Kicsiny, önszerveződő csoportunkat elüldözték a terminálról, a topic itt folytatódik. A topic témája főképpen az aktuális lomi időpontok, lelőhelyek, tippek stb megosztása a tagok, olvasók közt.
meg a 2 kerben tulnyomó részt családi házzal találkoztam. ahol azért több a lom mint egy emeletesben. mert tudja tárolni lomtalanitásig sőt még évekig is. másrészt nem tudnak vagy nem érdemes nejlonzacskóban ott aludni egy héttel lom előtt. tehát mindenki egyenlő eséllyel indul, es csak a szerencsén, kitartáson, és más ilyen fenköl szavakon múlik. Nem tudom mit szokás kivánni, hogy sok sikert, vagy kéz és lábtörést. de az biztos, hogy 3 szoba, négykézláb, meg plazmatévé mindenkinek. meg amit lomban nem találok az nekem nem is kell.
a bimbó ut tetején ahol bele kött a capi vagy kapy utcába. valahol arra voltam. vagy inkább még egy kicsit feljebb. valahol arra bojongj én ezt tudom tanácsolni. sokan ki pakoltak, de sok marad holnapra is. a másik helyre dunaharaszti felé meg azért nem mentem, mert irták, hogy tulajdonképen lomtalanitás lessz de semmit nem rakhatnak ki. se tv-t se aksit, se hütöt se müszakit, stb. valószinü azért volt a tiz m2 tiz kupac. 1-2 ember kirakta megszokásból hogy a háza előtt legyen lom. (nehogy megszolják, hogy még lomod sincs.)és valószinü ennyi. de bármikor be jöhet. :-)
Én szivesen megmondanám, valoszinü megyek holnap hajnalba is. de nem tudom igy körzetekre osztva, hogy néz ki. tegnap kezdtem a rózsadomb környékén, és ma talán a seshegy környékén voltam. de ez nem biztos. ahol tegnap voltam azzal kezdtem ma is, már láttam, hogy szedik össze és próbáltam eléjük kerülni. Én utcanév alpján keresem ki a térképenaz első körzetet. de még azt se tudok mondani, most utánna nézek kb. fél óra. érdemes be nézni sok polgárral beszéltem és azt mondta holapra hadja. szerintem kora délután bebolondulnak, hogy túl legyenek rajta.
meg én nem egyszer dobtam ász 5öst, ugy hogy a flopnál lejőtt ász, dáma ,király. vagy ász, király, 4 es. meg inkább elkerülöm a flopp nélkűli all-in.t, ha nincs két magas párom j.d.k.a. mert arra szép kiesni és tényleg esélyes. meg ha nincs all-in és nem jön ki akkor altalában el szoktam engedni.de ahoz hogy el tudjam pot kel. Igy sürün ülök a 22 es csabdában. meg nyertem már egy két turnamentet és értem el jó hejezést, de csak azért mert szerencsém volt. és voltak amiket el tudtam engedni és voltak amikhez ragaszkodtam.kézben két 2 es re ha hatan bent vagyunk a flopnál akkor van esélyem, hogy ki jönn. két ászra meg már kicsi. (mert biztos hogy még valakik azzal jönnek.)
Talán én minda kettőre be vagyok regelve, de még az egyikre sem fizettem be. (tul sokan indulnak ott a turnamenteken.) a biwinre ez különösen igaz. meg itt olyan fokozatom van ,hogy már 5-10 ezres versenyekre is be ülhetek ingyen. a hot dog on vane egy jó kinder maxi king pókersuli érdemes megnézni. más.: a kiüléstől mindig vonakodtam egy kicsit. ( mert nekem kell kiejtenem a többieket mert ha más az nem biztos, hogy nekem jó). (kell a pot.) a kát ász meg ász királlya. az szokot lenni a baj, hogy az ember nem szivesen engedi ki a kezéből. ha a turn után mág tartják , vagy vissza hivnak akkor azért számolni kell azzal hogy mi lehet mássnál. és kőnnyező szemmel de van mikor el kell engedni. most valami sokolade pokerre regeltem be, egy kicsit kusza az egész de a jövő hétre tervezem a felderítést, hátha csak balek ül ott. Voltam ma is a 2 ben kb 3-4 óra alatt meg dobtam a buszt, ez igen jó, hogy nem ment rá megint az egész napom. Bár a végén dobáltam már egy kis gázárkompenzációt is. Ja ha beregelsz a everest-re akkor dobj be ajánlonak a makkomrabejn névvel azt hiszem hogy akkor mind a kettőnknek jobb lessz, de ne kérdezd, hogy mivel kapunk többet.
