Azt hiszem,hogy átpártolok én is ide inkább,annak ellenére,hogy 4T-m van. Csak azért,nem fogok tagdíjat fizetni,hogy beszélgessek.Röhej,ami odaát megy.Szerintem,ilyenek után a TWK,csak múltidő lesz,sajnos.
Én a magam részéről pillanatnyilag szintén nem vagyok TWK tag, akkor látom majd értelmét ha eljut oda a kocsim hogy menjen, akkor be fogom fizetni a tagdíjat is, a biztim is ott lesz. e az nagyon nem tetszik hogy kifúrják onnan az oldalról aki nem az. Sajnos az a gyanúm meg fog halni az az oldal... A moderátorkodást sok emberre nyugodtan rá lehet bízni ott, teljesen ingyen vállalja nem egy ember.
A találkozóknak tényleg van költsége, a weboldalnak is de az sztem minimális. És ráadásul jár oda jópár ember aki a webszerkesztéssel is tudna foglalkozni.
Addig is, valószínűleg gyakrabban járok ide mint eddig.
ha már bemutatkozás: Argó vagyok, és egy 1975-ös 601-est vettem másfél éve a szárnyaim alá:
Óóó, én másképp hallottam mindkettőt. A Traburgék elég agresszívan rombolták a TWK-t az utóbbi rendezvényein, ebből volt a konfliktus.
A pénteki kitiltás meg igaz, csak hónapokkal azelőtti pénteken történt. Egy olyan valakiről szól a történet, akit már tavaly sem kellett volna beengedni.
Ezt hallottam én is. Aztán volt valami félreértés és többet nem mehettek TWK-ra. Így alakultak meg. Kövezzetek meg ha nem jól tudom, (és bocs) sok itt a bilibe való.
Pont amiatt fognak kitenni a TWK oldalról (sok más Trabissal együtt),mert nem vagyok klubtag,de az az ő oldaluk,ők üzemeltetik,ezért nincs mit tenni el kell fogadni ezt a döntést. Találkozókra meg már egy jó ideje nem járok... üdv
Üdv Heggla,és Mindenki! Hát úgy néz ki engem is kifúrnak a TWK oldalról... Ezt már szerintem felesleges ragozni... Én is bemutatkozom: Csekker vagyok,és van egy 1961-es kiadású 500-as Trabim. Nagyon szeretem,és kb már 20 éve nálam van. Ha tehetem,akkor ezt újítgatom,szépítgetem. Én is szívesen adok tanácsot (ha tudok) és fogadok is. Sziasztok: Csekker
Visszalapozgattam egy pár honapot,elég sokan vannak akik ide irogatnak.Bemutatkoznék:Heggla vagyok,van egy 1978 full gyári trabim,(még a fénye is gyári).sajnos müszakink még nincs,majd talán jövöre.Addig is,ha valaki valamit keres,rengeteg alktrészem van(sok uj),ha tudok segitek,akkár csak ötlettel,vagy tanácsal is.Mellékelek 1 képet a járgányrol:
A mostani alsóörsi taliról nincs véletlenül valakinek valahova feltöltött videója? Részemről az se baj ha éppen Wartburgosok is szerepelnek rajta, jöhet minden. Privát állatságok is...
Az is jó megoldás:) És nincs valami tipped hogy a homlokfal rácsot mivel pucoljam meg? Már próbáltam krómtisztítóval speckós fémtisztítóval vizes 2000-es csiszolópapírral és egyéb súroló szerekkel berágok lefújom kályha ezüsttel:) Segítsetek!:)
Az is jó megoldás:) És nincs valami tipped hogy hogyan pucoljam meg a homlokfal rácsot? Próbáltam krómtisztítóval speckós fémtisztítóval vizes csiszolós 2000-res papírral nedves homokkal a végén berágok és lefújom kályha ezüsttel:)
Sziasztok lenne egy kérdésem. A kézifék bovden csavarjára ami alul fogja össze a két bovden véget mit szoktatok tenni? Én egy gumi csövet húztam rá. Várom válaszokat.
Sziasztok! Mi lehet a baj, hogy egy kicsit magasabb fordulatszamon olyan hangot ad ki a motor, mintha beleontottek volna egy marek apro kavicsot? Kezdhetek aggodni?:)
Elküldtem apósomnak a kormányoszlop robbantott rajzát, hogy karikázzák be a szerelővel azokat az alkatrészeket, amiket cserélni kell. Az Ő elmondása alapján igazából én sem tudom, hogy mi kell, ezért volt a pongyola megfogalmazás.
Mindenesetre, ha lenne valakinek egy gyári kormány kormányoszloppal, jó állapotú, felesleges és eladó, lehetőleg Debrecen közelében, akkor az érdekelne...