Keresés

Részletes keresés

korgcsa Creative Commons License 2009.03.10 0 0 5279
Már volt. De szerintem az RTL bulvár honlapon biztos megtalálható.
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.10 0 0 5278

tényleg az a műsor mikor lesz a tv-ben?

Előzmény: korgcsa (5277)
korgcsa Creative Commons License 2009.03.09 0 0 5277
Üdvözlök mindenkit! Most jutottam el odáig, hogy végigolvassam a Linedance és Country Találkozóról alkotott véleményeket. Pár gondolattal szeretnék én is hozzászólni.

Linedance és Country... biztosan több zenére is lehet linedancet táncolni, de esetünkben country zenekarok kerültek meghívásra, nem kevesebb, mint öt. Így azt hiszem sokkal kevésbé lett volna helyén való a Linedance és Techno, vagy Linedance és Mulatós Találkozó elnevezés, mert mindkét esetben nagyot csalódtak volna a techno-bulira érkező népek a sok kalapos és csizmás egyén láttán. Ezzel szemben a linedance iránt érdeklődők linedancelhettek, a country zene iránt érdeklődők pedig country zenét hallhattak és nem csak a koncertek alatt, hanem a fellépők programjában is.
E tekintetben csak gratulálni tudok a szervezőknek. Magyar viszonylatban szép számú rendezvényt sikerült összehozni és azt sem bánom, hogy a linedance és a country zene valamelyest összefonódik, hiszen kis hazánkban egyik sem egy népszerű dolog, így azt hiszem egyaránt, egyformán és örömmel profitálhatunk abból, hogy a két műfaj erősíti egymást.

Ami a kritikákat illeti szerintem a Kedves Szervezők sokmindenből már a helyszínen levonhatták a tanulságot és okultak belőle, amit a visszajezések alapján tovább konkretizálhattak és biztosak lehetünk benne, hogy legközelebb sokkal jobb lesz és minden téren ügyesebbek lesznek.
Azért gondoljunk bele: csak azért, hogy összehozzák kedvenc táncuk országos rajongóit, ahhoz mennyi olyan dolognak a megszervezésébe kellett belefogniuk, megoldaniuk és körültekintőnek lenniük, amiben alapvetően nem profik, nem evidens a tudásuk. Azt hiszem egyet nem tehetünk meg velük, hogy szapuljuk őket érte. Az én tiszteletemet elnyerték és én jelen voltam a nézőtéren, a táncparketten és a színpadon egyaránt, sőt kimondottan finom hot-dogot ettem éjjel 11 után. :-)

Szerintem köszönjük meg a pozitív és negatív észrevételeket egyarán mindenkinek, aki JELEN volt. Aki meg nem volt ott, saját lelke rá, hogy mi a túróért ragad billentyűzetet, de tiszteljük az Ő véleményét is!

Konklúzióként még annyit említenék, hogy az este legnagyobb lúúúzerei valójában a Zámbó Árpiék voltak, akikről mikor elkezdtek arról mesélni, hogy - már gyerek korukban is szerették a western filmeket - azzonal kiderült, hogy foggalmuk sincsen, milyen rendezvényre rángatták el őket! :-)
ötfelezős Creative Commons License 2009.03.08 0 0 5276

Kissé bánom, hogy beírtam a fesztiválról...

bluetime Creative Commons License 2009.03.06 0 0 5275

Jaj, még csak most olvastam végig és eddig még meg sem szólaltam...

 

- Ez a fesztivál elsősorban a linedance csapatoknak és rajongóiknak szólt, akik hazai viszonylatban példátlan létszámban jelentek meg a helyszínen. Tisztelet a szervezőknek. Meg hogy a hazai linedance ennyit fejlődött.

- A zenekarok többé-kevésbé kiszolgálták a linedance csapatok igényeit. Ez egyébként egy linedance fesztiválon kicsit a kötelességük is...Tény, hogy a fesztivál megnevezésében a country megnevezés megtévesztő volt, külföldön a country fesztivál a country zenéről, a linedance fesztivál meg linedance-ről szól, még akkor is ha sok átfedés van a kettő között. A szervezők jót akartak, sok linedance-t, meg sok country bandát, de bebizonyosodott, hogy ez sok.

