek csinálnak? 

Előzmény: TonyBrasco (1294)
janderka Creative Commons License 2018.05.03 -2 2 1313

A pontozás eleve egy baromság. De ha már ennyire nem akarják megbántani vele a "kollégákat", ahogy te is írod, mé' nem viszik le a skálát 1 és 5 közé? Ott elég lenne egy-két pontkülönbség is a minőség árnyalásához és hitelesebb is lenne tőle diferenciálás. Mert egész egyszerűen értelmezhetetlen, hogy kiről mit is gondolnak, ha csak azt látjuk hogy ez 30 pontot kapott az meg "csak" 28-at. Miközben adott esetben az egyik páros kétszer szarabbul tolja mint a másik.

Előzmény: ga_zsi (1304)
pert2 Creative Commons License 2018.05.03 -1 1 1311

Most nezem az ismetlest, Arpa Attila kenterbe verne a mostani amatoroket.  Em lehetne minimalis enektufasi felteteleket szabni?

Ilhilla Creative Commons License 2018.05.02 -1 0 1310

Tény, hogy nincs elszállva magától, nagyon is a "földön jár", de a zsűrizést még gyakorolnia kell! Persze ebben a műsorban elmegy, itt úgysem kell szakmailag értékelni a látottakat (nem is igen lehet)! :-)

Előzmény: Mlle. Grenelle (1308)
Ilhilla Creative Commons License 2018.05.02 -2 1 1309

Én csak azt nem szeretem, amikor "tele szájjal", fogsort villantva nevet, még a manduláját is látni! :-) Rajta is túltesz azonban Ördög Nóra, annyira rondán nevet pl. a legújabb műsorában, hogy nézni sem bírom, ráadásul nem "hangtalanul" mint Adélka, hanem elviselhetetlenül, hallgatni is rossz!

Előadóként látva Adélt: szerintem egyre jobb, még a hangja is sokat változott, érettebb (asszonyosabb?)  lett. Egyébként Bencével nagyon összeillenek, jó látni, mennyire szeretik egymást!

Előzmény: TonyBrasco (1306)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.05.02 0 0 1308

Szerintem Nagy Adri nem érzi magát sztárnak.

Énekesnő, és annyi.

Előzmény: TonyBrasco (1307)
TonyBrasco Creative Commons License 2018.05.02 -1 1 1307

Kasza Tibi a kora és a pályán eltöltött ideje miatt legalább némi tapasztalattal bír, de voltaképp még ő is egy senki, na de ez az Adri?! Nemrég még pattanásos tiniként volt a Mega 6-ban, pár B kategóriás dalt azóta kiadott meg játszott a JR-ben, és már úgy érzi valami sztár?!

Előzmény: Magdi60 (1295)
TonyBrasco Creative Commons License 2018.05.02 -2 1 1306

Ritka már ez a női személyiség, nekem nagyon bejön, egy tündér.. Pontosabban kezd a mai világban sajnos elveszni az ilyen karakter. És így, hogy előadó tehetséggel is párosul érdemes kiaknázni. Nekem ezért lett kedvencem már az X-ben is, nem véletlen csapott rá rögvest Bencécske.. :P Emlékszem, a faktor topickon is mennyire utálta mindenki, próbáltak csóri csajba mindenáron beleállni, pedig szerintem már akkor egy üde színfolt volt...

Előzmény: Ilhilla (1305)
Ilhilla Creative Commons License 2018.05.02 -4 0 1305

Én "láttam bele" Adélka személyiségébe Oszvald Marikát! Azt nem tudom, ő tud-e cigánykereket vetni, de olyan cserfes, izgő-mozgó, tűzrőlpattant, (már-már szeleburdi?) mint Marika. Eddig nem találkoztam olyannal, aki tudná helyettesíteni, v agy pótolni, gondolom a direktorok sem, ezért várják el még 65 évesen is tőle az "akrobatikát". :-)

Előzmény: ga_zsi (1304)
ga_zsi Creative Commons License 2018.05.02 -2 1 1304

hát Csilluka tényleg nem rusnya, de hogy szépnek sem mondható, az biztos. nála ezerszer szebb lányok vannak még a celebek között is. 

szegény nagyon kapálózik, hogy műsorvezető lehessen, de előbb a hangját kellene valahogy megmásítania. ritka rossz hangszíne van, ami nem baj, erről nem tehet, de a TV-be nem jön valami jól. jobban járt volna, ha marad a kis fenekén Debrecenben, vezetgeti a műsorát, és a biztos pontról akar valamit kapirgálni. 

