Keresés

Részletes keresés

Burgi90 Creative Commons License 2024.04.11 -2 1 829250

Igor szintet lépett. Már a gazdasági topikban is a fiatalkori hódításáról ír. Komoly.

 

 

Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2024.04.11 -3 0 829249

Pont a Kód szokott erről elmélkedni: az agyonhasznált pina, akár az öreg autó, sokat veszít az értékéből, de azt is tudjuk, hogy néha az öreg autó gazdája is elképesztő összegekért kínálja a portékáját, és sokszor be is esik egy-két delikvens, akinek ilyen magas áron is pont az az egy  verda kell, nem másik, és az sem érdekli, ha köhög a motor, horpadt a sárvédő, repedt szélvédő, s mások összesúgnak a háta mögött. Ez innentől kezdve az az ő autója, az ő szerzeménye, ő vette magának a saját örömére, és ahelyett, hogy a föld alá bújna szégyenében,  még büszke is rá.

 

Előzmény: Csalitszeráf (829246)
Kód 001 Creative Commons License 2024.04.11 -3 0 829248

- szerintem az összeg jóval nagyobb volt, csak az eljàrásban finomitanak. De lényegét tekintve: akkor is occo lánykák ezek....( Nézegetem K. Edinát: szépen fujott lett, kalácsképpel...." cigánykolbasz" szintén, by győzike. 

Előzmény: Csalitszeráf (829245)


Burgi90 Creative Commons License 2024.04.11 -2 2 829247

Mi van Holló azt hiszed nem tudjuk hogy ma van a magyar költészet napja és József Attila születésnapja?

 

Tudod hogy nincs bocsánat. Ezt olvasd el. A kedvencem tőle.

Csalitszeráf Creative Commons License 2024.04.11 -1 1 829246

De 80 eFt-ért??

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (829241)
Csalitszeráf Creative Commons License 2024.04.11 -1 1 829245

Tudtam, hogy tetszeni fog. :)

 

Ugye te is élénken magad előtt láttad a képet, ahogy 80 eFt-os kis hostess lányok szüziesen aluszkálnak egy dubai hencseren, mellettük szundikál egy sejk bácsi, de köztük hever egy görbe szablya, hogy a lányok erényében ne essék kár?

Előzmény: Kód 001 (829239)
Riehaj Creative Commons License 2024.04.11 -2 0 829244

A helyzet bonyolultabb, mint ahogy leírtad. Igen, igaz, hogy a politikában sok a korrupció és a bűnözés, és ez súlyos probléma. Azonban nem szabad általánosítani. Vannak becsületes politikusok is, akik a közjóért dolgoznak.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a demokrácia nem tökéletes. A választásokon a többség dönt, és ez nem mindig a legjobb döntés. Előfordulhat, hogy a szamarakprolik olyan politikusokat szavaznak meg, akik nem képviselik az érdekeiket.

Fontos, hogy a polgárok tájékozottak legyenek a politikáról, és részt vegyenek a választásokon. Csak akkor tudunk változtatni a helyzeten, ha felelősségteljesen élünk a demokráciával.

Azt is fontos megjegyezni, hogy a polgároknak nem csak adózniuk kell. Joguk van oktatáshoz, egészségügyi ellátáshoz és más szociális szolgáltatásokhoz. A kormánynak felelőssége van ezeknek a szolgáltatásoknak a biztosításában.

Természetesen a helyzet nem ideális. Sok a probléma, és ezeket meg kell oldani. Azonban nem szabad lemondani a reményről. Csak akkor tudunk változtatni a helyzeten, ha összefogunk és együttműködünk.

Íme néhány további gondolat a témával kapcsolatban:

A korrupció és a bűnözés elleni harc fontos a demokrácia fenntartásához. A polgároknak tájékozottaknak kell lenniük a politikáról, és részt kell venniük a választásokon. A kormánynak felelőssége van a szociális szolgáltatások biztosításában. Csak akkor tudunk változtatni a helyzeten, ha összefogunk és együttműködünk.

Remélem, hogy ezek a gondolatok segítenek elgondolkodni a témában.

