A Pilis, Budai hegység nekem is ötlet volt, ott viszont nem tudok konkrét helyeket, ha felkutatod az király! :) 7végén valaki normafára? :) Nem a macekkal leszek.
De nezd meg nyugodtan, legalabb ossze tudjuk vetni a tapasztalatokat. Hetvegen kb. annyian lehetnek ott (is), mint 15 lesznek, ugyhogy nem art egy kis vizsgalodas! En is korulnezek, aztan megdumaljuk, hogy hova is kellene menni...
Szoval, szerintem a Normafa jonak hangzik, igaz nem jartam oda tul sokat, de emlekeim alapjan szep hely - hajj! Bar egy kicsit forgalmas lehet... Olyan hely lenne jo, ahol egy kicsit nyugodtan lehetnenk.
Esetleg a Planetarium melleti parkhoz mit szolnatok, bar szalonnazni ott sem nagyon lehet...
Meg hetvegen korulnezek Budapest es Erd kozott, hogy van-e valami klassz hely, ahol megtarthatjuk a talit!
Juhéé!!Megjött!Köszönöm szépen!!
Mosmár végre el tudok aludni...csak 5kor kelnem kell,vár a munka :(( Tudom, ez a ciki nem a faláb!! Na csá,és jóéccakát!
Jajaja,megnéztem,király az oldal. Sokat én is ismerek ezek közül. Monjuk barangolásaim közben eljutottam néhány ausztrál+japán oldalra is(a fenti kép is onnan van,ugyebár...),szóval van 1-2 érdekes link. Van pl. egy német BD-buzi srácnak oldala!:) (a fene se érti az ilyet! :)
Akashi úgy félévente ír ide,ezt már megszokhattuk!Lehet,hogy éppen komplett motorfelújítást csinál otthon! (bocsi Aki!!!)
Dícséretes hogy így pezseg a topik! SzaboZE remélem megkaptad az SMS-t! A mailem meg müxik,csak vmi átmeneti probléma lehetett.
Egy kis "lokálpatriotizmus" :) :
Helyszin: BP közeli zöldövezet vagy Budaörsi gokartpálya
Jönnek:
MobilDR
Sportivo
Liszti (ha elkészül a Verda)
Viziborz
Musty, Screeny (lélekben velünk :)
Fieldtracer
Jimmy (nem 100%)
Erminavet
Turp
GangstaBoy
Semmi Cicó
Sense
Sirk
Caris
SEEN (Tigra is jöhet :)))
SzaboZE
Várjuk a program és helyszín javaslatokat!
Mivel a zöldövezet még nem alakul, ezért előzetesen maradjunk abban, hogy ha nincs jó javaslat (miért ne lenne :), akkor végső esetben a Budaörsi gokartpálya lesz.