 

Különben Gergely Robi se nagyon szimpi az embereknek mostanság, macsónak képzeli magát, pedig már eljárt felette az idő.

érdekes, mert Rózsa Gyuri sem a fiatalság példaképe, mégsem veszi olyan komolyan magát. igaz ő meg néha már túl sok.

valaki írta, hogy Adél jó lenne Oszvald Marika utódjának. az biztos, hogy nagyon jól állnak neki ezek a szerepek.

 

a zsűri akár lenne, akár sem. 9-ből 6-szor 10 pontot adni! nem merik felvállalni a véleményüket, vagy mi?  ebből a szempont ból sokkal szimpatikusabb pl. a sztárban sztár+ egy kicsi pontozási rendszere. lehet, hogy - ha lesz következő széria, - itt is ezt kellene használni.

Előzmény: Ilhilla (1303)
Ilhilla Creative Commons License 2018.05.02 -2 1 1303

Persze, hogy lehet véleménye, de -mert mínuszt nem tudunk neki adni- kritizáljuk, ahol lehet! :D

Szerintem nagyon rossz ómen volt az a megjegyzés, elkíséri egy életre és nem tudják neki elfelejteni, bármit tesz is!

Előzmény: Mlle. Grenelle (1302)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.05.02 0 1 1302

Véleménye mindenkinek lehet.

Én pl. nem haragszom rá azért, mert kimondta, amit gondolt.

Azt viszont elismerem, hogy nem volt szerencsés, amit mondott.

Előzmény: Ilhilla (1301)
Ilhilla Creative Commons License 2018.05.02 -3 1 1301

Áááá, dehogy, csak nagyon megharagudtam rá, amikor "lerusnyázta" nőtársait! Azóta sem sikerült szépítenie nálam, pedig nem is vagyok "rusnya"! :-)

Előzmény: Mlle. Grenelle (1298)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.05.02 0 2 1300

A Berki mindenkit átver, és senki nem bír hosszabb távon megmaradni mellette...

Előzmény: ga_zsi (1299)
ga_zsi Creative Commons License 2018.05.02 -3 0 1299

Úgyis nagyon megértették egymást az Ázsia expresszben. 

bár mostanában olyan hírek is keringenek, hogy Berki igért nekik valami alamizsnát, ha nekik adják kiesésükkor az amuletteket, de nem láttak még belőle egy petákot sem.

Előzmény: Ilhilla (1297)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.05.02 0 2 1298

Néha nagyon pikírt vagy... 

Előzmény: Ilhilla (1297)
Ilhilla Creative Commons License 2018.05.02 -2 2 1297

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/munka-nelkul-maradt-a-a-nagy-duett-sztarja/5d6keex

 

Ha teper egy kicsit és körbehízelgi "télaput", talán  még műsorvezető is lehet a FEM3-nál, mert ott a "nagyszerű" Berki éppen társ nélkül maradt, kiutálva maga mellől Baukó Évikét! ...ott aztán "rusnyázhat" Csillácska kedvére! :D

Ilhilla Creative Commons License 2018.05.02 -3 2 1296

Nem is értem miért vállalta el... egyébként nem tudom másnak is feltűnt e, de van egy unott és kimért tekintete, főleg mikor az értékelést

 

Gondolom,kiemelt gázsit kap, a színházban éppen ráért és egyáltalán nem mindegy, hogy hetente 800-900 ezer ember látja őt szerepelni.

Ő mindig is olyan "úrfis" külsejű volt, aki fentről szemléli a "pór" népet,  mióta öregszik, egyre jobban kiütközik rajta ez a tulajdonsága? Mondjuk Jocin és Kaszán mi mást is nézhetne! :-)

Előzmény: TonyBrasco (1294)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!