evegőn száradó vagy süthető gyurma, kerámia vagy bármiylen más anyag felhasználása gombokhoz, kütyükhöz, kiegészítőkhöz, ezek használata varrott tárgyaknál. De offolhattok is kedvetekre. :-)
Majd rákeresek, ha lesz egy pici időm. Valaki csodálatos babafejeket formáz levegőre száradó gyurmából. Azt szívesen kipróbálnám, ha lenne egy kis segítség az elinduláshoz.
Bronzkozi edények,ékszerek ilyesmi.Közös kiállításunk volt nana56 -tal ahol pár apróságot(hütőmágnes,apró díszekek)készítettem ő mutatott jónéhány foltos oldalt ,így lettem country rajongó.Továbbra is keresem a jól megformázható figurákat.A magyar weben nem találtam semmit gombügyben.Van egy francia oldal gombokkal ez elég jó www.ziko.fr
Ha jól emlékszem Cernit nevű "tepsis gyurmát" használtam, már megvan egy éve. Festeni pedig akril festékkel festettem, ami még a dekupáló időszakból maradt. A pöttyözéshez speciáis eszközt használtam: sasliknyárs. Jó hegyesre ki van faragva, arra is jó, hogy amikor fested a mütyürt, beledugod az egyik lyukba és máris könnyen megtudod fogni a legkisebb vackot is. Aztán amíg száradt a gomb beleállítottam egy bef.üvegbe gombostól mindenestől. A fekete motyót lehet, hogy holnap megpróbálom elsózni a piacon, mint szarvasgomba.
Hát eddig sportoltam azokon a fotókon,de sajnos nem tudom lekicsinyíteni őket no majd holnap.El kell mondanom sokat jelent nekem ,hogy ehhez a kellemes csapathoz csatlakozhattam.Inspirál engem az a hangulat ami a foltmunkákat körüllengi.
Sajnálom,hogy analfabéta vagyok a géphez ezért a képek nem jönnek.Telefonos segítséget kéne kérnem?A foltvarró fórumon már látható volt kb 3 hete a gombjaim amit egy kedves foltvarró ismerősöm(nana56)rakott fel.Én fehér agyagból csinálom 920 fokon és utána szinezem kerámia festékkel.
Alul van egy keretezett rész, mikor hozzászólást írsz. Ot van a kép feltöltés, először a tallózásnál kiválasztod a táradról a képet, majd feltölt. Akkor ugrik egyet a kép, és alul megjelenik a kép (he ez nem történik meg, akkor túl nagy, le kell kicsinyíteni). Ezután már csak a beszúr gombot kelle a kép bal oldalán megnyomnod és akkor beteszi oda, ahol a szövegmezőben áll a kurzor.
Sikeresen megfertőztetek a gyurmavírussal. Ma kipróbáltam, mire vagyok képes. Hát...... A szivek és a fenyők az első próba eredménye. A madáretető a harmadik próba.
lányok, a címben átneveződtünk, a kedvenceknél megmaradt a régi, nem tom, mit kell hozzá tenni, hogy ott is javuljon. A lényeg, hogy itt fent már jó. Nem én szűrtam el a dolgot, hanem ennyi fét ki, a többit levágta a rencer, ez viszont belefért, hát ez lett. :)))