- Technikai problémák voltak. Meg lesznek is.

- Az árak magasak voltak. Hazai viszonylatban. Egy bármilyen bécsi vurstliban egy műanyag pohár (0,3 liter) csapolt sör 3,50.-, vagy 4,50.-Euro. Szorozd meg 316.-Ft-al (mai árfolyam). És emellé ott is szólhat szarul a hangosítás.

- Már két szalagavató bálon voltam ebben a csarnokban. Mindig szar volt a hangositás, a diszkós a hangerővel próbálta legyőzni a terem akusztikáját(kevés sikerrel) és igy jártak a hazai élvonalból meghívott rockbandák is. Viszont igy legalább hamarabb hazamentünk.

- 14 éve játszunk javarészt külföldön. Idéntől úgy döntöttünk, hogy itthon énekelgetünk néha a saját nyelvünkön is. Bocsánat érte. Összesen öt zenekar össz hat és félórás programjába talán belefér három magyar nyelvű nóta is, főleg éjjel 0:45-kor.

- Valójában 0:30-kor felmenni a szinpadra a részünkről már nem sok értelme volt, a nagyérdemű 75%-a már hazament, de tudjuk sokan vártak minket. Köszönet érte, mégegyszer tisztelet a szervezőknek és köszönjük mindenkinek aki eljött.

Kirus78 Creative Commons License 2009.03.06 0 0 5274
Értem-értem! :)
Szerintem mindnyájan egyről beszélünk! :)
ptolgyes Creative Commons License 2009.03.06 0 0 5273

"A maygar szövegű country, az nekem nem a fonográf :(((((((((( az apukámék muzsikája. Ők azt a műfajt megszokták, hisz más nem volt."

 

Szerintem ez már tényleg csak az, hogy mindenkinek más az elvárása egy linedance fesztivállal szemben. Van aki csak Alan Jacksont akarna, van aki technot is, és van aki szereti a Fonográfot. Már csak ezért se lehet mindenkinek megfelelni tökéletesen.

 

Én pl. szeretem a Fonográf, Bojtorján világát, szívesen hallgatom.

Előzmény: Törölt nick (5272)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.06 0 0 5272

Egy szóval nem írtam, hogy szar a Blue Timers. Sőt lejjeb írtam, hogy hallgatom őket is otthon. Sőt kifejezetten jó zenészek. A maygar szövegű country, az nekem nem a fonográf :(((((((((( az apukámék muzsikája. Ők azt a műfajt megszokták, hisz más nem volt.

Nem írtam, hogy szarok a táncosok, hogy aszar a kaja, mert nem volt :DDDDD piára sem írtam, hogy szar, mert megoldottuk a kocsinál, azt sem írtam, hogy szar a feszt és a szervezés. :)))))

Előzmény: Kirus78 (5263)
picking man Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5271
Na végre, hogy befejeztétek. Megjegyzem én nem b*szogatásnak éreztem egyetlen kritikát sem. Kritikának. Bántó él nélkül. Egyébként egy fesztivál szervezésénél nagyon-nagyon sok mindenre kell figyelni. Nem tudom hányan csináltátok, de ez többemberes. Ezért mondom, hogy szürjétek le a tanulságot, a kritikákat jobbító szándékunak vegyétek és ha úgy érzitek jövőre sokkal jobbat tudtok csinálni, akkor tegyétek. Ha van bizonytalanság, kérdezzetek. Nem szégyen. Az a szégyen ha jövőre is elyen lesz. (az ide sem volt azért rossz, de lehetett volna jobb, ha értitek) 
ptolgyes Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5270

Részemről nincs harag. :)

Kedves zenészkollegám ráébresztett, hogy hülyeségbe lohallom bele magam, és kellemesen elbeszélünk egymás füle mellett bizonyos részleteket kiragadva.

Előzmény: Kirus78 (5269)
Kirus78 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5269
Nagyon köszönöm, és tényleg nem aljaskodni akartam. Ne haragudj, ha bármivel is megbántottalak. Én tényleg komolyan gondoltam egy mindenki számára megfelelő fesztivált... nem bunkóskodni akartam.
Előzmény: ptolgyes (5268)
ptolgyes Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5268

Na úgy tűnik a tárgyilagosság már nincs meg az üzengetéseinkben (az én részemről se), úgyhogy inkább abbahagyom a dolgot, még mielőtt kompletten belemászok még pár embernek a lelkivilágába egy teljesen felesleges dolog miatt.