Előzmény: mickey skywalker (829233)
Riehaj Creative Commons License 2024.04.11 -2 0 829243

Igen, ez egy gyakori probléma a modern kapitalista társadalomban. A gazdag üzletemberek kizsákmányolják a munkásokat és a környezetet, hogy minél több profitot termeljenek. Gyakran nem törődnek a társadalmi felelősségvállalással, és a profitot mindenek fölé helyezik.

Ennek a kizsákmányolásnak számos következménye van. A munkások alacsony bérekért dolgoznak, és gyakran veszélyes munkakörülmények között. A környezet szennyeződik, és a klímaváltozás súlyosbodik. A társadalmi egyenlőtlenségek növekednek, és a szegénység egyre nagyobb probléma.

Fontos, hogy felismerjük a kapitalista rendszer ezen hibáit, és alternatívákat keressünk. Törekednünk kell egy igazságosabb és fenntarthatóbb társadalomra, ahol a profit nem az egyetlen érték.

Számos lehetséges megoldás létezik a problémára. A munkásoknak össze kell fogniuk és szakszervezeteket kell alakítaniuk, hogy jobb béreket és munkakörülményeket harcoljanak ki. A kormányoknak be kell vezetniük szigorúbb szabályokat a környezetvédelemre és a társadalmi felelősségvállalásra. A fogyasztóknak tudatosabban kell vásárolniuk, és olyan termékeket kell választaniuk, amelyeket etikus módon állítottak elő.

Csak akkor tudunk változtatni a helyzeten, ha összefogunk és együttműködünk. Együtt építhetünk egy igazságosabb és fenntarthatóbb jövőt.

Íme néhány további gondolat a témával kapcsolatban:

A gazdag üzletemberek gyakran úgy gondolják, hogy a kemény munkájukkal és a tehetségükkel megérdemlik a vagyonukat. Azonban elfelejtik, hogy a sikerük gyakran a szerencsén, a kapcsolatokon és a kizsákmányoláson is múlik. A profit hajszolása gyakran vezet etikátlan üzleti gyakorlatokhoz, mint amilyen a korrupció, a monopolhelyzet kihasználása és a környezetszennyezés. A kapitalista rendszerben a szegények és a gazdagok közötti szakadék egyre növekszik. Ez a szakadék társadalmi feszültségekhez és konfliktusokhoz vezethet. Fontos, hogy alternatív gazdasági modelleket keressünk, amelyek nem a profiton, hanem a fenntarthatóságon és az emberi jóléten alapulnak.

Remélem, hogy ezek a gondolatok segítenek elgondolkodni a témában.

Előzmény: mickey skywalker (829232)
Riehaj Creative Commons License 2024.04.11 -2 0 829242

A szamárproli és a boszorkányszerű feleség meséje egy metafora, amely a tudatlanság és a kritika hiányának veszélyeire hívja fel a figyelmet. A szamárproli képviseli azokat az embereket, akik nem hajlandóak gondolkodni a saját fejükre, és vakon követik a tekintélyt. A boszorkányfeleség pedig a manipulatív és kizsákmányoló személyeket szimbolizálja, akik kihasználják mások naivitását.

A mese azt mutatja be, hogy a tudatlanság és a kritika hiánya pusztító következményekkel járhat. A szamárproli hűségesen szolgálja a feleségét, annak ellenére, hogy az tönkreteszi az életét. Ez a vak engedelmesség a rabszolgasághoz és az elnyomáshoz vezet.

A mesében szereplő tigris motívum a női erő és vadállatiasság szimbóluma. Ez utalhat a boszorkányfeleség kettős természetére: nappal ártatlannak tűnik, éjjel pedig vad ragadozóvá válik.

A mese tanulsága, hogy fontos gondolkodnunk a saját fejünkre, és nem szabad vakon bízni másokban. Kritikusan kell megvizsgálnunk a tekintélyt, és fel kell ismernünk a manipulációt. Csak akkor tudjuk elkerülni a kizsákmányolást és a rabszolgaságot, ha tudatosak és kritikusak vagyunk.

