Aricica és Lottika csak mondom, hogy a csokorra én pályázom, ha repülni fog, és én akarok legközelebb házasodni egy szép királylánnyal :-)) akit már ki is néztem csak ő nem tud rólla, vagy mégis? :-))) meg a reklámból már kinéztem, hogy hogyan kell elkapni a lányok elől. Meg amúgyis most beszéltem Jutkuncal és megigérte, hogy felén dobja, ugyhogy beeeeeeee :-)))))
Köszönöm szépen a BOLDOG NÉVNAPOT. boldog is volt. Jutkuncéknak ne feledjétek át adni a jókívánságaimat. stb stb és még valami: csokordobást nélkülem ne rendezzen, jó ;)
télleg Nagyon jól sikerült ez a kép!!!nem is baj , hogy kicsit homályos a mester, úgy még jobb...misztikusabb ja és mire nem képes egy gazdaságos:) azannyát
Ő, ha is forgó, de tényleg egy pohár, szóval valaki pont elhajította és nekem sikerült lencsvégre kapni, sé azért ilyen jó a minéség mert Tesco gazdaságos gépett vittem :-)) de itt egy másik amin nagyon fasz a Roberta eső fények, csak hát kicsit homály :-)
Na kis cic, meghallgattam ezt a számot, hát így már egyből tudom, hogy melyik számról van szó, de cím és előadó az semmit sem mondott azért nézem úgy ki a feljemből mint ez az izé :-)