 

Azért tettem le a fesztivál látogatásáról előre, mert tényleg a táncról szól (az pedig megmondom őszintén, hidegen hagy, sőt zenehallgatás közben zavar). Ha szólna a dolog a zenéről, biztos elmennék szívesen, de egyelőre nem ez a helyzet.

 

Nektek továbbra is sok sikert ez elkövetkező alkalmakhoz!

Előzmény: Kirus78 (5267)
Kirus78 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5267
Hm, persze. Az építő, negatív kritika. Ám legyen, ezen már tényleg nem érdemes vitatkozni. Igen, csak techno zene van. Mind nálunk, mind az osztrákoknál. Én is érzek dolgok iránt elhivatottságot. Én sem vagyok profi. Ha figyeltél, én egy reménybeli, számodra is megfelelő fesztiválról beszéltem. Milyen fura. Már arra is ugrani kell, ha az ember jót akar :)
Miért ne találtalak volna meg név szerint, ha egyszer Te írtad, hogy hangosítasz, és azt írtad, hogy reméled kinövi a fesztivál a gyerekcipőt, és akkor majd Te is eljössz. Miért ne sülhetne ki ebből jó is? Lehet tíz év múlva, de aljasság, hogy már most elzárkózol. Most én érzek némi sértettséget, pedig belőlem a jó szándék beszélt.
Előzmény: ptolgyes (5266)
ptolgyes Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5266

Nos, ahhoz, hogy én is jól érezzem magam egy ilyen fesztiválon, elég sok minden kéne változzon. Pl. első körben az, hogy a linedance és a country zene köszönőviszonyban legyenek. Nem vagyok jártas osztrák linedance szokásokban. Ott is szokás technora ropni?

 

De ha már így név szerint megtaláltál kedves Kozma Krisztina, sajnos nem vállalnám a hangosítást. Egyrészt nem vagyok profi, másrész a country iránt érzek némi elhivatottságot, de a linedance-szel járó egyéb dolgok irányába nagyon nem.

Előzmény: Kirus78 (5263)
geszty33 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5265
Továbbra se értem a dolgot. Főképp a nagy sértődést, hogy ezért megérje regisztrálni az index fórumra.

Nem akartam beavatkozni a "nagyok" dolgába,akik mindent tudnak....
Sértődés sincs ,sőt egyetértek egy 1-2 dologgal is DE. az is biztos,hogy
vannak akik tudnak örülni a botladozó lépéseknek is,mert ügye nem mindenki
indul el döcögés nélkül.:
Köszönjük a segítséget és a lelkesítő támogatást a későbbiekhez...
Előzmény: ptolgyes (5262)
Kirus78 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5264
Egyébként én voltam az első, aki elnézést kért a kellemetlenségekért, és megköszönte a negatív kritikát. Ezt se felejtsd el. Én mindenben igazat adtam Nektek. Csak vázoltam az érem másik oldalát.

Nem mi vetettük fel a témát. Ezek csak reakciók.
Előzmény: ptolgyes (5262)
Kirus78 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5263
Ezt nem mondod komolyan. A Blue Timer's szinte csak külföldön játszik, mert ott kellenek. Itthon meg szar? Az eszedbe sem jut, hogy rajtad, és rajtam kívül ezer más ember van, akik azt mondják rájuk, hogy jó-jó, de miért nem énekelnek néha magyarul, ha már egyszer ez az anyanyelvünk? Rajtad (és megint megemlítem magam, mert nekem sincs igényem a Fonográf és stb. "magyar country"-ra) kívül azért még sok ember van, aki country címszó alatt ezt szereti. Azért ezt ne felejtsd el.