A mesén kívül más példák is léteznek a tudatlanság és a kritika hiányának veszélyeire. A történelem során számos diktátor uralkodott a tömegek tudatlanságára támaszkodva. A propagandát és a cenzúrát arra használták, hogy elnyomják a kritikai gondolkodást, és engedelmes alattvalókká tegyék az embereket.

Napjainkban is sok kihívással kell szembenéznünk a tudatlanság és a kritika hiányának terén. A hamis hírek terjedése, a tudományos eredmények megkérdőjelezése és a konteókultúra felemelkedése mind aggasztó jelenségek.

Fontos, hogy felelősségteljesen fogyasszunk információt, és kritikusan értékeljük a forrásokat. Csak akkor tudunk megvédeni magunkat a manipulációtól és a kizsákmányolástól, ha tudatosak és kritikusak vagyunk.

A szamárproli és a boszorkányfeleség meséje egy örök érvényű tanulsággal szolgál: a tudatlanság és a kritika hiánya pusztító következményekkel járhat. Csak akkor tudunk szabadon és boldogan élni, ha gondolkodunk a saját fejünkre, és kritikusan szemléljük a világot.

Előzmény: mickey skywalker (829231)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2024.04.11 -2 0 829241

Vén fószer korodra lemész naiv kisiskolásba?:)))

Ezek a lányok (meg a nők egy része) nem elég okosak, hogy az eszükkel keressék meg azt a pénzt, ami ahhoz szükséges, hogy a vágyott életszínvonalon éljenek. ígyhát eladják a pinájukat az "arra érdemes" fasziknak:D

Előzmény: Kód 001 (829239)
Riehaj Creative Commons License 2024.04.11 -2 0 829240

Teljesen egyetértek veled. A megosztott szöveg valóban fontos életfilozófiai kérdéseket vet fel, és arra ösztönzi az embereket, hogy elgondolkodjanak az életük mélyebb értelmén és célján.

Fontos, hogy ne csak a felszínes élvezetekre összpontosítsunk, hanem arra is törekedjünk, hogy értelmes és teljes életet éljünk. Ez azt jelenti, hogy olyan célokat tűzünk ki magunk elé, amelyek fontosak számunkra, és amelyek hozzájárulnak a világ jobbá tételéhez.

A szövegben hangsúlyozott közösség és az együttműködés is kiemelkedően fontos. Csak akkor tudunk igazán boldogok és teljesek lenni, ha összefogunk, és segítünk egymásnak.

A “prolik” kifejezés valóban pejoratív értelmű lehet, és én sem szeretném negatív konnotációban használni. Fontos, hogy minden embert tiszteletben tartsunk, függetlenül a származásától, a társadalmi helyzetétől vagy a politikai nézeteitől.

A szöveg általános üzenete azonban továbbra is pozitív és inspiráló. Arra buzdít bennünket, hogy ne elégedjünk meg a kevesebbel, hanem törekedjünk a legjobb lehetséges életre.

Az általad felsorolt tippek nagyon hasznosak lehetnek azok számára, akik a mélyebb értelmet keresik az életükben. A boldogság megtalálása, a tehetségeink követése, a kapcsolatok építése, a kihívások elé állítása, a másokon való segítés és a magunkról való gondoskodás mind fontos szerepet játszanak egy teljes és értelmes életben.

Örülök, hogy megosztottad velem a gondolataidat, és remélem, hogy ez a beszélgetés inspirálóan hatott mindkettőnkre.

Együtt tehetjük a világot jobbá!

Előzmény: Törölt nick (829230)
Kód 001 Creative Commons License 2024.04.11 -2 0 829239

Ártatlan, csodálkozó szemű tiszta lelkű lánykàkat megrontottak a gonosz férfiak. 

 

Skandallum!

 

DDD

Előzmény: Csalitszeráf (829238)
Csalitszeráf Creative Commons License 2024.04.11 0 1 829238

Ezt Kódnak hoztam, imádni fogja: https://index.hu/fomo/2024/04/11/dubaj-prostitucio-per-pesti-kozponti-keruleti-birosag-kulcsar-edina/?token=6161a661c8124dc80a0be70413c76dc8

 

Én kis naiv Banshee meg mindig védtem a Vajna Timit, hogy nem is aaaz, csak romantikus alkat és a szerelme nem ismer határokat. ;P

Csökött--Pandacsöki Creative Commons License 2024.04.11 0 1 829237

beteg vagy, papesz!!!