Köszönöm a kerekeket! A nagy (16-os) tökéletes, még a krómozása is jó. Tegnap felfújtam, mára sem eresztett le. Azonnal beépíthető a kisebbik lányom bringájába hátulra. (Ráadásul kontrás, ami manapság nem szokás, pedig a gyerek sokkal könnyebben tanulja meg használni, mint a fékkart.) A két kicsibe (12,5-es) majd teszek szelepet (ha kell, belsőt is), és szerintem kismotor lesz belőlük. (csak előbb legyen meg az autójuk) Valami ilyesmi:
Pokerstarson és a partypokeren nyomom. Ha közel vagy a bejutós helyhez, ülj ki!!!
Várd meg míg a többi asztalnál a kűzdők kiesnek, és bejutsz a fizetős helyre. Én mindíg a kapuban kapok ász-ász-t a kézbe, persze a flopp elött all-in megyek, és persze hogy valaki 2-7 különböző színnel tartja, és bejön neki. Mindíg így estem ki régen a továbbjutás kapujában. Most már ha közel vagyok, kiülök.
Én a ferblit hiányolom nagyon. mejiken játszol? Én everest pokeren ugyanezen a néven. Néha nagyon be talállok, néha meg nagyon nem. van mikor semmi nem jönn ki, és állandóan a 2. legjobb lapom van. az a leg bosszantóbb. akkor el szoktam vesziteni a türelmemet meg a józan eszemet majd ki-ki meg be-be szopok. :-) most is nyomom a hátérben, valami free. 1645 ből 224 en vagyunk 114 vagyok. éa olyan a lap hogy még a flopot sem birom megnézni. az első 50 be kéne bejutni mert az tovább jut, az okkosságba.
Érd valóban ma megy, a felhozatal nulla, még tüzifát se tudtam szedni. 10 négyzetkilóméteren tíz kupac.
Viszont Makomrabejn(Béni), írtad hogy nyomod online a pókert. Ennek hatására elkezdtem én is a pokerstarson, és meglepően jól haladok. Nyomom a tournamentet meg az sng-t, most kezdtem a cashgamet-t. Eddig pozitív a mérlegem.
És milyen jó lenne, ha lenne ulti meg riki(ki) online.
én talaáltam valami olyat, hogy Érd 5-12- 19-26 de nem tudom mennyire igaz és már az ide vezető utra sem emlékszem. De valószinü, hogy érdemes utánna nézni. én most oda biztos nem megyek. bejött ez a 2 ker. a végén mikor már kezdtem feladni egy kedves hölgy megkért hogy vigyek el vagy 2 mázsa vasat meg 1 öntvény kádat meg vagy két mázsa olom csövet. :-) voltam olyan kedves, hogy elvittem. az asszony is velem volt, ő pedig egy müküdő videó kamerát sárgaréz lámpákat, stb talált. Nem panaszkodom. amúgy bordó dobozos mercivel járom az utam,és álltalában egyedül vagyok. és boldogan mondom, hogy volt már szerencsém 1-2 itt fel fel szolaló sorstársat személyesen megismerni.
Én az esélytelenek nyugalmával sétálok: egy jó vastag alu lemezre lenne szükségem, például egy nagyobb teflon serpenyőre. Na, ezeket viszik el elsőre, mert még mindig az alu a legmenőbb.
Egyébként -bár hivatalosan holnap van csak a kipakolási nap- már megindult a II. kerület. Oviból hazafelé "lőttem" egy remek szakajtót, meg három jópofa gyerekbögrét. Beszélgettem egy hivatásossal, tegnap 8000 Ft ára alumíniumot szedett össze este, már sötétben, pedig gyalogos versenyző.
Torokbalinton es Budaorson mar lement a lomi tavasszal. Oszirol nem tudunk, szokott lenni par helyen tavaszi es oszi, de ez eleg ritka. A 22. meg valamikor az idei lomiszezon vege fele van ha jol remlik, okt vege vagy nov eleje.
Soroksar megy most, tegnap jartam arrafele. A tavalyihoz kepest alig volt valami. Ma, ha minden igaz, a Dunaharaszti fele eso teruleten lesz. Holnappal zar a 23. ker a Del-pesti Korhaz koruli resszel.