Hiába, nem értem én ezt. Mindezt nem is kéne felvennem. Biztosan csak a személyes érdekeltség miatt érint ez ilyen szarul. Már tényleg elhangzott minden oda-vissza. Szar hangosítás, szar táncosok, szar Blue Timer's, szar kaja, szar pia, szar fesztivál, szar szervezés. Ez van. Tényleg nincs értelme ragozni. Szerintem már mindent lehúztatok. Én elfogadtam a negatív kritikát is. Teljesen jogos volt. Nekem sem tetszett volna a ruhatár-kaja-pia téma. De ennek is, mint mindennek, van másik oldala is. Részemről tényleg lezártam a témát. Örülök, hogy ott voltál, remélem, egyszer eljut a rendezvény olyan szintre, hogy a Tölgyesi Peti is jól érezné magát köztünk. Esetleg rábízzuk a hangosítást, és reméljük, mindenki boldog lesz.
:)
Előzmény: Törölt nick (5260)
ptolgyes Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5262

Továbbra se értem a dolgot. Főképp a nagy sértődést, hogy ezért megérje regisztrálni az index fórumra. Nem magyar mondás, de igaz, hogy a pozitív véleményt mindenki szivesen fogadja, de ha negatívot kap, akkor egyből a lelkébe gázolásként fogja fel és védekezik, hogy de pedig az jó volt.

 

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy linedance fesztiválnak bizonyára sokak számára hibátlan volt a dolog (a szervezési gondokat leírták azok, akik megjelentek a rendezvényen, és vették maguknak a bátorságot hozzá, hogy a várható lehurrogás ellenére vállalják a véleményüket). Ezzel nincs gond. Country fesztiválnak ránézésre ugyanúgy felesleges hívni, mint sörfesztiválnak, hot dog fesztiválnak, kalap fesztiválnak, csizma fesztiválnak, akárminek. Ez a dolog a táncról szól és pont. Semmi bajom azzal, hogy létezzen egy országos linedance fesztivál és ezen az emberek teljes megelégedésükre rophassák a linedance-t, akármilyen muzsikára is esik jól nekik.

Előzmény: geszty33 (5261)
geszty33 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5261
Igazából egy dolgot nem értek,végre valami megmozdult kis hazánkban,ahelyett,hogy örülnénk neki csak egymás bántassa jön le az egészből .Olyan emberek mondanak véleményt akik ott sem voltak!
.Lehet ,hogy nem volt tökéletes ,de nekünk a lehető legjobb volt,/ ja és a legelhivatottabb / tudod van egy magyar mondás
kicsi savanyú de a miénk!!!!

Szerintem ez számít.
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5260
de ha csak 2 zenekar lesz, legyen külföldi. kevés esélye van annak, hogy a széllel szemben járok... stb...
Előzmény: cowboyup (5256)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5259
Szurkolok, hogy legyen még ilyen fesztivál :)))) hajrá
Előzmény: Kirus78 (5255)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5258
Mi 6kor érkeztünk, és nem hallottuk, hogy csak 10ig van kaja. ha esetleg 2 zenekar közt bemondták volna, még meg is halljuk.
Előzmény: péter a rebellis (5253)
ptolgyes Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5257

"Ha jobban utánanéznél a dolgoknak"...

 

Ezt nem értem. Ha jobban elolvasod, akkor látod, hogy "Linedance és country fesztivál"-t írtam. Egy pillanatig nem gondoltam, hogy country fesztivált csináltok, amin mellesleg lesz tánc. Szerintem ez a korábbi hozzászólásokból kiderül. Egy linedance fesztivál volt, aminek a mellékhatása a country.

Előzmény: cowboyup (5256)
cowboyup Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5256
Ha jobban utánanéznél a dolgoknak és nem a TV riportra hagyatkoznál ahol tényleg country&linedance fesztiválként emlegetnék, rá fogsz jönni, hogy ez egy LINEDANCE és country fesztivál volt( nem véletlen emeltem ki nagybetűkkel a linedancet).

Itt tényleg az volt a lényeg, hogy eljöjjenek az ország minden szegletéből a táncos csapatok, az, hogy még öt zenekart is meg tudtunk hívni, hogy emeljük a szinvonalat az már a szervezőnk zsebét terhelte.

Szomszéd Ausztriába ha átmész ők egy kétnapos linedance fesztivált 2(kettő) együttessel oldanak meg és valószínűnek tartom, hogy követni fogjuk a példájukat jövőre, hisz addigra reményeim szerint sokkal de sokkal több táncos csapat lesz és ez a fesztivál Róluk szól.