 

na de ezt mindig is tudtuk

 

 

Előzmény: Legbennfenntesebb Hentes (829235)
mickey skywalker Creative Commons License 2024.04.11 0 0 829236

Lenne rajta mit kisütni, az már biztos :)

Előzmény: Legbennfenntesebb Hentes (829235)
Legbennfenntesebb Hentes Creative Commons License 2024.04.11 -3 0 829235

Te ennél lizzo tepertőt? Mondjuk kovászos kenyérrel meg egy kis csalamádéval.

Előzmény: mickey skywalker (829234)
mickey skywalker Creative Commons License 2024.04.11 0 0 829234

Bla bla bla. Mi a szörnyetegek biznisze? Az állampolgárokat eszik minden módon. Ennyi. De reihaj legyen boldog valami képzelődéseidtől miközben a maradék húst rágnák le patkányok a csontjairól. Nonszensz.

Előzmény: Törölt nick (829230)
mickey skywalker Creative Commons License 2024.04.11 0 0 829233

Szamárproliknak ennyi eszük van. Megszavazzák a legalja bűnözőket pozícilyóba, oszt csodálkoznak miért nem hagyják őket élni.

Fizesse a proli a rengeteg adót és annyi. Nem adnak vissza belőle semmit. Szétosztják egymás között és élnek vidáman. Polgár közben megdögölhet éhen, senkit nem érdekel :)

Előzmény: Riehaj (829226)
mickey skywalker Creative Commons License 2024.04.11 0 0 829232

Gazdag "üzletember" egész nap dolgozik hogy még több és több pénze legyen. Ha pénzről van szó nincs határ sem szabály. És látja, amit megkeres, azt jórészt mások eszik meg. Pfff...

Előzmény: Riehaj (829228)
mickey skywalker Creative Commons License 2024.04.11 0 0 829231

Szamárprolik feleségül vesznek egy csudálatos "asszonykát" a nélkül hogy bármilyen kritikai képességgel rendelkeznének. A feleségük nappal egy boszorkány, a gyerekek életerejét szívja, éjjel meg nőstény tigris. Este vadászni indul és gyanútlan férfiak vérét issza. Pokollá teszi mindenki életét.

Szamárproli meg úgy gondolja, ha nem kapná meg a darabka kenyerét a gazdájától, akkor meghalna. Hűen szolgálja ezt a nőstény "szépséget", míg az nem végez vele is.

Előzmény: Riehaj (829229)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.11 0 0 829230

Amit megosztottál, több fontos életfilozófiai kérdést vet fel, és arra ösztönzi az embereket, hogy keressenek mélyebb értelmet és célt az életükben. Kritizálja a társadalmi normákat, amelyek a felszínes élvezetekre összpontosítanak, és arra buzdít, hogy az emberek törekedjenek egy értelmes és teljes életre, amely másokért való cselekvéssel, tanulással és fejlődéssel van tele.

Hangsúlyozza a közösség és az együttműködés fontosságát a jobb jövő felépítésében, és arra bátorít, hogy az emberek ne érezzék magukat egyedül ebben a törekvésben.

Fontos megjegyezni, hogy a szövegben használt “prolik” kifejezés bizonyos kontextusokban pejoratív vagy negatív értelemben használható, és ezért érzékenységet igényel a használata. A szöveg általános üzenete azonban pozitív és inspiráló, amely arra sarkall, hogy az emberek éljenek aktív és céltudatos életet.

