No igen, maga a távirányító 2 módot tud. Egyszerre mindkettő szárny vagy csak az egyik nyílik. Ha mindkettő van nyitva, akkor az egyik nyitósra programozott szárny nyit elsőre, majd követi a másik.
Megnéztem a leírást, nem fogod tudni! A végállásai nyomaték-érzékelősek, a nyitási/zárási időkben öntanulók. Mindössze a két kapuszárny közötti időzítés állítható, hogy nyitáskor/záráskor mindig a megfelelő sorrendben legyen avkét szárny, meg ne akadjanak össze.
(ilyen opció a tolókapuknál van, személykapu-funkció, magyarul "partial opening")
Az önbeálló automata blankolók vékony szilikon szigetelésű vezetékekhez szinte teljesen használhatatlanok. Én belső vezetékezéshez kizárólag szilikonos vezetéket használok, könnyebb vele dolgozni, mivel a pvc kényes a gyors forrasztásra, ha kicsit is tovább melegítem, leolvad a szigetelés és ronda lesz.
A furcsa gyűrű értelme, hogy záráskor először felütközik a gyűrű, de kicsit rugalmas, így erősebben szorítva kis mértékben lehet szabályozni a zárás mértékét.
Van Engineer japán szerszámom is, de ezt használom gyakrabban.
Kipróbáltam - telepítettem egy tabletre. A DVR-em (illetve NVR-em) megtalálta a hálózaton ONVIF interface-t használva és mutatja a tablet kameráját - win7 alatt nézem, de természetesen egy tucat nézőke szoftver van Androidra is.
Találtam olyan megoldást is amivel az android képernyőjét tükrözni lehet egy másik androidos gépre, gondolom az is tükröződik ha a kamera képét mutatja. Van róla egy YouTube video, de jobban nem mélyültem bele.
Ezer féle IP kamera app van. De amit találtam, az mind valahol egy távoli szerveren át akar kiszolgálni. Tudom, hogy biztonság, meg felhő, meg minden de a lakásom, udvarom dolgainak semmi helye egy kínai vagy orosz tárhelyen.
Videohoz regelni akar, kifelé akar kommunikálni. Egy olyan routert használnék, ami nincs netre kötve.
A vicc az, hogy a pár ezer forintos drón tud szimulálni egy routert és közvetlenül a telóra adja a képet WiFi-n. Úgy kell rá feljelentkezni mint egy új hálózatra. Csak a kamerája igen hitványka.
De van olyan app pl. ami két teló között tud memóriát másolni egy routeren át, net nélkül. Ilyen kellene kép átvitelre.
Kérdés Androidban járatos szakikhoz. Van-e olyan app, amivel 2 mobilteló házi videó kamerának ill. monitornak használható, külső internet nélkül, csak a saját routeren át? Esetleg a monitor oldalon rögzíteni is tudjam.
Kérdés az, hogy valaki ismeri-e a képen látható vezérlést? Feladat az lenne, hogy az egyik kapunyitó szárny 1 másodperccel hamarabb vagy 2 cm előbb álljon meg. Tehát végállást akarok változtatni
Egy lehetséges választ kaptam egy PC-hez értőtől. A kamerákban a jóval nagyobb órajel miatt melegszik. Olvasásnál és másolgatásnál töredéke sebességen pörög. Élő kameránál a felbontástól is függően van jobban pörgetve.
Szerintetek egy microSd kártyának normálisan meddig szabad melegednie? A tabletben pl. játszik a gyerek komolyabb játékkal, ami az Sd-n van, és sokszor már rendesen meleg a tablet hátoldala ott ahol a kártya van betéve... Ha a kártyát kisztedem és beteszem egy micro kártya olvasóba, és bedugom a pc usb-be, akkor pedig még adatátvidel sem kell, de már elég szépen felmelegedik, ha pedig elkezdek rajta nagyobb adatot megmozgatni, rendesen süti a kezem ha hozzáérek az olvasóhoz!Jelzem ez nem csak olcsóbb márkákkal, hanem drágákkal is előfordul. Vagy ezeknek ilyen nagy a szokásos üzemi hőmérséklete?