Előzmény: ptolgyes (5254)
Kirus78 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5255
Ez most már kezd átcsapni a nevetséges kategóriába, pro és kontra. Szerintem be kéne fejezni. Aki tud jobbat, csinálja, szívesen elmegyek rá. Ha mi csinálunk ilyet legközelebb, megpróbáljuk mi is jobban csinálni.
A hangosításokkal kapcsolatos kritikákat meg majd továbbítom a nem eléggé elhivatottnak.
ptolgyes Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5254

Valószínűleg ott szúrtam el a dolgot, hogy a "Linedance és country fesztivál" megnevezésből a country fesztál részt, mint country kedvelő, fontosnak éreztem. A fotókat és leírásokat elnézve nekem az jön le, hogy csak a linedance-ről szólt a dolog, ehhez nyújtott aláfestést időnként pár zenekar. Pl. rengeteg fotó van táncosokról, de a zenekari fotók elenyésznek.

 

Ha lehet, akkor most már megkérdezem tőled, mert ennél hitelesebb forrást úgyse tudok: hány ember ment csak country zenét hallgatni és hány ember ment táncolni? A csak zenehallgatók irányából milyen volt a visszajelzés?

 

A hangosítás a képeket elnézve a lehető legjobbtól elég messze volt (és mertem feltételezni, hogy tényleg nem volt jó, ha már egyszer jött rá egy általam őszintének vélt kritika). Nem, tényleg nem hallottam ott a zenakrokat, de egy 3 gyártójú hangfalból összeállított, szellősen szétpakolt front cucc jól szólni általában nem képes. Sejtem, hogy az ok itt is az volt, hogy spórolni kellett a dolgon, meg kellett oldani X összegből. Profi cég 100e alatt nem vállalna be egy ilyen bulit, akinek viszont van valami elhivatottsága a dologgal szemben, az akármilyen erőfeszítéssel, de megcsinálja olcsón. Egy sportcsarnok tényleg nem egy koncertterem, de megdöbbentő különbséggel tudnak szólni ott különböző hangosítások.

 

Sajnos általános megfigyelésem (és elnézést, hogy általánosítok, de elég sokszor futottam már bele), hogy a hangosításra a szervezők hajlamosak nem adni. Egyszerűen nem értenek hozzá, hallottak már olyant, hogy Watt meg hány darab hangfal, erre támaszkodnak. Nekem már mondták azt 3000W hangra, hogy az már úgy akkor elég. Ld. Gárdony esetében Dj Smash hangosítását 2006-2007-ben. Az akkori szervező szerint az volt a lehető legjobb megoldás, és ráadásul 2007-ben szintén megkapta a feladatot az illető.

 

"Este 6 óra körűl belett mondva, hogy lehet kezdeni a vacsorázást mert "csak" este 10 -ig van étkeztetés...Mit kellett volna még tennűnk??"

 

Szerintem vagy közölni mindenkivel a jegy vásárlásakor ezt (és még mindent mást, amit a pénzükért cserében kapnak, ha már bele vannak építve dolgok a jegyárba), vagy a jegy mellé a kezükbe nyomni egy A5 v. A6-os lapra nyomtatva az alap dolgokat, és minimum kiírni a vendéglátó ipari egységhez, hogy meddig van normál kaja, amiért mindenki fizetett, ha már időhöz van kötve.

 

Ettől függetlenül azt mondom, hogy teljesen jó, hogy mára eljutott a linedance oda, hogy egy fesztivált lehet neki szervezni, és az embereket érdekli, elmennek rá. A TV kihívása főképp jó ötlet volt. Ha a közösséget sikerül egyben tartani, akkor rohamos fejlődésnek indulhat a dolog, és tényleg sokkal jobb lesz minden. Ezektől függetlenül szerintem country fesztiválként hirdetni valamit, ami tényleg a táncról szól, nem jó ötlet.