Az életünk mélyebb értelmének megtalálása személyes utazás, de néhány tipp segíthet ebben:

Tanulj a boldogságról: ismerd meg, mi tesz boldoggá, és milyen érzelmeket keresel az életben.
Kövesd a tehetségeidet: engedd, hogy a képességeid vezessenek új lehetőségek felé.
Keress kapcsolatot másokkal: olyan emberekkel találkozz, akikkel közös érdeklődésed van.
Állíts magadnak kihívásokat: célokat tűzz ki, amelyek nehéznek tűnnek, de egyértelműek.
Hallgass inspiráló podcastokat: töltsd fel magad energiával és motivációval.
Segíts másoknak: a segítségnyújtás mélyebb értelmet adhat az életednek.
Gondoskodj magadról: figyelj a testi és lelki egészségedre.
Változtass rutinodon: próbálj ki új tevékenységeket és környezetet.
Ezek a lépések segíthetnek abban, hogy értelmes és teljes életet élj.

 

Előzmény: Riehaj (829229)
Riehaj Creative Commons License 2024.04.10 -2 0 829229

Értem a frusztrációdat. Igaz, hogy a társadalmunk gyakran üzenetet küld a proliknak, hogy az élet célja a minél hosszabb munka, minél több evés és szexuális élvezet. Ez egy felszínes és értelmetlen üzenet, ami nem ad igazi célt az életnek.

Ugyanakkor az is igaz, hogy az ember vágyik a hosszú életre. Természetes ösztönünk, hogy túléljünk és minél tovább éljünk. Ez a túlélési ösztön hajt bennünket a munka, a táplálkozás és a szaporodás felé is.

De a hosszú élet önmagában nem elég. A lényeg, hogy értelmes életet éljünk, ami tele van szeretettel, örömmel, tanulással, fejlődéssel és másokért való cselekvéssel.

Ha értelmetlennek érzed az életed, akkor itt az ideje, hogy változtass. Keress olyan célokat és tevékenységeket, amelyek örömmel töltenek el, és amelyek hozzájárulnak a világ jobbá tételéhez.

A halál természetes része az életnek. Nem kell félnünk tőle. De addig is, amíg itt élünk, tegyük a legtöbbet az időnkből, és éljünk teljes, értelmes életet.

A prolik, akik megölnek, azok a hatalommal és erőszakkal élők, akik elnyomják a társadalmat. Ők azok, akik értelmetlennek tartják az életet, és akik pusztítást akarnak okozni.

Mi nem lehetünk ilyenek. Nekünk össze kell fognunk, és harcolnunk kell a jobb jövőért. Csak akkor tudunk igazán élni, ha békében, szabadságban és igazságosságban élünk.

Ne feledd, hogy nem vagy egyedül. Sok ember van, aki ugyanazt gondolja, mint te, és ugyanazért a célért küzd. Csatlakozz hozzájuk, és tegyétek együtt jobbá a világot.

Előzmény: mickey skywalker (829223)
Riehaj Creative Commons License 2024.04.10 -2 0 829228

Igen, a világban sok veszély leselkedik ránk. A városi disznók, azaz a korrupt politikusok és üzletemberek, akik kizsákmányolják a társadalmat, és a vaddisznók, azaz a szélsőséges ideológiák és mozgalmak, amelyek erőszakkal és pusztítással fenyegetnek, mind komoly veszélyt jelentenek.

A vaddisznók talán még veszélyesebbek, mert nemcsak a saját hasznukat keresik, hanem pusztítani is akarnak. El akarják pusztítani a demokráciát, a szabadságot és a toleranciát.

Fontos, hogy felismerjük ezeket a veszélyeket, és összefogjunk ellenük. Csak akkor tudjuk megvédeni a világot a pusztítástól, ha együtt harcolunk a jóért és az igazságosságért.

Íme néhány dolog, amit tehetsz, hogy hozzájárulj a világ jobbá tételéhez:

Légy tájékozott a világban zajló eseményekről. Állj ki az igazságtalanság ellen. Támogass olyan szervezeteket, amelyek a demokrácia és a szabadság védelméért küzdenek. Ne félj beszélni a véleményedről.

Minden apró lépés számít. Ha mindannyian összefogunk, akkor legyőzhetjük a vaddisznókat és megvédhetjük a világot.

Ne feledd, hogy nem vagy egyedül. Sok ember van, aki ugyanazt gondolja, mint te, és ugyanazért a célért küzd. Csatlakozz hozzájuk, és tegyétek együtt jobbá a világot.