Előzmény: péter a rebellis (5253)
péter a rebellis Creative Commons License 2009.03.05 0 0 5253
Korábbi hozzászólásaid ismeretlenül is kedvemre valók voltak,ezért a legutóbbi beirásod válaszra késztetett...
"Ezért is remélem, hogy lesz ez még sokáig, mert addigra jó lesz benne a szervező gárda... :)irod.
A fórumokon elolvastam a fesztivállal kapcsolatos problémákat, sőt reagáltam is rá...,
A Te véleményed picit sziven ütött...akármilyen mögötte az emotikum,jelezném Neked, kifogás csak az előtérben lévő szolgáltatásokra érkezett.
Legnagyobb örömünkre, magára a programmra, zenére, összeállitásra stb. semmi kifogás nem volt.
Minden programmpont megvalósult!! Jó hangulat volt.
Ez a lényeg !!!
Jó zenekekarokat hivtunk,olyanra biztuk a hangositást, akiről tudtuk, hogy a nem igazán jó aksztikájú sportcsarnokból a lehetö legjobb eredményt hozza majd ki.Tudtuk, hogy nem tökéletes egy sportcsarnok akusztikája, de a zeneakadémiát mégsem bérelhettük ki...
Éjjel 1 órakor még volt hotdogos, volt még némi ital is...
Az étkeztetést a kerület egyik legjobb éttermére biztuk, akik még a megrendelt 350 adagon túl-pótlólag- rántott pulykamellet hoztak, burgonyával.A késön ébredők még ezután is beválthatták hotdogra a kajajegyüket....persze csak akkor ,ha megkérdezték ...
Este 6 óra körűl belett mondva, hogy lehet kezdeni a vacsorázást mert "csak" este 10 -ig van étkeztetés...Mit kellett volna még tennűnk??

Az ital és ruhatár árak kicsit valóban magasabbak voltak a stabil helyen működőknél...ez van...sajnálkozom is miatta....
Itt nem volt állami docáció ,a járulékos kőltségeket beépitették az árakba...nem volt nyereséges részleg amiből kompenzálni lehetett volna.

Azért vettem a fáradtságot az irásra, mert úgy éreztem ,hogy Te , akinek a véleményével általában egyetértek,néhány ,-- egyes dolgokat kritizáló ,de mégis gratuláló--beirás alapján reménykedsz, hogy majd "egyszer" jó lesz a szervező gárda...

Jó lenne nem eltéveszteni az arányokat....

Természetesen igyekszünk a következőkben még jobban odafigyelni a dolgokra, de most--talán szerencsénk is volt-- jól sikerűlt a rendezvény .Jók voltunk!

Látod, igy van ez...irtam egy sort,hogy többnyire egyetértek Veled és utána ötvenet, amiben nem értek egyet Veled....ha nem adnék a véleményedre, nem irnék egy sort sem....ennyit az arányokról...
Üdv.Péter
Előzmény: ptolgyes (5251)
picking man Creative Commons License 2009.03.04 0 0 5252
Szervezők! Ne szomorkodjatok, inkább okuljatok! Kérdezzetek tapasztalt fesztivál szervezőket a buktatókról! Egyébként gratulálok. Az RTL meghívása telitalálat. Azon mondjuk csodálkozom, hogy el is mentek. Bár vittek magukkal két bulvárt is, de ez kit érdekel. Csak így tovább!!!!!!!!!!
ptolgyes Creative Commons License 2009.03.03 0 0 5251

Abszolút belátom, hogy miért tudta jól érezni magát valaki, aki a táncért ment.

Ezért is remélem, hogy lesz ez még sokáig, mert addigra jó lesz benne a szervező gárda... :)

Előzmény: Csibito (5250)
Csibito Creative Commons License 2009.03.03 0 0 5250
Maradjunk annyiban, hogy én - illetve az egész szegedi táncos csapat - azért tette meg a 200 kilométeres utat, hogy jól érezze magát olyanok társaságában, akikkel ritkán találkozik, és a lelkük egy kis darabja közös. Épp ezért nem voltam hajlandó fönnakadni semmin, lett légyen az ruhatár, hangosítás, büfé, bárakármi.
Első ilyen jellegű rendezvény volt; arra kellene büszkének lenni, hogy végre nálunk is elindult valami. Én igenis örülök, hogy az első lépéseknél jelen lehettem. Minden hiba ellenére is le a kalappal a szervezők előtt, és csak így tovább!
Előzmény: ptolgyes (5241)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!