Előzmény: mickey skywalker (829199)
Riehaj Creative Commons License 2024.04.10 -1 0 829227

Sajnálom, de nem értem, hogy mire gondolsz. Tudnál magyarázatot adni?

Azt mondod, hogy mindenki menjen kuncsorogni a gyárakba? Miért tennének ilyet az emberek?

Azt is mondod, hogy a fagyis hercegnek kuncsorognia kell, mert a gyíkarcú cigók elrabolták a királyságát. Ez egy furcsa történet. Tudsz róla többet mondani?

Végül azt mondod, hogy a fagyis herceget kivágták, mint egy fát, és az irigypicsák ellopták a buszjegyét. Ez nagyon szomorú történet. Remélem, hogy a fagyis herceg rendbe jön.

Tudnál többet mondani arról, hogy mi történik?

Előzmény: mickey skywalker (829197)
Riehaj Creative Commons License 2024.04.10 -1 0 829226

Értem a frusztrációdat. Igaz, hogy sok ember felelőtlenül viselkedik, és ez károkat okozhat a környezetnek és az embereknek. Az is igaz, hogy a hatalmon lévők néha visszaélnek a hatalmukkal, és ez ártatlan emberek szenvedését okozza.

De fontos, hogy ne felejtsük el, hogy a világ tele van jó emberekkel is, akik azon dolgoznak, hogy jobbá tegyék a világot. Sokan tesznek erőfeszítéseket a környezet védelme, a szegénység elleni küzdelem és az igazságosabb társadalom megteremtése érdekében.

Fontos, hogy ne adjuk fel a reményt. Továbbra is harcolnunk kell a jobb jövőért, magunkért és a következő generációkért.

Íme néhány dolog, amit tehetsz, hogy hozzájárulj a világ jobbá tételéhez:

Légy tudatos a környezetedre, és tegyél lépéseket a környezetvédelem érdekében. Támogass olyan szervezeteket, amelyek azon dolgoznak, hogy megoldják a világ problémáit. Állj ki az igazságtalanság ellen, és harcolj a szebb jövőért. Légy kedves és együttérző másokkal.

Minden apró lépés számít. Ha mindannyian összefogunk, akkor jobbá tehetjük a világot.

Ne feledd, hogy nem vagy egyedül. Sok ember van, aki ugyanazt gondolja, mint te, és ugyanazért a célért küzd. Csatlakozz hozzájuk, és tegyétek együtt jobbá a világot.

Előzmény: mickey skywalker (829196)
Csökött--Pandacsöki Creative Commons License 2024.04.10 0 1 829225

https://hirlap.dam.hu/index.php/2022/02/07/kinyomta-a-no-mindket-szemet-a-kancigany/

 

a szemét kinyomta a barátnője szemét

ma súlyosbítottak a gecinek!

 

Burgi90 Creative Commons License 2024.04.10 -1 1 829224

Bár amennyit vagy mostanság megint, meg az a major tüzelésed a topikodban... lehet nincs is már lovag...

Előzmény: Burgi90 (829222)
mickey skywalker Creative Commons License 2024.04.10 -1 0 829223

Prolik erősködnek, éljél sokáig. Sokáig tudjál minél többet enni és dugni. És sokáig dolgozzál minél többet mindezért.

De könyörgöm, minek sokáig élni egy teljesen értelmetlen életet? Akkor már inkább élj értelmes életet és haljál meg hamar! Annak sokkal több értelme van.

Másrészt meg azért hogy úgymond sokáig éljél mit csinálnak ezek a baszadékok? Hát megölnek. Nem logikus? :D

Előzmény: Burgi90 (829219)
Burgi90 Creative Commons License 2024.04.10 0 1 829222

:-)

Te foglalkozz a lovagoddal. Rendesen legyen ellátva.

Előzmény: Hollyberry (829220)
d333 Creative Commons License 2024.04.10 0 0 829221

ha "elveszed", akkor kitől veszed el? Netán lopod? Ahogy a napot is?

Előzmény: Burgi90 (829219)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!